Къде в Пловдив??? - 113

• 12 581
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, в някоя от предишните теми имаше питане къде може да се изхвърлят или закарат неработещи електроуреди. Но не мога да намеря темата, където е отговорено. За неработеща съдомиялна става дума. Някой, ако се сеща може ли да ми каже.

# 241
Аз имах пералня за изхвърляне, обадих се на фирмата, с която община Пловдив има договор и дойдоха на място и я изнесоха. Отне им около 3 седмици след заявката. Работят по график и по райони, Южен, Северен, Западен... Обаждат се ден или два преди да дойдат. Съседите го преживяха да има изнесена стара пералня на стълбищната площадка.

Община Пловдив предлага безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди | Община Пловдив https://share.google/JMkxQGBx5mUcIhkS2

# 242
Благодаря, Clo - Camille!

# 243
Някой със свободен билет за концерта на Албано в неделя?

# 244
Кло, от етажа ли ги вземат уредите, или долу трябва да си ги свалиш?

# 245
Ние се обаждаме на Чистота на ето този телефон и идва бус , в който трябва сами да си натоварим боклука, независимо какъв е - 032 675 817.
Скрит текст:
Имат график и идват в рамките на ден - два, в зависимост кога през деня се обадиш да запазиш час. Не работи събота и неделя и момчетата , които идват, може да не искат да помогнат с товаренето, може датрябва сами да товарите. Но някои помагат , зависи на кого случите 😅 Безплатно , разбира се. Ние изхвърлихме пералня на свекито, наши мебели непотребни. Не взимат строителни отпадъци.

# 246
Кло, от етажа ли ги вземат уредите, или долу трябва да си ги свалиш?
От етажа. Само някой трябваше да им отключи входа, за да се качат.

# 247
Много ти благодаря! Hug

# 248
Момичета, дайте препоръки за хубави твърди матраци е Пловдив. Взехме от Нани, два броя, все греда. Имате ли отзиви за добър магазин?

# 249
  • Пловдив
Момичета, дайте препоръки за хубави твърди матраци е Пловдив. Взехме от Нани, два броя, все греда. Имате ли отзиви за добър магазин?
Какво значи твърди матраци? Аз имам един за спалня точно от Нани, купуван преди минимум 6 години, че не помня вече. Като го избирах в магазина им легнах кажи речи на всички, като преди това гледах в каталога им степента на твърдост и за колко кг е предназначен. Взех такъв за 130 кг на човек, твърдост над средната, двулицев е и на всеки 5-6 месеца го обръщаме. Понеже мъжът е по-тежък, от неговата страна малко преди 6 месеца започва да се усеща мек и като го обърнем и пак си е почти като нов. Иначе в стаята на детето леглата са от фирма Аполо, от там са и матраците, твърди са, но пак зависи колко кг е човекът, който ще спи на него.

# 250
"Нани" имат всякакви модели. Ако искате твърд, то гледайте да не е с мемори.  Вие кой модел сте купили?

# 251
  • Пловдив
Още един глас за Нани. Всичките ни матраци са техни. В спалнята е модел Аруба и е поне от 6 години. Много съм доволна.

# 252
На сайта на Нани може да се зададе твърдост и по този критерий да се избира. Повече от 10 години сме с техни матраци. Доволни сме.

# 253
Хм старият го дадохме на свекитата, не мога да видя модела , сегашният е Модена. Нещо явно не ги нацелваме по нашия вкус.. Благодаря все пак!

# 254
Хм старият го дадохме на свекитата, не мога да видя модела , сегашният е Модена. Нещо явно не ги нацелваме по нашия вкус.. Благодаря все пак!
Модена се води балансиран матрак. Търсете умерено твърд. В линка съм направила селекция

https://nanihome.bg/double-faced?%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80% … D1%8A%D1%80%D0%B4

Общи условия

Активация на акаунт