КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 2 598
  • 69
  •   11
Отговори
# 60
Всяко риалити едно и също по темите. Това не е училище! Децата се учат в училище и се възпитават вкъщи. Нека не обвиняваме социални мрежи, предавания и прочие.
Аз пък карах моята (16)  да гледа с мен, не иска и да чуе. И миналата година я карах, ми не.

Да , така е семейството е в основата на всичко . Но когато приятелките на дъщеря ти гледат Ергена и подобни сексистки предавания , какво да очакваме след това …🩹😵💫

# 61
Аз като бях дете даваха далеч по-скандални неща. И то в национален ефир. Помните ли Биг Брадър Фемили и първите Брадъри като цяло? Цената на Истината, Хванати в Изневяра и така нататък.

Не виждам в Къщата нищо по-различно от това, което така или иначе вече съществува навсякъде.

# 62
Вчера допуснах дъщеря ми да гледа това “предаване” , по край нея и аз се загледах - жалка картинка .
На какво учат децата ни ?
Жалко е да си горд че си похарчил първата си заплата за ринопластика и дори с направен нос , ти продължаваш да си комплексар .
 Жалко е че не е възможна МОЗЪКОПЛАСТИКА , защото всички участници в това шоу имат въпиюща нужда от свежи мозъчни клетки .
Sorry not sorry 🤭

Преигравате малко, не е нужно да спрягате всички участници под общ знаменател, че са умствено изостанали и прочие, още повече, че едва първия епизод е минал и не знаем кой как ще играе занапред.

Главно за самите участници неутрално мога да кажа, че засега Дамян е пич, изглежда увравновесен и весел характер, Доби и Симона много сходно се държат и правят добро впечатление поне на мен на въ,питани и кротки, Стела и Яница малко прекалено се вживяват, а Бо и Мати пък имат добра енергия. Двамата жоровци изглеждат добряци ма да сидя как ще са стратегически.
Май само Габи и моделчето ще са "the shipping ones" ако имат някакъв мерак за това.
Радва, че са променили обстановката и разпределението, дано само хазартът и вулгарността спаднат или направо изчезнат и ще е тип-топ според мен като подготовка.

# 63
Съвременният книжовен български език е базиран на моя "диалект" и мога да ти кажа, че софиянци не говорят правилно Sunglasses
Затова пък те най-често имат претенции за чистотата на езика, въпреки повсеместното им е-кане (млЕко, хлЕб, и т.н.). Сега се замислям, че всичко това може би има нещо общо и с разделението столица-провинция, което при нас е особено обострено.
Аз къде казах, че всички софианци говорят правилно? Къде казах, че повсеместното "е-кане", млеко, хлеб и т.н. е правилно? И в случая не говорим за разделение София-провинция.
Скрит текст:
За мен говоренето неправилно и неглижирането  си е неуважение към езика. Особено, когато си решил пък и да се появяваш по медиите и да говориш пред хора.   Но има някакво много странно виждане от хора, извън София, които смятат, че в София се говори на "млеко и хлеб". И.. бъди сигурна, че не всички "ме-кат". Като Кирчо (бившия премиер).
Що изтърпях Дани Хаха, значи ще изтърпя и брат му, в комплект с бъдещата жена.

Що се отнася до анкетата, за момента водят Бо, Дамян и Яница. Аз гласувах за Габи Бланко, Георги Цурев, Кристофър и диджей Мати, като винаги мога да си сменя гласа, разбира се.  Кой знае какви магарии ще правят в следващите епизоди Grinning

# 64
За мен Петя и Весо няма да могат да се впишат, ако продължават по този начин да са си само двамата. Поне аз това видях, докато бяха на масата. Всички някак си успяха да поговорят с останалите, а те сякаш помежду си само коментираха. Според мен и няма да са доволни от разпределянето по стаите. Малко повече ми идват изказванията на Диона, свързани с отношенията между мъж и жена, както и самочувствието на Габи, че само тя вдига рейтинга на предаването.

