Диета без глутен и казеин - Трудния път към успехa 2

• 93 109
  • 382
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Пие само мин.вода,всички препарати са скрити или вдигнати на високо.Изследванията са правени точно преди започване на диетата.Единствената ни промяна е,че спря диярията.

# 91
всички препарати са скрити или вдигнати на високо.
ТОВА НЕ ПОМАГА!
не би трябвало да са ти в къщата... не би трябвало да ползваш нито препарати с белина, веро, разните му Доместоси, кислоли...Токсини може дори от омекотителя и праха за пране да отиват в детето!
те могат да се наслагат по плочките и после с месеци да отделят токсини, когато детенцето ги пипа. Аз бих махнала и всички боядисани мебели - много често боята е с олово вътре/особенно ако са по стари/
казвам то го , защото наистина не е нормално да имате чак толкова метали.Аз на моето не съм правила изследвания, но изхвърлих де що има отрови из нас. Чистя с еко препарати, ако в момента немога да си купя нещо чистя със сода или оцет.
Опитай - пък може и да помогне.  Hug

освен това се съмнявам,ч е в градините не изливат тонове хлор в тоалетните...детенцето може и там да се трови с какво ли не.  Sad

# 92
За минералната вода - там също има метали....
Може да я прекарваш през кана Брита на която често сменяш филтъра. макар,ч е няма да помогне толкова колкото примерно специален филтеър на мивката на принципа на осмозата.
Между другото чешмяната вода прекарана през филтър е с по-ниско съдържание на частици от минералната  newsm78
не бива и да се преварява водата за децата - тогава тя става още по-концентрирана на метали.

да не си помислиш, че нещо те обвинявам, просото се опитвам да дам идеи и да помогна какво може да промениш за да видиш някакъв напредък...  Heart Eyes

# 93
Не знам редно ли е да се намесвам, но в диетичните магазини има макаронени изделия и спагети, направени от оризово, царевично и брашно от елда. Може да има и други видове, не помня. Доколкото знам, тези храни не съдържат глутен. Произвежда ги малка фирма, самите продукти са авторска разработка на собственичката, патентовани са в Германия, доколкото съм осведомена. Предназначени са за хора с целиакия, но може би ще бъдат полезни и за вашите деца?

# 94
Как`Сийка , благодаря ти, че се включи. Не се притеснявай да се "намесваш". Хубаво е, че и от другите форуми ни навестявате така както и ние посещаваме вашите  Hug Лично на мен ми допада, когато се включи някой който е встрани от нашите работи. Действа ми много ободряващо това, че хората знаят за нашите деца и се интересуват и помагат с информация /колкото и оскъдна да е тя понякога/  bouquet
Колкото за оризовите изделия - знам за тях и ги ползвам.

# 95
Любознателна, много благодаря за линковете!
А вие момичета поръчвали ли сте от продуктите на Киркман? В какъв срок ги доставят?

# 96
  • густо майна Филибето
Не съм поръчвала на Киркман, но поръчах Лаурисидин за бактерии и гъбички - също натурален продукт - чисто палмово масло. Максималния срок е най-евтин (мисля че беше 15 долара или 15лв) - един месец, но дойде след седмица.

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 14:28 от ljuboznatelna

# 97
  • Пловдив
Любознателна, а в каква форма е - на сироп или таблетки, защото ние не можем още да гълтаме таблетки - плюе ги?Имам предвид Лаурисидина. И наблюдаваш ли някакъв ефект върху детето?

# 98
  • густо майна Филибето
Малки меки хапченца са, трябва да се гълтат, защото иначе известно време след сдъвкването идва един неприятен лют вкус, все едно си ял сапун. За ефект - не знам какъв точно ефект да очаквам, очаква се да мори гъбичките и някои бактерии. Ние обаче така или иначе продължаваме да си ги храним с плодове и други неща, диетата ни не е строга. Но пък дали заради това че е имуномодулатор, Наталия не е боледувала цяла зима, най-много някоя бързо преминаваща хрема.

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 17:18 от ljuboznatelna

# 99
  • Добрич
S.O.S.появиха се мравки в кухнята ми #Cussing outНе смея да използвам препарати,все пак има храна и най-вече заради детето. Thinking

# 100
  • густо майна Филибето
.
S.O.S.появиха се мравки в кухнята ми #Cussing outНе смея да използвам препарати,все пак има храна и най-вече заради детето. Thinking
Посипваш със сол пътечката им и най-вече мястото откъдето идват

# 101
Години наред водих война с мравки и търпях поражение след поражение.
След като ги възприех като част от заобикалящата ни природа и престанах
да ги тормозя, сами си отидоха. В кухнята ни имаше вертикална магистрала в единия ъгъл.
В едно сандъче с цветя на терасата си бяха направили мравуняк също.

# 102
# 103
  • Добрич
 LaughingМайчета,каква паста за зъбки използват децата ви?Коя е най-безвредна според вас?Аз съм купила една френска-Elgydium junior. newsm78

# 104
 ConfusedПри нас е голям проблем използването на паста за зъби. Той по скоро гледа да я смуче от четката. Аз колкото сваря да му ги тръкна, сваря. А иначе ползваме една хомеопатична с аромат на грейпфрут - да не бъркам ама мисля, че беше Милдфреш /да не бъркам само че с някой друг продукт/. Party

Общи условия

Активация на акаунт