Изчезнало дете

• 34 558
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
какво е това? какво може да е това? нещо не разбирам какво искаш да кажеш или да попиташ 

hi, kiara, по горе пиша, че нз кое точно е клипчето, защото за madeleine има няколко и нз за кое говореха по новините, което обявиха по новините, затова след линка пиша, че може би е това клипчето, айде лек деен Crazy

а аз седя и се чудя за какво иде реч......  Crazy Реших че в клипа е раковничетио и доста цвнимателно го глееедам  Crazy

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 06:40 от Дивиана

# 166
  • Пловдив
Някакви новини?

# 167
  • София
Пуснах нова тема  за това детенце в Клюкарника.
Извинявам се, че съм дублирала, но не знаех за тази тук, а много ми се искаше да знаят още повече хора.

Това получих  днес по емайла си от приятели.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164988

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 11:28 от muzka1

# 168
Снощи казаха, че има нов заподозрян (португалец)....

# 169
  • Пловдив
Аха, нов заподозрян дъра-бъра, нищо съществено общо взето. Неприятно Sad

# 170
 Praynig Praynig Praynig

в началото на юли видях плакати навсякъде из улиците на Амстердам.........дано излезе истината на яве!

# 171
 Преди два дена, четох че е излязла статия в португалски вестник с версия, че Маделин е умряла следствие на свръх доза.  Confused Родителите казват, че тезата е нелепа (то пък и какво друго да кажат?!).

# 172
Преди два дена, четох че е излязла статия в португалски вестник с версия, че Маделин е умряла следствие на свръх доза.  Confused Родителите казват, че тезата е нелепа (то пък и какво друго да кажат?!).

чудя се, каква ли ще е следващата версия

как точно е взела свръх дозата - чрез игла или смъркане
на мен също ми се струва нелепо???

# 173
говори се 4е родителите са давали седативи на малките да спят...съди се по това 4е близнаците са били непробудни при суматохата около из4езването на Мади...и 4е затова били отказали  бейби ситър....
много мистериозна стана тази история newsm78
изследванията се бавят ве4е доста време от предвиденото Thinkingговори се 4е са намесени доста вис6и служители(явно не6то съмнително е намерено )
това се говори в Португалия...

# 174
# 175
  • E-CLM & CH-VD
говори се 4е родителите са давали седативи на малките да спят...

Ужас, ако е вярно... Confused

# 176
  • Primum non nocere !
Аз ,още от началото си мисля ,че родителите имат "пръст" в цялата история. Може да не е причинено умишлено, но ...Може би Маделин е жертва на нещастен случай и родителите са го прикрили, като са измислили цялата история с "отвличането" Защо мисля така? Мога да се обоснова:

Родителите са се лекували за стерилитет и децата са "придобити" в вследствие на "инвитро". Не са случайни хора, лекари , което обуславя интелигентност над средната. Имали са добър социален статус...и някакви си 30 евро за бейбиситър ми се струват ..Защо не са наели бавачка? Лекарската професия обуславя ,не само добър статус и класа , а и много здравни познания и нереално е да си мисля ,че тези хора не са знаели какви могат да бъдат последствията , ако оставят 3 малки деца сами....Могат да се събудат, да плачат , да местят мебели..и т.н и да се наранят. Това е най-малкото...

Цялата тая история с ресторанта ми се струва предварително  нагласена и обмислена.
Съдя и от държанието на бащата- прекалено сдържан, владеещ се, хладнокръвен. Майката беше пълна противополжност, изглеждаше съсипана, сякаш знае нещо повече.

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 13:26 от Шехи

# 177
Аз ,още от началото си мисля ,че родителите имат "пръст" в цялата история. Може да не е причинено умишлено, но ...Може би Маделин е жертва на нещастен случай и родителите са го прикрили, като са измислили цялата история с "отвличането"

бих била склонна да повярвам и аз в това, ако обаче бабата и дядото обявят такова мащабно издирване, за да помогнат на родителите. Но всичко това да е плот на болния мозък на една майка и един баща - просто не може да ми го побере акъла. Ако все пак е така.
Не искам и не мога да повярвам
Това е повече от сценарий на филм по действителен случай
Обикновено, когато има инсценировка, нещата много бързо стават прозрачни за полицията....ох не знам, какво разбирам и аз от разследване

# 178
  • Primum non nocere !
Да не забравяме , "Атаката е най-добрата защита" и "Крадецът  вика- дръжте крадеца!"

# 179
Просто не мога да си представя(освен ако хладнокръвно не са убили детето)
-да е било нещастен случай
-да запазят самообладание,и то до такава степен че да обмислят и 2мата тактика
- че и 2мата все още се държат
- че майката е възможно да се съгласи и да е в състояние да инсценира подобно нещо
* забележете че говорим са силно желано дете ,все пак инвитро и 5 години опити и т..н..

Разбирам само един родител да е заподозрян щото нещо се е побъркал ...ама пък и 2мата ???!!!

А ако е бил нещастен случай ,защо ще прикриват?!!

Общи условия

Активация на акаунт