Къде в Пловдив??? - 113

• 3 990
  • 113
  •   2
Отговори
# 105
Няма да е жилищен комплекс, ще е отново хотел. Хъс Естейт бяха излезли с интервю, че е емблематичен за Пловдив и ще го “запазят” хотел.

# 106
  • Пловдив
Аз също четох, че ще е жилищна сграда, а новото стъклено нещо ще е хотел.

# 107
Интересувах се от инвестиция там, тъй като съм доволна от Магнолия и очаквам акт16 в Тракия, но все пак наистина съм пропуснала, че отново ще е жилищен комплекс. Но е на много апетитна локация и не биха пропуснали да го пуснат на 4К кв.м..

# 108
Мястото е с хубава локация, но ужасно за живеене. Дори и уикенда на булеварда е задръстено и смърди на бензин. Зеленина няма да има, че петното е малко. Автобуси нон стоп отпред на спирката и в задръстването бълват нафта. Близо до реката подземните нива често са с влага и се наводняват при покачване на нивото. Търговска площ е къде къде по-удачно, хотел също. Но във всички случаи трябва да се оправи тая клоака дето Арабаджиеви зарязаха.

# 109
  • Пловдив
Точно това щях и аз да напиша. Мястото е мега добро за бизнес сграда, но не и за живеене. И на 1к не бих си купила там жилище.

# 110
Ще се радвам да има нов магазин "Сани" на мястото на стария. Покрай хотел Марица не съм минавала отдавна, какви неща се случвали и там..🤪

# 111
Търся лакове ESSIE, продават ги в Лили. Днес ги търсих в този до Кауфланд на Пещерско и нямаше. Да сте виждали някъде? В този до пл. Съединение или в МОЛ Марково тепе? В сайта им не мога да видя наличности.

# 112
Инсталирай си приложението на Лили, там показва в кои магазини са налични.

# 113
Търся лакове ESSIE, продават ги в Лили. Днес ги търсих в този до Кауфланд на Пещерско и нямаше. Да сте виждали някъде? В този до пл. Съединение или в МОЛ Марково тепе? В сайта им не мога да видя наличности.
На Пещерско шосе до новия Лидл съм виждала такива лакове.

Общи условия

Активация на акаунт