Изчезнало дете

• 34 557
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Е, добре де, аз последно гледах, че са видели момичето с мъж и жена и били много убедени че е тя  newsm78  За съжеление не можах да чуя къде и какво понеже дацата много шумяха наоколо. Показваха някакви кадри на детето и заглавните страници на вестниците че е намерена..... Rolling Eyes Странна работа....
Говориш сигурно за това как мъж е видял дете и жена в Белгия- детето  много приличало на Мадалин.Докато дошла полицията и те си заминали, но взетото от чашата на детето ДНК доказва че не  е Мадалин.
Интересно ми е това със стаята.... newsm78 newsm78 newsm78
Вили

Да, за това става въпрос.
За съжеление и аз  гледах по новините да съобщават, че ДНКто не е на Маделин....  Tired

А, какво стана с тази кръв? Аз това не съм го хванала, само от вас тук го разбирам......

# 151
  • постоянно
намерена  е кръв по стената в апартамента където е почивало семейството.Както  една от мамите каза  че кучетата са специално обучени и могат да подушат дори и най малките  биологични остатъци.Сега ще отнеме около 2 седмици за да се разбере чия кръв е това.междувременно дочухме тук ( незнам колко е верно) че Португалската полиция следи телефонните обаждания на семейството.......хммммм защо ли? newsm78
Да не се окаже наистина че отвличане  е нямало.....
Дано да намерят детето живо и здраво  в което за съжаление аз лично се съмнявам. Cry
Вили

# 152
  • Spain
по испанските вестници пишеше 4е  ку4етата са специално обу4ени в търсенето на трупове . по стената са намерини грижливо из4истени остатъци от много кръв и се говори ве4е за търсене на трупа .. не търсят ве4е детето  Cry .... родителите след няколко4асов разпит са обявени за невинни и аз така дасе каже ве4е нищо не мога да разбера .. но казват 4е скоро ще намерят тялото на моми4ето ...дано това да е поредното предположение  Praynig

# 153
  • Linz
Следя всяка публикация в темата и всеки път я отварям със страх... Прочетох точно това, от което се страхувах Sad Дано не е вярно, но вече нямам надежда Cry Cry Cry

# 154
Аз пък не вярвам родителите да са виновни. Тези хора обиколиха половиния свят да молят за помощ и да направят така, че случаят да не се забрави. Ако не бяха те досега всичко да е отишло в архивите, както се случва с повечето изчезнали деца. Това за кръвта в стаята също ми се струва не много надеждно, знаете ли колко хора минават годишно през този хотел. Майка ми работи през лятото в хотел в Сл.Бряг, на сезон имат поне по 1 починал в хотела, а често им се случва и да чистят кръв от под или стени. Нормално е ако нещо някога се е изцапало с кръв да се опитат да го изчистят "старателно", няма да оставят петната да се виждат я. (това го казвам във връзка с това, че медиите наблегнаха, че "кръвта била старателно изчистена")
Въпреки това не вярвам да се намери детето Sad прекалено много време мина, днес ставали 100 дни Sad

А покрай този случай (и не само) аз взех да параноясвам, другия месец сме на почивка в Испания и от сега съм казала на мъжа ми, независимо колко безопасно и сигурно ни изглежда всичко наоколо, детето няма да се оставя нито за секунда извън полезрението ни. Даже вчера като показаха пак репортаж за Медлен, извиках Леа и обясних, доколкото можах по детски, какво се е случило на това семейство ooooh! знам че не е хубаво да си параноясваме и децата Embarassed ама пусти страх... реших, че ще е добре и тя да си има едно наум (доколкото е възможно, де) защото последно време я избива много на самостоятелност. Засега уж знае, че никъде не се мърда без мама или папа.....

# 155
Всичко е объркано защото има информация която не е пусната в медиите.
Поне така обясняват следователите ,те казват че не искат да рискуват хода на следствието и затова си пазят важната информация.
Скоро ще се разберат подробностите....но детенцето дали ще се намери е друг въпрос  Sad.

