Отговори
# 30
Дороти, ф-та доставчик, не се ли намираше в този квартал към Педиатрията( в момента му забравих името...) или съм се заблудила нещо...
Дървеница май идва в противоположна поска ако е така....

# 31
  • София и там където не се пуши
Фирмата е на Лагера – близо до Педиатрията – Била Хиподрума е близо.

# 32
Фирмата е на Лагера – близо до Педиатрията – Била Хиподрума е близо.

Мен там някъде ми е удобно по принцип, Нанди ако има на кой да оставя децата за да дойда, мога да мина да ви взема понеже сте ми по път.
А по кое време и кога?

# 33
  • София и там където не се пуши
На мен около Нанди ми е удобно – нека тя да каже

# 34
Така май е най добре, стига и другите да са съгласни. Simple Smile

# 35
  • София
Благодаря Ви много за разбирането   bouquet

НИе сме заети само по обедо време, когато вземаме храната от кухнята. После се поскриваме у дома от силното слънце и след 16,17 сме пак навън. Но в парка има къде да се скрием от слънцето и може и по обед да се видим, ако на др мами е удобно.

Ако сте на работа ще се видим след 17-18.00. Вие кажете.

# 36
А при мен се оказва,че не мога не само в центъра ,ами и където и да е .Изникнаха разни неща и не мога да изляза в сряда вечерта. Sad
Яд ме е ,защото исках да ви видя.Ако нещо се промени ще пиша и ще гоня Дороти после за паричките.

# 37
Mи дайте тогава четвъртък да се видим, за да може да дойде Емия .
аз по обяд също не мога взимаме кухня, после спим, но към 16.30-17.00 , сме на линия.В парка е хубава идея.

# 38
Да, четвъртък около 17 става.

# 39
СТрашни сте.В четвъртък става.Дано всички са съгласни.

# 40
  • густо майна Филибето
Аз го давах една седмица, от половин кафяна лъжичка до една - ужасна реакция Sad Ще си го пия сама Cry

# 41
При нас се приема добре. Гери го изпива без никакъв проблем.

Аз мога да почакам. Много ми е неудобно  Embarassed така - да ми го купите, да ми го доставите. Ама пък с разликата в сумата може да се купи друго за детето.

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 42
и аз искам да се включа в групата
за Бустера де-то и за срещата искам ама няма как да прелетя многото км.-ри
само,че е много сложно-трябва някоя мама ,която е свободна да ми го изпрати по куриерска служба
и който ще го закупува да ми прати на лични адрес та аз да пратя паричките
ако не стане няма да се сърдя!

# 43
сложно е за нас Айдичка - не живеещите в Сф, иначе трябва да е с наложен платеж пратката. Аз пак повтарям не бързам, но има ли куриер съм готова, пък мога да не й го давам веднага. Вчера беше последното приемане, изпихме го вече, след кратка почивка пак, за това не бързам, но да си е при мен Бустера... това е важно... Преминаващи през градовете за морето, ако има - това също е вариант. Или пък доставка на морето... айде че се размечтах пак.

Айдичка, иначе вие как сте? По-късно мога да ти звънна на тел..

# 44
С Куриер цената няма ли да стане като от Аптеката и до някъде да се изгуби смисъла за взимане оттук.Иначе аз мога да взема още едно шише и да го пратя, но както Росонери пише  с куриер е с наложен платеж и се ускъпява.

Общи условия

Активация на акаунт