Отговори
# 180
  • София и там където не се пуши
dorothy, само кажи как ти е най-удобно да ти изпратя паричките.

Човеколетчето, ми плати  и твоята.

Този път добавките са 32.08 лв за ББ и 27.70 лв за фор кидс

Краси благодаря ти.

# 181
  • София
Аз много съжалявам,но сега се включвам.Не разбрах нито за срещата,нито телефона на Дороти  Cry.

# 182
Не разбрах нито за срещата,нито телефона на Дороти  Cry.

п.п.Изтрих номера.Който видял,видял. Laughing
Аз обаче го записах smile3534
Дори, много благодаря и на теб и на човеколетчето. Пардон paraplanercheto. Надявам се, че не се сърди за тази наша шега. Laughing
Нямам нищо против и dorothy и paraplanercheto да ми го донесете заедно във Варна. Примерно в някое кафене или кръчмичка с пържена риба и бира или просто в морската градина Simple Smile

# 183
Не разбрах нито за срещата,нито телефона на Дороти  Cry.

п.п.Изтрих номера.Който видял,видял. Laughing
Аз обаче го записах smile3534
Дори, много благодаря и на теб и на човеколетчето. Пардон paraplanercheto. Надявам се, че не се сърди за тази наша шега. Laughing
Нямам нищо против и dorothy и paraplanercheto да ми го донесете заедно във Варна. Примерно в някое кафене или кръчмичка с пържена риба и бира или просто в морската градина Simple Smile

Exxxx, Приятелююю, за съжаление минавам през Бургас... Banghead а за таз програма за гости  hug кога ли ще се възползвам smile3506

# 184
Friend, никакъв шанс за първите две предложения, че Йоанка е един малък електрон, няма спиране на едно място. На бегом ще стане размяната виждам Joy Joy Joy
А човеколетчето звучи толкова мило, на фона на всички определения за лудостта ми, да искам не мога да се разсърдя.
Rossoneri, програмата за гости в Сф и Пл е по добра, че целогодишно се ходи на планина Peace
Нашите деца днес си взеха първите, макар и минимални дози. И въпреки, че имах притеснения как ще й понесе на Йони за сега всичко е ок. Даже се очертава да делят добавката с татко си, а  сестра ми ме нахока защо не съм взела от ценната течност и за нея.

# 185
...Rossoneri, програмата за гости в Сф и Пл е по добра, че целогодишно се ходи на планина Peace
...

Няма проблем, заповядайте. Родопите са прекрасни, а сега в жегите, са предпочитано място за релакс Laughing

Какво стана, срещнахте ли сееееее newsm78

# 186
Росониери не ни будалкай с Родопите, ние тук използуваме градски транспорт за Витоша.

Днес сестра ми беше на Черни връх и ми каза, че само те две жени и още трима мъже били българи - останалите американци, белгийци и др. все чужденци. Решила съм и аз с Мишо да отида в скоро време - нещо не ми е добре от няколко дни и затова не тръгнах днес.

А не споменах май, че се видяхме с човеколетчето в сряда. Аз зимата всяка сутрин съм по този маршрут посока човеколетчето. Ако става рано сутрин може и кафе да пием.

# 187
Не се будалкам. Това с градския транспорт - не му е чара. Друго си е да пътуваш из Балканаааааааа smile3508

# 188
Имах предвид, че Витоша ни е в града, а Родопите не са ви чак толкова близко.

# 189
Разбрах те, Hug, парк "Лаута" е тип горичка, а на гребната база се чувства хлад, дори и гларуси и чайки си имамеее. Joy

mari_anka от съдедна тема във форума питаше за Бустера, писах й да прегледа темата Thinking

# 190
Мами на вас кой ви препоръча Бустера и какво точно ви обясниха? Пак да попитам има ли превъзбуда и какво забелязвате? Питам защото скоро говорих с една невроложка която каза че го препоръчва при алцхаймер и деменции за да повиши обмяната в мозъка и че изобщо няма никакво отношение за повишаване на концентрацията?!

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 00:11 от veni-b

# 191
Препоръчено бе от логопед, невролози също го одобряват

# 192
Емия остава само с теб да се срещнем.

# 193
Днес споделих с една позната, че ще пием хран.добавка с Гинко билоба която се съдържа в ББ и тя ми каза, че Гинко билобата Thinking повишава апетита. Мили майчета, споделете забелязали ли сте при вашите деца повишен апетит след прием на ББ. Thinking

# 194
Много пъти съм казвал, че на нас ни бе препоръчан от генетик-педиатър, наблюдавал доста деца със СД. Според някои има прилики м/у Алцхаймер и СД... Не съм лекар и не знам. Но гледайки нашето дете имам чувсвтото, че повлиява дорбе и за повишаване на концентрацията. Това си е наше мнение и не ангажирам никой с него. Както и не препоръчвам ББ. Всеки сам преценява след консултация с лекаря наблюдаващ детето. Това е моето мнение.
А дали повишава апетита...?  newsm78 Аз лично не съм забелязал такъв ефект.
Владко се хранеше добре и преди да пием ББ.

Общи условия

Активация на акаунт