КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 16 743
  • 348
  •   13
Отговори
# 345
Първият епизод вече има 811к гледания само в тубата. Отделно и ако се добавят тези във Войо, може и да са ударили 1 милион.
Може и ютюб да станат милион след няколко дни.

# 346
Малко да се качи температурата в казана и тогава ще си покажат рогата. Засега пазят поведение.
Подозирам, че Стела ще стане подпрагов дразнител, когато другите се изнервят и започнат да истерясват.

# 347
Аз не знам кой влиза да чисти имидж в това предаване. 😆 Миналия сезон малцина излязоха с по-добър/същият имидж отколкото този, с който влязоха.
Стела наистина е много досадна, нищо не мога да харесам в нея.
Скрит текст:
Целия разговор в стаята с Диона беше….. Нея я харесвали семейството ѝ и мъжа ѝ. Ако се чувстваш сигурен и уверен себе си въобще няма да ги говориш тези неща и няма да влизаш в подобни разговори.
Дизи, нищо не ме грабва в това Войо. 😂

# 348
До няколко епизода и май започват скандалите. Габриела и Стела се карат нещо сега в инстаграм. Габи е качвала някакви сторита от общата им група, в която Стела в качила май 🤔 голи снимки на Габриела.
От там Габриела се обяснява, че не я срам от миналото и, грешка било, но вече го приела.
Нейните феновете пък нападатели Стела 😆😆, пишели и съобщения, обаждали я и не знам си още какво. Стела влезнала уж да разобличава маски до няколко епизода щяло да стане всичко ясно и някакви такива. Та затова си мисля, че скоро почват със скандалите

Стела не е нормална, честно.
И Габи е неприятна до няма и къде, ама това с голите снимки Стела да ги пуска е такава малоумщина, че сама не осъзнава как се руши!
Егати обсесията!
Стана ми по-жалка и неприятна и от Габчето.

Общи условия

Активация на акаунт