13.07 – 19.07 – Седмокласници 2025/2026 – Първо класиране

• 59 186
  • 1 368
  •   34
Отговори
# 600
  • Бургас
Значи права ще се окажа ,когато казах още на НВО-то по Мат и изтеглиха 1 вариант, че всички ще бъдат приети по първо желание Simple Smile
Успех на всички!

# 601
  • Някъде по Дунава
Кога се очаква информация от съответните РУО за минимален и максимален бал?

# 602
Доста са ниски баловете поне в СМГ
Е, споделете ги тези ниски балове де, някои родители на бъдещи седмокласници само заради това рефрешват темата и тръпнат тук с вас Simple Smile

# 603
Колко са?

И ние сме приети на 1во желание НЕГ Simple Smile успех на останалите!!! Сега чакаме и приятелите на детето за 2ро класиране. Балът е нисък :

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 12:54 от Shushi2

# 604
  • София
Баловете са паднали доста. Едни 9 точки от училищата, които следя.
Ние сме приети в Първа АЕГ, но ще играем на второ класиране.
Но и това е супер, доволни сме.

# 605
  • Sofia
Еее, приети , приети, първо, второ. Ми кажете къде и с какъв бал де.

# 606
  • там където има винаги вятър
Очаквано по 1 желание е приета моята дъщеря.
Честито на всички приети! 🤗
И ние така - по първо желание.
Честито на приетите, късмет и успех на тия за второ класиране!

# 607
  • София
Леле, не мога да повярвам. Детето е прието в 32-ро. Мислех, че нямаме никакъв шанс, явно доста са паднали баловете. Той е с 396.5

# 608
Колко са?

И ние сме приети на 1во желание НЕГ Simple Smile успех на останалите!!! Сега чакаме и приятелите на детето за 2ро класиране. Балът е нисък :

Само с три точки при момичетата за НЕГ. При момчетата почти същия, или не помня за тях, май и при тях с няколко точки

# 609
  • София
Ние ще сме във 2АЕГ. Трябва ли да ми дадат бележка от училището при записването за подаване за еднократната помощ?

# 610
  • Пловдив
Някъде дават веднага, другаде ги дават след 15.09 тези бележки - питайте при записването.

Поздравления за приетите.

# 611
  • София
Ето балове и от нас

# 612
Здравейте, тези от вас, на които им стига бала в две области, какво ви излиза на класиране?

На мен ми излиза само едната област като незаписан, а балът стига и за другата.
Не трябваше ли да са независими кандидатурите в отделните области?

# 613
Здравейте, имам въпрос ако  сме приети по пето желание и подадем за второ класиране, може ли след това ако ни приемат на по- предно желание да си останем на същото или е задължително да се запишем на по- предното?

# 614
  • София
Момичета и момчета, много ви благодаря за всичко споделено от вас в темата и във форума относно кандидатстването и училищата. Специални благодарности на старите пушки - няма да ги изброявам, да не пропусна някого.

Общи условия

Активация на акаунт