Къде в Пловдив??? - 113

• 3 179
  • 92
  •   2
Отговори
# 75
  • Пловдив
Препоръка за уютно и по-закътано местенце/заведение (за предпочитане Кичука , Център) за по-уединена среща без много навалица за питие и спокоен разговор? Simple Smile

Аз много харесвам Патрики срещу аптека Марица е. Има вътрешен двор и малко хора знаят за съществуването му.

# 76
Нида, обади се в Тед Флора. Убедена съм, че няма да са такива цените. Имат страница във фейсбук. Аз съм ги използвала и съм доволна.

# 77
  • Пловдив
Препоръка за уютно и по-закътано местенце/заведение (за предпочитане Кичука , Център) за по-уединена среща без много навалица за питие и спокоен разговор? Simple Smile

Аз много харесвам Патрики срещу аптека Марица е. Има вътрешен двор и малко хора знаят за съществуването му.
а като цени...? Гурме кухня ли е?

# 78
Nidda, не твърдя, че "според човека трябва всичко да бъде избито". Просто размерите на някои от споменатите са си доста внушителни и вероятно все на нещо се дължи.

# 79
  • Пловдив
Род saga са тези големите, хищни са - хранят се с насекоми.
Другите се хранят с растения.

# 80
  • Пловдив
Чак гурме не е. Води се бутиков ресторант. Разгледайте му сайта, има цени.

# 81
Ами, дайте да унищожим цялата екосистема само защото водните кончета са с големи размери и пеперудите😬.
Най-красивите създания да ги затрием. Те не стига, че голяма част от тях изчезнаха, ами да довършим и това, което е останало поне.

# 82
Mорковелка, НЕ това казах.🤪 Но както и да е.
В ЦКБ има ли такса за обмяна на левове в евро, някой да е ходил скоро? Намерих някакви левове (малка сума) и ми се иска да ги обменя някъде без такса. От една страна, не искам да си ги пазя за спомен, от друга пък...не искам и просто да ги хвърля, а не си заслужава да ги обменям срещу такса.

# 83

Много благодаря! Чудесно е, че има и вътрешен двор-градина Simple Smile
За Свраките в Кичука  някакви мнения?

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 14:32 от huliganka

# 84
  • Пловдив
Привет,
Някой има ли идея къде във физически магазин мога да намеря такъв комплект
https://homeland.bg/markeri-i-pasteli-za-renovirane-na-mebeli

# 85
От практикер съм взимала цветни перманентни за различни повърхности. Има и за дърво. На  Edding са обикновено. В лидл на тематична седмица също, ама бяха само 3 цвята...

# 86
От централна гара до стадион "Пловдив "( до гребната база) само с автобус 17 ли се стига?

# 87
  • Пловдив
От централна гара до стадион "Пловдив "( до гребната база) само с автобус 17 ли се стига?
Да, и аз не се сещам за друго.

# 88
Боагодаря на всички за препоръките!

# 89
В ЦКБ има ли такса за обмяна на левове в евро, някой да е ходил скоро? Намерих някакви левове (малка сума) и ми се иска да ги обменя някъде без такса. От една страна, не искам да си ги пазя за спомен, от друга пък...не искам и просто да ги хвърля, а не си заслужава да ги обменям срещу такса.
Мисля, че без такса може да се внесат в момента левове по сметка на клиента в ЦКБ. Не знам дали ако искаш само обмяна в брой ще ти начислят комисионна.
Намерихме из къщи дребни суми, не знам дали си струва да ходя и аз до банката, но само стоят в една купичка събрани монети и рано или късно ще искам да ги разкарам.

Общи условия

Активация на акаунт