КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 4 377
  • 104
  •   8
Отговори
# 75
E какво общо има войо? Къща се наема за 1 месец и това е. Те са си преценили дали могат да си позволят този наем. В предните два сезона къщата беше в Боровец, 3 етажа..едва ли е била без пари, а също имаше басейн в големия двор. Даже у нас са по-големи скъпчии, отколкото в Гърция. Ако беше във Велинград щеще да е яко цифра, хахаха. Първият сезон беше в Княжево, мисля.

Излъчването на Войо е просто въпрос на договорка с БТВ.

# 76
На мен игрите им са ми супер скучни и слаби 😀 Миналия сезон само финалната игра беше интересна.

Пуснах да гледам Грозденка и Яница, ама Грозденка не млъква и май няма да успея да го изгледам.
Грозденка нещо захапа Бланко, според мен излишно, ама циганска работа 😆

# 77
Записвам се и аз.

Тази сутрин доизгледах първи епизод. За момента ми изглежда интересно, надявам се само да не стане като миналата година, че така и не догледах докрай всичко. Grinning За момента възнамерявам да гледам епизодите във voyo, за да избегна рекламите в youtube, НО ако продължат с дълги епизоди по два часа най-вероятно ще се завърна в youtube, за да гледам забързано. Joy

Все още нямам кой знае какво впечатение за участниците. Има едни 3-4, които никога не съм чувала, а за останалите си имам едно наум.

# 78
Xaxa, по БТВ преди малко мина реклама на Къщата на инфлуенсърите (клип на Войо), в който акцент е репликата на Блага "ама казаx ли ти, че имам привличане към младите" Grinning Цурев я масажира Grinning

# 79
Павката и Ицака не казаха ли, че членовете на канала им също ще имат ранен достъп до епизода? Питам, тъй като се чудя дали да се абонирам там за тях!

# 80
Зависи каква е разликата в заплащането. При едните получаваш само Къщата на инфлуенсърите, при другите получаваш цялото съдържание на Войо, безброй сериали, филми, риалитита и т.н.

# 81
Къщата е страхотна! Много по-добре от онзи мрачен "замък".

Бо ми направи много приятно впечетление, а Яница е обезумяла от любов към Мути 😅

Някой следи ли последователите на участниците? Казахте, че след първия епизод Стела е свалила?!

Определено този сезон ми изглежда по-интересен от предния.

# 82
Мрачният замък мен направо ме травмираше и скапваше. Засега първенец по скапване е "Мистър Кеш" Grinning
А помните ли каква мизерия беше т.нар. "Тъмница"?
Xората обичат красиви гледки, екзотика, палми, басейни, плажове.. да няма мизерия.
Яница може да е обезумяла, ама е снимано май месец. През юни са се "разпърдяли" нещата,  които всъщност по-скоро са ПР, отколкото  някаква истинска връзка.

# 83
Xaxa, по БТВ преди малко мина реклама на Къщата на инфлуенсърите (клип на Войо), в който акцент е репликата на Блага "ама казаx ли ти, че имам привличане към младите" Grinning Цурев я масажира Grinning

А този Цурев влезна с визитка против жените като Блага 😄😄😄😄 сега я масажира .🤦‍♀️😄

# 84
Къщата е страхотна! Много по-добре от онзи мрачен "замък".

Бо ми направи много приятно впечетление, а Яница е обезумяла от любов към Мути 😅

Някой следи ли последователите на участниците? Казахте, че след първия епизод Стела е свалила?!

Определено този сезон ми изглежда по-интересен от предния.
Записвам ги тук - 16.07 (2 дни след премиерата)
1. Габи Бланко - 43,9К
2. Кристофър Асенов - 10К
3. Петя Дончева - 43,9К
4. Вессоу - 95К
5. Благовеста Бонбонова - 72,8К
6. Бо Авра - 3 841
7. Яница Владова - 20,4К
8- Георги Цурев - 2 261
9. Симона Апостолова - 18,6К
10. DJ Мати - 9 095
11. Стела Колева - 30,1К
12. Тянко Стоилов - 5 618
13. Доби Тафкова - 60,6К
14. Георги Петков - 5 847
15. Диона - 407К (да бе, да)
16. DJ Дамян - 282К

# 85
Благовеста е с поведение на отчаяна и изоставяна застаряваща жена.

# 86
Признавам си замъка не беше лош, но сега поне са избрали приветливо и подредено място, което да е в някаква тематика с посланието за "сезон на боговете", макар че колко това е изчерпателно и креативно като замисъл е друг въпрос. Важно е освен добрата обстановка и добре да се спогаждат играчите и да създаават приятна за гледане атмосфера, двете "пиленца" ще видим как ще взаимодействат разделени в стаи, само да не стамат скандали от Блага и Гани като гледам едната как флиртува или другата колко е склонна на конфликти. Разчитам ма по-тихите и прилежни там да държат спокойна среда.

# 87
Тази Блага пак ли влезе да търси мъж и само на мен ли ми прави впечатление, че го обърнаха на любовно риалити? Май не беше такава целта при стартирането. Аз съм около нейния набор, година по-малка, не се имам за стара, но изглежда, че тя има жесток комплекс с възрастта си.
Иначе познавам Симона и затова в анкетата гласувах за нея, моите впечатления са за приятно момиче.

# 88
А знае ли се дали надкаст ще коментират къщата?

# 89
Съмнявам се. Но сигурно ще има "Ще си кажат", когато им скимне. Не всяка събота Grinning

Общи условия

Активация на акаунт