Здравейте,

Накратко- живея в чужбина, имам 2 последователни аборта от ноември месец насам (единият всъщност беше куха бременност) и мисля, да се насоча към български специалист през superdoc/healee, който ще ни разгледа случая, ще посъветва какви допълнителни изследвания да си направим и да ни помогне с интерпретация на резултатите.

Вече сме правили много изследвания и повечето са в норма. Съмнявам се, че са нужни хормонални изследвания, но бих искала да е след разговор с репродуктивен специалист.

Прибираме се относително често в България, но отпуската е много ограничена и за съжаление не може да сме там непрекъснато.

Тук, където живея, здравната каса е тотал щета откъм аборти, проблемно забременяване и задържане на бременности преди 12 гест. седмица, за това сме принудени да идем на частно.

На частно една консулация е поне 300 евро, където живеем (и това не включва абсолютно нищо, например ехограф ще е още толкова).

Също така сме имали прегледи и разговори със специалисти на живо в България последните месеци и откровено казано сме много доволни. Впечатленията ни са отлични и затова търсим някой, който да ни напътства от разстояние за момента.

Онлайн се консултирах с д-р Шефкетова, тъй като не сме от София, която ни насочи към допълнителни изследвания след кухата бременност, след което препоръча инвитро и спря да отговаря на въпросите ми. 

Ако някой има препоръки ще сме безкрайно благодарни 😊❤️

За това бих искала