# 65
Докато пренебрегваме вулгарното държание няма как да се движим по-напред !
-,,В моето детство е имало и по-лоши реалити предавания”
И !? НИКОГА не е късно да се спрат и да се вземат мерки .
Та дори и за възрастни , този начин на държание и това напрежение не влияят добре .

# 66
Ще видим как ще се развие този сезон, но имам чувството, че никой не влиза със заявката на супер стратег, влизащ да превърти играта. Мисля, че последните два сезона това беше нещото, което най-много ме дразнеше - пренавитите участници. Надявам се тази година по-естествено да се развият нещата, въпреки че единия младеж май отсега го заподозряха, че ще пробва да завърже любовен сюжет за повече гледания... Rolling Eyes

Редактирам се, за да добавя, че Яница и Мути са гостували в подкаста на Тянко. Аз изгледах първите 90 сек. и няма да е моето, но на който му се гледа цирк, да заповяда.
Има епизоди и с Бонбонова и с Диона от този сезон (явно да се сдушили?), както и с някои участници от предните сезони на къщата.

@diziler:
Скрит текст:
Аз къде казах, че всички софианци говорят правилно? Къде казах, че повсеместното "е-кане", млеко, хлеб и т.н. е правилно? И в случая не говорим за разделение София-провинция.
Както казах, в моя край говорим (уж) най-чистия книжовен български* и имаме пълното право да критикуваме всички, които говорят диалект... но е факт, че не е тема при нас и никога не е било. Мен лично дълго време ме е дразнело, когато някой говори на диалект, но последните години оценявам различието. Факт е, че основно съм чувала софиянци да се оплакват, което е иронично имайки предвид е-кането и проблемът с правилното ударение на думичките. Това с езиковата хегемония е наблюдение и на Vladi Aleks 796398, което аз повторих с уточнението, че софиянци всъщност не говорят правилно. Но стига по тази тема Simple Smile

*аз не съм мерило за правилен български към ден днешен, тъй като от езиците, които ползвам, българският заема най-малка част от ежедневието ми, така че ще ме прощавате за грешките. Говоря книжовно обаче Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 20:30 от Aether-

# 67
Петя и Весо реагираха с учудване, че няма да спят заедно? А някой казал ли е, че непременно трябва да са заедно? Ако не искат да спят разделени , да не ходят в риалити.

# 68
Докато пренебрегваме вулгарното държание няма как да се движим по-напред !
-,,В моето детство е имало и по-лоши реалити предавания”
И !? НИКОГА не е късно да се спрат и да се вземат мерки .
Та дори и за възрастни , този начин на държание и това напрежение не влияят добре .
Такива неща могат да се използват като лош пример, какви не трябва да бъдем и т.н. Колкото и да обясняваш на детето да не пипа котлона, то няма да разбере, докато не се опари, нали?
А ако искате да дадете на детето си добър пример - има редица предавания в Ютуб, които показват такива. Също има театри, опери, читалища...

Това предаване е за развлечение и размисли, не за възпитание.

--

Яница и Грозденка с подкаст за предаването, обясняват, че горе-долу са знаели кои ще влизат, но Яница разумно не е правила уговорки. За Дамян никой не е знаел, дори и дъщеря му, вероятно е решил в последния момент. Това е в първите 5 минути, не съм слушала нататък.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 20:14 от Clouded

# 69
А защо не отпадат? Какво ще правят до края всички? Как избират победителите ?
Аз си мислих, че ще се номинират или ще отпадат в някакви игри.
Не беше ли така в първи сезон? Аз съм забравила съвсем.

Колко последователи виждате вие при Стела, аз като и кликна на профила виждам 30,1 хиляди. След няма и минута падат на 23 хиляди.
Бъг ли е някакъв ? Аз не я следвам

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 20:58 от Morkovelka99

Общи условия

Активация на акаунт