13.07 – 19.07 – Седмокласници 2025/2026 – Първо класиране

• 79 752
  • 1 476
  •   1
Отговори
# 30
Ааа, без такива! Имам личен празник днес и чакам резултатите като подарък. Някой ако смята, че ще бъдат утре, по-добре да не го казва и да не ми разваля деня Simple Smile Simple Smile или поне да е след 17.00 ако може Simple Smile

# 31
Няма как да се върна да сънувам.
Паля джапанките и потеглям за София.
Поне малко ще спра с проверките в системата.

# 32
Аз пък сънувах, че излиза класирането, но се оказва, че подредбата на желанията е наобратно и това, което е най-отдолу, всъщност е първо желание, та детето беше класирано по последно желание о.О

# 33
Аз пък сънувах, че излиза класирането, но се оказва, че подредбата на желанията е наобратно и това, което е най-отдолу, всъщност е първо желание, та детето беше класирано по последно желание о.О

Хаха - това се вика сън  Wink
Провери ли за всеки случай дали не сте ги написали наобратно инв реалността? Joy

Интересни кошмари сънувате, обаче!
Явно подсъзнанието яко е зациклило на ниво балообразуване Hushed

# 34
  • Пловдив
МОН коя дата са обявили за класирането - днес или утре?

# 35
Успех на всички деца и дано днес да го изкарат

# 36
И аз сънувах класация, но беше на някакви манджи.
Балът все още е мираж - 0.00.
Като излезе класирането пише, че срещу паралелката се визуализира минималният бал. А максималния не се ли вижда и той? Имам такъв спомен от преди 2 г., може да има промяна..

# 37
  • Sofia
Трябва ли детето (навършва 14 утре) да присъства за подаване на заявление за второ класиране?

# 38
  • София
Трябва ли детето (навършва 14 утре) да присъства за подаване на заявление за второ класиране?
Не. Само при записването е желателно.

# 39
  • Бургас
МОН коя дата са обявили за класирането - днес или утре?
До 14.07

# 40
  • София
И аз сънувах класация, но беше на някакви манджи.
Балът все още е мираж - 0.00.
Като излезе класирането пише, че срещу паралелката се визуализира минималният бал. А максималния не се ли вижда и той? Имам такъв спомен от преди 2 г., може да има промяна..
Не се вижда максималният. Вижда се само минималният - поотделно и за двата пола, независимо дали кандидатът е момче или момиче.

# 41
  • София, Младост
Благодаря за темата!
Пожелавам на всички деца да са приети на най-желаното място.
Не знам защо очаквате днес класиране като на сайта на РУО София град си тече съобщението да очакваме класирането НА 14.07.

# 42
Максималният ще излезе след това със справката за първо класиране.

Аз също се надявам на класиране днес, че племенникът ми ще трябва да избира дали да запише към МК, където срокът е до утре.
По мои прогнози ще влезе на второто си желание, а той иска само първото.

# 43
  • Пловдив
После може да играе на второ класиране, ако прецени, че иска

# 44

Мале, прихнах на това. Аз съм IT, вярно не работя в МОН, обаче днеска се успах без да искам с един час и ако ме бяхте чакали мене... Sweat SmileSobYum

Общи условия

Активация на акаунт