КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 37 902
  • 713
  •   19
Отговори
# 660
Ако някой е гледал епизода по-рано във Войо, може ли да разкаже горе-долу какво става този епизод, че ми е много любипитно Relaxed

# 661
Въпросите наистина бяха много лесни. Не е похвално толкова, че Бо е отговорил, а е потресаващо, че останалите не можаха.

# 662
На въпроса дали Кристофър го прави само за играта - да, според мен. Не може още на третия ден да е влюбен и да припада от любов, та чак "мъжа ми", "жена ми". Даже според мен поведението е обидно за самия него, защото прави неща за човек, който не го оценява.

# 663
На мен Бо ми беше неприятен още като беше кандидат за Брадъра. Тогава имаше съвсем друго нахакано и неприятно държание. Сега в Къщата ме заблуди първите епизоди, но след всеки нов епизод все повече си личи, че играе някаква роля на мил и стеснителен.

# 664
Изразът, че Блага си е показала пуканката/пеперудката не дойде ли от Тянко, когато си клюкарстваха навън с Яница в предния епизод? Мисля, че от него тя подхвана тази реплика и я повтори на номинациите. Обаче аз основно ги слушам, рядко поглеждам, и може да съм в грешка. Някой помни ли за коя сцена говоря?

# 665
Май и той каза, но Яница повтори думата "пуканката" 1000 пъти Grinning по време на клюкарските обсъждания по ъглите.

# 666
Бе айде, тя си вдигна краката над главата, голяма работа как го е казала Яница.

# 667
Бе айде, тя си вдигна краката над главата
E да, ама обута и облечена.  Само за секунда си представи, че Яница за теб го казва това, пред камерите. Няма ли да избухнеш веднага и кажеш "мооляя"? Не е хубаво да се лъже така.

Иначе не оправдавам поведението на Блага.  Тя още от първия Ерген се закопа, като си свали гащите...

# 668
На мен като зрител ми беше все тая този вдигнат крак. Гледат деца, да, но е далеч идеята, че възпитанието идва от непознати самопровъзгласили се за инфлуенсъри.
Ако бях вътре в къщата… щеше да ми дреме на пуканката. 😀

По рано коментирахте Габа и персонажът ѝ. Аз я харесвам, нали няма да я взема за най-близка приятелка, но като персонаж от някакво си риалити ми допада. В Ергена много съм се забавлявала с нея, и сега пак ме разсмива.
Вчера много резонирах с нея. Казвала съм вече, че е на моите години. Аз не си лягам вечер без да напиша Лека нощ на майка си и не тръгвам на път без да ѝ се обадя. И аз сигурно бих реагирала подобно ако я загубя.

За Кристофър- май май и двама се възползват от привличането помежду си. В добри отношения са след Къщата 🤷🏼♀

# 669
В “Черешката на тортата” опит за готвене прави Грозденка. Не знаеше къде има пазар и магазин в нейния град (смятайте колко пъти е пазарувала), Десетина пъти повтори “ПОмежду другото”! Няма “по”, бе Грозденке. Пусна си чалга от телефона в кухнята и започна да върти гюбеци. Потрес.
Похвали се, че никога не е готвила. Е как така, бе Грозде? Мома за женене си отдавна, как може елементарни неща да не искаш да приготвяш в кухнята?

Добре, че Яница влезе да помага.

# 670
Свиквай, скоро ще е чудо ако някоя готви. Вероятно ще я наричат беднячка и простачка Joy

# 671
Грозденка разказа в Черешката, че майка й забременяла на 14 и родила на 15. “А тати беше на 15”, каза. В минало свършено говори, сякаш е била свидетел и помни. Ама Яница вече е на 30,  Грозденка на колко е? Що така не са омъжени тез сестри и с поне 5-6 чавета?

За епизода на Къщата как коментирате бойкота на Диона? Малко е нахално да поставя условия на продукцията. “Ако дадете 1 кутия цигари на Цурев…”.

# 672

За епизода на Къщата как коментирате бойкота на Диона? Малко е нахално да поставя условия на продукцията. “Ако дадете 1 кутия цигари на Цурев…”.

Крайно време беше някой да направи „преврат“, колкото и смешно да звучи 😆 Това е добре и за самата продукция, и за играта в къщата, защото цял сезон щяхме да гледаме как решенията се взимат от едни определени хора. За мисиите също е права. Не знам колко мисии са минали до този момент, но всички бяха за Габриела. Тя, както сама си го каза, е клоун и прави шоу. Вярно е, прави го. Сега е време да видим и другите участници все пак, пък тя нека си прави шоуто.

# 673
Грозденка разказа в Черешката, че майка й забременяла на 14 и родила на 15. “А тати беше на 15”, каза. В минало свършено говори, сякаш е била свидетел и помни. Ама Яница вече е на 30,  Грозденка на колко е? Що така не са омъжени тез сестри и с поне 5-6 чавета?

Яница е омъжена, каза го във визитката си. За Грозденка не знам. По-добре да нямат 5-6 деца, защото работя с ромска общност и доста от момичетата са осъзнати и искат да учат, но семействата им си живеят в 20 век и ги дават за жени за малко злато и пари, а те са на 13-17години.

# 674

Нахално е, но и продукцията малко странно подходи тогава. Те правят някакви циркове за цигари и те им предлагат течен шоколад. Не го разбрах това тогава.

Общи условия

Активация на акаунт