Къде в Пловдив??? - 113

• 1 177
  • 27
  •   3
Отговори
# 15
  • Пловдив
И преди "циганския мол" има магазини с пердета.

# 16
Айко,Мьомакс,Юск,ИКЕА,пепко,КиК тези последно ползвах. Доволна съм за а бюджетни.

Можете ли да ми препоръчате магазин за пердета? Преди години си бях купила от един турски на Заимов, но отдавна го няма. Искам да е евтин, нямам висок бюджет и не държа да са топ качество. Мислех си за “циганския мол”, но само съм го чувала, реално не съм била там.

# 17
  • гр.Пловдив
А китайски фенери, някъде около Джумаята? Ама ми трябват 20 броя.

# 18
В този пожароопасен сезон, внимателно къде ще ги пускате китайските фенери. И на плажа вече не е безопасно.

# 19
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям за китайските фенери! Много са опасни в това сухо и горещо време!

# 20
С очите си съм виждала как подпалват места,отдалечени от първоначалното. Руска рулетка с пълно зареден барабан. Дано се вразумят празнуващите. Безумно е.

# 21
  • гр.Пловдив
С очите си съм виждала как подпалват места,отдалечени от първоначалното. Руска рулетка с пълно зареден барабан. Дано се вразумят празнуващите. Безумно е.

Вразумих се! Грам не се бях замислила. Никакви фенери не искам. Благодаря Ви.

# 22
Има ли някакво ограничение колко дни по-рано може да се купи билет за София за автобусите на Меритранс? Още не знам кога точно ще пътувам, но ми се иска, щом разбера, да купя по-рано билет.

# 23
  • Пловдив
Аз съм купувала от понеделник за петък.

# 24
  • Пловдив
Сега не се ли купуват билети през сайта им - т.е. може и няколко дни по-рано?

# 25
Благодаря ви!

# 26
# 27
  • София / Пловдив
За пердета, понеже скоро купувах и то за 4 стаи и обикалях доста. Та най-бюджетно излиза платове от Какаду, има огрооооомен избор на супер цени и после някой да ги ушие. Аз съм супер доволна от една жена, в района на Ален Мак, ето тел.0898322302, име не помня обаче 🫣 взима за шиене 0,50 цента на метър повече от мола в Столипиново, но качеството е топ. 
Ако уцелите подходящ размер, готови също има изгодни по големите магазини: Бриколаж, Юск и т.в, но не е  голям изборът.

Общи условия

Активация на акаунт