Пловдив-10

• 24 648
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета! От доста време не съм влизала в Пловдивския форум и виждам, че в началната страница все още съм бъдеща мама Simple Smile. Вече съм горда мама на Пламена.  Heart Eyes

Някоя мама от Кичука може ли да ми каже от коя кухня е доволна?  Praynig  Пламена е още малка, но разбрах, че трябва да я запиша половин година по-рано.
здравей,това ми е много болна тема за кухните.на мен като ми казаха да се запиша още когато гого беше на 2 месеца,на мен ми се стори майтап,но сега много съжалявам.отивай колкото се може по-рано,защото няма никакви места в тези кухни.обиколила съм всички кухни в кичука и е просто някакъв ужас.та да ти отговоря на въпроса:най хубави отзиви съм чувала за кухнята до училище "Васил Коларов",и по-точно зад новото ДКЦ,най-големия наплив е там и няма места,но вие щом сте малки могат и да ви вземат.ние вече изпуснахме срока,но ще ти дам един съвет подай си молбите в повече кухни за по-сигурно. newsm10

# 76
HRISTOZOVA , благодаря много за бързия отговор! Ще започна обиколка из кухните да видим къде какви места са останали.

# 77
няма защо,трябва да си помагаме с каквото можем. newsm51

# 78
HRISTOZOVA , благодаря много за бързия отговор! Ще започна обиколка из кухните да видим къде какви места са останали.
бъди упорита и настоятелна да ти вземат молбата,защото много се правят.успех newsm10

# 79
# 80
Здравеи те мами ,казаха ми за магазин в Тракия в които има дрешки на NEXT и все такива маркови ако го знаете моля помагаи те .Мерси.

# 81
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте ми добър педиатър в Пловдив, че не сме доволни от нашто джипи и ще го сменяме.

# 82
Ние сме при д-р Ренета Тончева, във второ дкц е, срещу р-т стадиона. Много съм доволна.  Peace Винаги е давала добри съвети, препоръчва по-късното захранване- в зависимост от килограмите и развитието на детето де, винаги е мила и внимателна. Не изписва антибиотици за всяка хремичка, както често се презастраховат другите доктори. Препоръчва хомеопатия, когато прецени, че това ще помогне. На нас също ни я препоръчаха приятели с малко детенце, и откакто родих Сашко е записан при нея. Даже вече почти година не живеем постоянно с Плв, но не искам да я сменям, въпреки че се налага да пътуваме до Плв.

# 83
Цитат
Здравейте, моля препоръчайте ми добър педиатър в Пловдив, че не сме доволни от нашто джипи и ще го сменяме.
д-р Румяна Григорова ДКЦ 2 много е добра

# 84
Мили мами, на 16.06.2007 се организира протест с балони пред сградата на общината в Пловдив от 10:00 часа

Присъединете се към инициативата на Сдружение „Зачатие” „Повече балони - повече детски усмивки”. Нека заедно завържем балони  пред местата, където властта решава съдбите ни. Нека тяхното полюшване в синьото небе да покаже на управниците колко деца чакат да бъдат родени и обичани.

Протестираме срещу арогантното и бездушно отношение на отговорните институции в България към проблемите на 15% от работещото население във фертилна възраст у нас или 270 000 български семейства.

Ето и темата вкоято обсъждаме подробностите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197635.0

# 85
Аз не съм от най-редовните във форума, но тук ще се запиша. Живеем до Била на "Шести септември" и съм горда укротителка на едно торнадо Ивета. Тя сега на 08.06. стана на 2 годинки.
snkd   и ние сме при Григорова.
А и тук да отбележа, че ще направя всичко възможно да дойда в събота пред общината.

# 86
Здравейте съгражданки!
Знае ли някой в момента къде се намира цирка в Пловдив. Ние го изпуснахме, когато беше до нас, а малкия само да това говори.
А някой водил ли е 2 и половина годишно дете на цирк?

# 87
Цирка е в Тракия. Като ходихме до Кауфланд го видях,мисля че се пада преди Кауфланд от сьщата страна.

# 88
  • Primum non nocere !
Мили мами,
извинявайте, че се намесвам в темата ви.Живея в Германия и търся жилище под наем за мен и семейството ми в Пловдив. В града ще бъдем само две седмици от 16.07 до 1.08.Имаме апартамент в "Кичука", но го отдаваме под наем. Ще се радвам , ако някоя мама откликне на обявата ми.

# 89
  • Габрово
Здравейте, момичета!
Моля и аз за помощ  Praynig В петък ще минавам през Пловдив и искам да купя обувчици/сандалки за децата - на 7 и 1,5 годинки.  Ще имам малко време, така че не ми се иска да се лутам напразно. Кои магазини бихте препоръчали да посетя? Къде има качествени и разнообразни неща? Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт