Къде в Пловдив??? - 113

• 16 736
  • 392
  •   2
Отговори
# 375
  • Пловдив
Чиста изворна вода от къде може да се налее? Някъде около града?
Асеновград, Рибната църква.

# 376
Долче, преди 15ти нямаше избор от моливи в Джъмбо със сигурност. Вчера бях, но не съм проверявала. Търсих тогава "В", но нямаше.
Днес бях в Джъмбо в Мол Плаза и намерих почти от всички видове моливи, които търсех (включително и В - макар че само на една или две марки). Само Н не видях. Взех и скицник 35/50 см (огромен е, сега ще трябва да търся нещо, в което да го носи до училище😆, в Джъмбо имаше само малки формати папки).
За боите и останалите неща ще посетя местата, които препоръчахте.🙂
Кои автобуси минават в близост до Художествената гимназия?
Пред оптиката срещу Пълмед има плакат за профилактика или прегледи на деца между 6 и 18 години. Вероятно и пред други оптики има - кампанията е до края на месеца.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 20:07 от dolce miele

# 377
  • Майничка
...
Кои автобуси минават в близост до Художествената гимназия? ...
Най-близо са спирките на "Пловдив Инвест"/у-ще Дружба - 11, 12, 16, 18, 20, 21.
След това са спирките на кино Екоплекс/сладкарница Неделя - 15, 22, 37, 44, 93, 99.
Може и на площад Съединение да се слезе и да се мине по уличките зад Четвъртък пазар.

# 378
Много благодаря!🙂

# 379
  • Пловдив
Когато дъщерями ходеше на курсове по рисуване бяхме купили голяма черна чанта точно от магазин за художествени материали. С такива ходят децата от художествените училища. Помня, че я взех от магазина в галерията на Гладстон, но беше преди ремонта и не знам дали още съществува.

# 380
Преди време някой питаше за Обществена пералня на самообслужване. Вече има, МОЛ Марково Тепе, ет. - 2.

# 381
  • гр.Пловдив
Детето е 8 клас. Полага му се помощ от ДСП. Тъй като сме жители на община Марица, къде се подава заявлението. Освен удостоверение от учебното заведение, други документи необходими ли са?

# 382
Детето е 8 клас. Полага му се помощ от ДСП. Тъй като сме жители на община Марица, къде се подава заявлението. Освен удостоверение от учебното заведение, други документи необходими ли са?
На бул. Дунав 100 е
Няма нужда от друго, освен да попълните заявление и приложите актуална банкова сметка. Служебна проверка се прави за останалото.
За да няма упреци, така беше миналата година. Да не каже пак някой, че въвеждам в заблуда питащите.

# 383
Къде в района на Гранда мога да купя хубава торта утре? Има ли някаква сладкарница там?

# 384
  • Пловдив
Торти Колекция на "Родопи", Криспи и Чочко на булевард "Христо Ботев" - едно срещу друго са.

# 385
  • Пловдив
В Лекси едно време имаше хубави неща, но не знам сега как е положението.
И в уличката до военна болница продават рула и торти, но на мен лично не ми харесват.

# 386
За съжаление тортите от Лекси не са това, което бяха.. Сега блатовете са сухи, а кремът лепне по зъбите и си личи , че е от най-некачествените.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 22:07 от Kat :3

# 387
Излъгахме се да купим торта от Лекси и беше ужасна, за да не я хвърлям я правих на “Скалички”. На “Нико” тортите също не ми допадат от около година.
На работа бяха черпили със “здравословна” веган торта от “Just cakes” и честно казано ми допадна доста, но цените са високи.

# 388
Преди време попитах за препоръка за торта и някой писа за тортите на Емили в Кючук Париж. Минавам да изкажа благодарности, защото това беше може би най-хубавата торта, която сме яли. Гостите питаха за второ и трето парче! Вкусът, който избрах беше шоколад, маскарпоне и малини.

# 389
  • Пловдив
Цените как са?

Общи условия

Активация на акаунт