Надраскан регистрационен номер

• 43
  • 1
  •   3
Отговори
Здравейте, наскоро си надрасках регистрационния номер на колата и не съм сигурен как да процедирам. В интернет не можах да намеря никаква информация по въпроса, а определено не ми се губи цял ден ходене и чакане из КАТ за да ми каже някой какво да правя. Самата структура на регистрационния номер е невредима, проблема е, че на места самите цифри стоят по-бледи, изглеждат така сякаш са търнати с шкурка тук-там. Като цяло се чете без проблем, за това и продължавам да си карам така, но не искам ако ме спрат някъде да се заядат, а и супер много ме дразни всеки път като го погледна. Мога ли просто да отида при някой авто бояджия, който да пребоядиса цифрите, или си има точно определна процедура, която трябва да се следва и трябва да се уведомят органите?

# 1
  • София
Можете да поръчате дубликат на същия номер без да минавате каналите на КАТ.Тази услуга се извършва от производствената база на МВР в София, на адрес: гр. София, кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш № 1. Необходимо е да носите лична карта и повредената стара табела. Таксата е около 15-20 евро. Услугата може да се заяви и онлайн чрез официалния портал за Електронни услуги на МВР.

Ако става въпрос за София.

Общи условия

Активация на акаунт