КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 11 922
  • 260
  •   3
Отговори
# 240
Дамян изобщо не знам и с какъв акъл беше тръгнал да ги поучава тези жени и да ги пита какво правят при тези мъже?
Ами да се запита сам неговите жени какво са търсели при него по времето когато се е наливал с алкохол и е взимал наркотици ?
Направо не знам чува ли се какво говори?
Той сигурно е бил същият като мъжете по които плюе.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 18:19 от Morkovelka99

# 241
Другият позьор Дамян него ли имаше предвид като говореше с Мати?

Мисля, че говореше за Тянко

# 242
Габриела защо държи постоянно да повтаря, че ще си тръгне? Не разбирам защо изобщо е отишла там. През повечето време изглежда все едно ѝ е супер досадно. Не виждам засега как ще вдига рейтинга.

Също не разбрах защо сама се набута да готви като не ѝ се става рано и не ѝ се занимава с нищо.

# 243
Стела е станала приятелка с Диона и Яница. В последното и видео показва, че са излизали заедно Мутито и той май беше там.
Май и се е карала с хора, имаше и някакви такива намеци
Любопитна съм каква е интригата между Стела и Габито. Те на една възраст ли са, че са били заедно в детската градина 😄?

# 244
На Блажка алкохола няма да ѝ го спрат, ще спре и шоуто. Ще има пак всеки ден парти, рожден ден, партньорство и тя ще си кърка

# 245
Забелязах, че много хора от къщата правят лайфове в Тик-ток, което ме явява на мисълта, че са се случвали големи скандали и излагации в къщата и най-вероятно, кога му дойде времето ще се оправдават в Тик-ток.
Каста не ми харесва, Габриела се държи все едно всички са и длъжни, определено ме дразни с поведението си, Блага е сладка, ама е неуравновесена за възрастта си, Стела е pick me, Доби ми изглежда като голяма интригантка, но най-много ме разочарова Дамян, защото иска да е център на всеки разговор,прекъсва другите като говорят,а това с Кристофър беше ужасно грозно.
За момента Яница ме кефи, Диона държи ниво и този Мати също май е пичага.Учудващо за мен Тянко имаше няколко доста точни изказвания за Габи, познавайки го от игрите очаквам и той да се ''покаже''

# 246
Третия епизод леко бе постен, но бе поносим за гледане.
Блага изтрезня от пияната сценка и вече отново милата и добричка.
Много иска мъж, ама с тия сценки като онази пияната няма как. И да приеме факта, че въпреки нейния добър вид за годините и, не е първа младост.
Не е грозна, но поведението и е бая отблъскващо от Ергенът насам и затова не я харесвам особено.
Стела нещо започва да ми става неприятна, играе го малко Божидара се опитва, но слабо.
Диона все по-приятно ме изненадва, очаквах още в 1ви епизод да ми е адски неприятна, дано да остави хубавото впечатление!

Габи направо ми влиза вече в миманса, но с тази карта (благодарение на победата на Доби) накрая може и да се изяви малко повече, ако е в нейна полза тя да е тартор.
Тянко май ще го играе точно Ронси сезон 2 ама много wannabe.
DJ Дамян е ясен - новият Алпер.
Правилата за точки как ще печелят и отпадат този сезон ми идват неорганизирани.

# 247
Стела е станала приятелка с Диона и Яница. В последното и видео показва, че са излизали заедно Мутито и той май беше там.
Май и се е карала с хора, имаше и някакви такива намеци
Любопитна съм каква е интригата между Стела и Габито. Те на една възраст ли са, че са били заедно в детската градина 😄?
Мисля, че и двете са 00, да.

Блага в момента е с Андрей Едрев от Островът на изкушението, много зле.

# 248
Двойка ли са 😳?!
Луда е! Нито е млад, нито е красив! Май и не е богат.
Баси, толкова ли няма с кой да прави секс, ако само заради това е с него?

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 20:16 от Morkovelka99

# 249
Е айде сега може да е любов Joy
Или мъж ,ако не е богат, красив или млад е за боклука

# 250
На Блажка алкохола няма да ѝ го спрат, ще спре и шоуто.
В следващия епизод е купонът по случай рождения ден на Дамян. Представям си как ще се натряскат всички. И сигурно ще има чалга ...

# 251
Е айде сега може да е любов Joy
Или мъж ,ако не е богат, красив или млад е за боклука
Тя е на 35, той на 50+ не знам на колко е, но доста възрастен си изглежда. В моите очи момиче/жена или както искаш я наричай, за да се хване с някой с такава разлика е или заради парите или красотата му. Няма иначе друга причина, млада и хубава жена, на която съм сигурна, че не липсва мъжко внимание да е с този чичко.
Да не говорим, че и той е известен със скандалният си образ, та не вярвам изобщо да се е влюбила в добрата му душа.
Не знам, за мен е лудост !

# 252
Коцето от третия сезон участва в “Черешката на тортата” тази вечер,  фризира Крисия Grinning

# 253
Блага на “младини” (не мисля, че 35 годишна жена е стара и е повод да се срамува от възрастта си), беше с един мой приятел футболист. Беше си вървежна и май тогава тъкмо се беше явила на плеймейт и “изгряваше”. След това мисля, че не е имала толкова дълга връзка и все нещо става, все остава сама. Не е грозна, има страхотно лице, прекрасна фигура, само пиянството ѝ е кофти. Надявам се да се вземе в ръце и да намери щастието си, защото всеки го заслужава.
Габриела също засичам в Пловдив, противна ми е, сега като демонтира джуките е окей, дано ремонтира и болезнено грамадните си гърди и съвсем ще заприлича на “дама”. За нейното поведение не знам дали има надежда обаче.
Историята на Доби мен не ми направи добро първо впечатление, съчувствам ѝ, но очевидно щом не е разбрала, че е изгубила детето е било в много ранна седмица. Също това, че мъжа инал възможност и ако не си променил отношението, щяла да остане.. просто не мога да я харесам. Имам доста спонтанни аборти, един от тях в късна седмица и.. беше ужасяващо. Та предпочитам другата ми “любимка” от Пловдив, Стела, пред нея.

# 254
Благовеста беше сгодена за футболист, но ѝ беше изневерил и се бяха разделили. След това наистина май не е имала по-дълга връзка, ако говорим за един и същ. Беше и с Денис Теофиков, когато той беше на 19-20 и точно след излизането си от Ергенът 1 беше разбрала, че е починал, та много бързо беше забравила целия филм с Виктор.

Бо е казал в Инстаграм да запомним от кого тръгват коалициите, щяло да е тема занапред.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 22:27 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт