КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 38 864
  • 730
  •   7
Отговори
# 705
Къде този лайв? Давайте линкс, плс.
Ето, Туджаров и Неделчо като имаxa лайв преди няколко часа, публикуваx и линк, да е удобно за всички, не всеки да търси и да рови.
И аз не ползвам ТикТок, но понякога подобни сеири се записват от някой и се качват в YouTube. Написах "Яница Мути" в тубата и филтрирах нещата, качени днес - излязоха ми три видеа и предполагам за този лайв става въпрос.
Скрит текст:

# 706
@Gorxki, имаx предвид, че независимо от социалната мрежа, винаги може да се копира линка и да се даде тук. Ако самият лайв не се пази, това вече е друг въпрос. Има лайв излъчвания, които минават и заминават, който гледал - гледал. Но ако лайв стои после на запис и може да се гледа със закъснение, тогава може да се даде линк.
Дори и ако в момента върви нещо на живо, винаги може да дадеш. share, после да му вземеш линка с copу link и да го пейстнеш тук. При лайв от Фейсбук, Инстаграм и Ютюб става. Както и да е...

@Aether, мерси! Пускам Grinning

# 707
Да разбирам ли, че понеже Габриела Бланко е имала тежки загуби, това извинява агресивното й държание?

# 708
Изгледаx трите видеа на @Aether-, направо ми умряxa сума ти мозъчни клетки, много махленско, че чак и майката, и бабата на Яница се намесват и крякат заедно с нея, ужас, ужас.

# 709
Изгледаx трите видеа на @Aether-, направо ми умряxa сума ти мозъчни клетки, много махленско, че чак и майката, и бабата на Яница се намесват и крякат заедно с нея, ужас, ужас.

Аз пробвах да погледам малко, но бабата многократно ги изпорти, че това е шоу, така че аз мисля да не им отделям повече време и енергия. Странно, че има балъци, които им се връзват на "битките", но докато има спонсори, ще има и сеир.

# 710
Не ги е изпортила жената, че е шоу, а каза, че Мути прави сега шоу, за да е по-известен.

Забелязахте ли Яница как реагира, когато Мути каза, че бил сигурен, че тя стига до финал? Според мен се стъписа и не знаеше какво да отговори 😀 Дали не е стигнала наистина?

# 711
Не ги е изпортила жената, че е шоу, а каза, че Мути прави сега шоу, за да е по-известен.

Забелязахте ли Яница как реагира, когато Мути каза, че бил сигурен, че тя стига до финал? Според мен се стъписа и не знаеше какво да отговори 😀 Дали не е стигнала наистина?
Според мен е стигнала, защото доста по-ентусиазирано коментират предаването от миналата година, когато Грозденка хем не беше на финал, хем беше преживяла престоя си много тежко. Ще е романтично да спечели тя, при положение, че винаги е повтаряла как риалити не може да се спечели от циганин.
Но е възможно регламентът да не е като в предишните години и накрая да не се отсяват играчи с битки, а например да достигнат 10, публиката да гласува и да останат 4, които да се бият на живо. Така ще си спестят проблемите с живото гласуване и пак зрителите ще бъдат чути.

Ако не са го направили сега, да го направят догодина, мисля, че няма да има много недоволни.

# 712
Добре, че преразказвате тези лайфове. Хем ми е интересно колко ниско могат да паднат, хем не мога да си наранявам ушите и мозъчните клетки 😄. Мисля си, че всичко това го правят за сеир и гледания. Само не знам защо Яница му пада на нивото, като тя гледания си има, още повече сега като участник в къщата. Може би наистина се е влюбила в него и му ходи по акъла.. Жалко за нея.

# 713
Според мен си прави и лоша услуга, защото всеки бъдещ (адекватен…) мъж би се отблъснал от подобно махленско развяване на семейните скандали в Тик Ток.

# 714
А какви са правилата, сега кой ще отпадне? Нови номинации и пак номиниран? И двамата номинирани на дуел и един пада? Или се гледа кулата на Олимп и този който е с най-нисък вот отпада? Или има дуел между тези с най-нисък вот? 

# 715
Мутито явно много се притеснява, да не го водят обвързан, че да не му секнат провайдърите. Отделно явно с някаква благотворителсност се занимава и влачи пари , и да не се разбира къде ги харчи . Скандалът беше за това ,че Яница , която няма цедка на устата го изпява пред "феновете" . Ще страда Янчето, като не може да си поставя границите и търпи и се съгласява да я правят на глупачка. Но комплексите не прощават

# 716
Диона много навреме направи бойкота и много добре осъзнава, че някой трябва да застане пред останалите, за да могат да придобият повече смелост и те, а неориентираните - да се ориенират. Агресорите именно на това разчитат - въпреки че в повечето случаи са малцинство, както и тук реално са, просто си дойдоха с почти готова коалиция - че страхът ще държи в подчинение останалите и потуши в зародиш евентуално недоволство, а после вече ще е късно. Имаше известно преиграване от нейна страна, но като цяло добре се получи и мисля, че другия лагер ще посвие перките. Хареса ми, че е смела и дори на цената да загуби бъдещи дивиденти, не се примирява с посредствеността.

Бо не ми хареса в този епизод. Има нещо налудничаво в него, освен това се измазни и на двата "вожда" с надеждата да има двойна защита. Вярно е ,че и те много го ласкаят с цел да го привлекат на своя страна, а той нещо се самозабрави и все прекалено насериозно, но ако си мисли, че няма да му се наложи да избира, бърка. Надявам се и при разговора му с Дамян да му е станало ясно, че той (макар и заобиколно) му каза, че ще са заедно, докато му играе по свирката. И по-важното - че той има намерение да се отървава от излишните и неудобните в соствената му коалиция, очаквайки да се издънят по някое време. Което по принцип значи, че те дори и да не се издънят, той ще намери за какво да се хване и да ги шитне. От което Бо съвсем не е застрахован.

Тянко май говори за съвсем различен случай и не може да разбере кой точно е ядосал Дамян. Изкефи ме, че спечели и да гледам нечии кисели физиономии Joy

Габи и Кристофър ми допадат като двойка, според мен той я харесва, но също така няма против предимствата, които тя може да му донесе в играта и извън нея, като по-известна от двамата. Тя също го харесва и си пролича, че му повярва и се разчувства, особено когато той спомена за стихотворението. А и на мен ми звучеше искрен, само тук ми изфалшивя леко и ми се стори, че го казва, защото знае, че тя ще се трогне от този специфичен комплимент.

И на мен ми стана много тъжно от историята на Габи.

# 717
Бо ми беше направил страхотно първо впечатление, но започнах да виждам неща, които не ме кефят особено. Беше ми фаворит за финала. Дано нещата не се развият в посоката, която усещам.

# 718
ПОСЛЕДЕН ДЕН ДА ГЛАСУВАТЕ В АНКЕТАТА (над най-горния коментар)!
След това ще има нова тема с т.нар. "отрицателна анкета" Grinning

# 719
Гласувах за Весо, Симона, Доби и Диона.
Учудена съм колко гласове са събрали Бо и Яница.

Общи условия

Активация на акаунт