Отговори
# 75
Привет, момичета! Blush
Ирина, може би е от превода, ама нищо не разбрах аз от текста на Циала. Между впрочем, нямам спомен, тя излезе ли от комата, в която се беше вкарала, и как излезе, спомня ли си някой?

# 76
Кате, аз по време на комата не я следях, че не вярвах в идеите й, затова не знам как е излязла, но сега гледам, че е дошла на себе си Grinning

# 77
Катя, текста е свързан с видеото от поста ми Blush

Тази мацка отговаря на възмутена от облеклото на Афра Grinning

# 78
  • София
Цитат
the images still living in their heads rent-free waking them up in the middle of the nights breaking cold sweat.

here’s to new ones soon, girls! 🥂

Демек, чакаме още снимки от тази двойка - нали така Ирина, Катя?
Аз това разбрах:thinking:

А също чакаме и ПЕРА - дано да е в началото на септември със серия от интервюта, подходящи реклами и всичко, което може да се сетите свързано с подгряване на публиката. Ние сме на линия:smiley:

# 79
Върбанова, аз смятам, че това е напълно логично Grinning

Днес бил световният ден на Фенербахче, Афи и Пойраз имат празник Grinning По този случай може наистина да пуснат нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
  • София
Върбанова, аз смятам, че това е напълно логично Grinning

Днес бил световният ден на Фенербахче, Афи и Пойраз имат празник Grinning По този случай може наистина да пуснат нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Мдааа...

# 81
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart

Върти се този колаж със Сейферите в х Heart Eyes

Снощи разтревожени шипърки в Х настояваха, който е пуснал слуха, че Афито е на почивка в Сен Тропе, да предостави доказателства, снимки, каквото има. И то не какви да е снимки, а HD качество. Направо умрях от смях Joy
По този повод да пусна едно ии с нашата сладка двойка Heart Eyes

# 82
И аз ги четох в х, много са смешни Grinning

Привет, момичета Hug

Една Кайла от мен Heart Eyes

# 83
Привет и от мен,момичета Blush

Щастлив понеделник Nature Sunny

От мен един щастлив Мерт с любимата партньорка Nature Boom

# 84
Привет и от мен Sunglasses

И тази седмица Пера ще отлежава по рафтовете, Дисни не могат още да се наситят на успеха на любимите партньори.Нека се наслаждават, успехът си е успех.
Остава ние да се наслаждаваме на заслужената почивка на Афра,облечена в розово или зелено,по бански или рокля. Сега му е времето на това момиче да носи каквото  си иска,тяло има, глава има, настроение има.Аман от нравствена полиция. Човек ще каже,че е единствената актриса ,която носи подобни тоалети. С една дума чакаме дъмп,от където и да се намира.
Мерт да вземе и той да се покаже, да видят ,че продължава да е неотразим и щастлив,че да спрат да се дръгнат с Афра.

# 85
Е, като гроздето е високо, значи е кисело... Smile

# 86
  • София
Е, като гроздето е високо, значи е кисело... Smile

Това много ми хареса - хахаха, за гроздето...
Ами киселичко е, и то бая. А и така като гледам няма да стане сладко...

# 87
Освен да изпием по едно следобедно кафе и да се настаним удобно. Белли, че ще има бомби скоро агейн Grinning

# 88
И аз очаквам бомби , поне няколко.   Дотогава , нещо ново...

# 89

Heart

Сега моралистките ще се жалват отновооо..гола и бла,бла
Stuck Out Tongue Winking Eye
Супер е Афито Hug

Общи условия

Активация на акаунт