Biba Sparrow...ама как ,нормално е да те удари параноята ,те сега всички родители дето са чули ще са така-приятна почивка Simple Smile

# 156
Да, за съжеление и аз вече го чух това за кръвта по CNN  Sad
Обаче ако е имало нещо такова нали детето не е било само в стаята... другите деца щяха да се събудят  Thinking

Biba Sparrow, права си за хотелите, така и трябва да бъде.
Добре си направила и че си казала на дъщеря ти да се съобразява къде е и какво прави, не че ще разбере защо но поне да го има като информация. За тебе е съвсем нормално да се психясваш.... то и без тоя случай си е доста опасно и страшно с малки деца. Опитай се да се отпуснеш и да изкараш хубава почивка  Peace

..... и се говори ве4е за търсене на трупа .. не търсят ве4е детето  Cry ....

То хората толкова се измъчиха вече че каквото и да се намери ще е добре дошло  Sad

# 157
  • E-CLM & CH-VD
Според Таймс, резултатите от пробите на кръвта показват, че кръвта не е на Маделин. Принадлежала на момче от скандинавските страни.  Thinking

Иначе, сравняват с ДНК от четката за зъби на Мади, която е ползвала преди да изчезне.

Случаят се свърза и с един от случаите тук, в Швейцария, където изчезна едно момиченце, Иления. Установи се - след самоубийството на един мъж, че той имал къща в Испания, както и че в района, където живее, са изчезнали няколко деца. Тукашни разследващи са в Испания и е вероятно двете разследвания да се свържат.

# 158
  • Linz
Случаят се свърза и с един от случаите тук, в Швейцария, където изчезна едно момиченце, Иления. Установи се - след самоубийството на един мъж, че той имал къща в Испания, както и че в района, където живее, са изчезнали няколко деца. Тукашни разследващи са в Испания и е вероятно двете разследвания да се свържат.
Вероятно не е същият случай, но се сетих за дъщерята на Ал Бано и Ромина Пауър- Иления, която изчезна през 90-те. Така и не разбрах откриха ли нещо по този случай... имаше версия, че се е удавила, но потвърди ли се?...

# 159
  • E-CLM & CH-VD
Не, този случай е за друга Иления, тя изчезна скоро. Иначе има много голяма външна прилика с Мадлен.

Иначе, за дъщерята на Ал бано и Ромина нищоконкретно май не се каза. Thinking Имаше и секти май намесени там....

# 160
hi, маминки, аз не съм маминка, но мн обичам дечицата и не мога да остана без мнение по темата за маделин, все ми е тая кого обвиняват, единственото, което ния можем да правим еда се молим за нея за ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! youtube.com пуснали филмче за маделин, това е май последнот,което се съобщи, нищо др във връзка със случая, оххх все се опитвам аз нещо да измисля и да направя, nz, mn е объркано, знам, че никoй от нас нищо, реално погледнато не може да направи, но може би на всеки човек му се иска да помогне като се сети за слушая, колкото и първосигнално и "глупаво" да е, обичайте си дечицата и си ги гледайте(ама биквално!!!) и не забравяйте и тези, които нямат, това което имат вашите, молете се за всички, за това да това да живеем в един по-добър свят. P.С. щеше ми се да дам link за you.tube-клипчето,но нз кое точно е, има мн. ЩАСТЛИВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 18:17 от Дивиана

# 161
# 162

какво е това? какво може да е това? нещо не разбирам какво искаш да кажеш или да попиташ  Thinking

А, това последното изказване от линка е страшно жестоко но за съжеление е доста вярно....

# 163
следя тамата  Cry

# 164
какво е това? какво може да е това? нещо не разбирам какво искаш да кажеш или да попиташ 

hi, kiara, по горе пиша, че нз кое точно е клипчето, защото за madeleine има няколко и нз за кое говореха по новините, което обявиха по новините, затова след линка пиша, че може би е това клипчето, айде лек деен Crazy

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 18:19 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт