КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 14 (Сезон 5)

• 39 135
  • 733
  •   11
Отговори
# 720
ПОСЛЕДЕН ДЕН ДА ГЛАСУВАТЕ В АНКЕТАТА (над най-горния коментар)!
След това ще има нова тема с т.нар. "отрицателна анкета" Grinning

Нямам търпение Joy

# 721
Аз трябваше още след първия епизод да гласувам. Вече никой не ми се струва симпатичен 😀

# 722
Гласувах за Весо, Симона, Доби и Диона.
Учудена съм колко гласове са събрали Бо и Яница.
E, нали не се съмняваш, че е впрегнала маалата да гласува, най-малкото ... семейството й са гласували за нея. Части от два нейни лайва съм гледал, тя не спря да призовава "всички вие сега, които гледате, 4000 души, отидете в Ютюб, под последния епизод на Къщата пишете xейт по Габриела", 10 пъти го повтори... В другия  лайв с Мути, казва "12 000 сте тука, напишете.... (Еди какво си), тя буквално им казва какво да правят". Самата Яница чат пат цитира Бг мама, тоест чете тук. Та нищо чудно  да е направила организиран вот, поне сред жените, които имат профили тук.

# 723
Aз нямам никакво съмнение за организиран вот от Яница,всички напъни и крясъци са впрегнати и как не- та това е целта на живота й, а и на гранде-фамилията предполагам Sweat Smile

# 724
Всички от “нейните” ще гласуват за нея, не са като “нас” с различно мнение и предпочитания. Не искам да звучи расистко, затова са и кавичките, разбрахте ме какво имам предвид. 😂

# 725
Аз гласувах за Яница, не съм част от организиран вот. Въпреки че е простовата на мен ми е забавна. Само че не разбирам защо като е видяла че има позитивни отзиви ето примерно тук, в коментарите под епизодите, техния си покаст и още на десетки други места.... Защо държи да се закопае?
Или мъдрото мълчание е чуждо за техния етнос или някой я съветва да прави цирк с който само се излага.
Нито са липсвали позитивни коментари за нея самата, нито са липсвали негативни коментари за Габи.
Не разбирам цирковете в тик ток, нито имам това приложение. На глупостите с тоя Мути не искам нито минута да отделям, това пък ми е съвсем странно и тъпо, но явно си има аудитория.
Аз виждам позитивни отзиви от хора които не са "нейните", но тя с тези глупости само ги опровергава. Знам че може да е цирк за популярност, но... все пак... Възможно е "техните" да процедират по тоя начин и на нея да са ѝ достатъчни като последователи.
А за коментарите по епизодите съмнявам се всичките да са организирани от Яница, хората просто заемат страна, а напоследък най-често заемат страната на този който е мачкан от "готините", така че ..нищо странно там. А даже и коментарите срещу Дамян, Мати, Стела са повече, така че, съмнявам се и те да са инструктирани.
И защо е трудно да се повярва че хората може да харесват някого без да са от неговия етнос или без да са инструктирани?

# 726
Не, не е това. Ако се държеше малко по-адекватно, може би и аз щяx да гласувам за нея, изобщо няма значение етносът.  В отрицателната класация например няма да гласувам за нея, не ми е от дразнителите. Има други, които са ми просто противни. Стелчето, Дамян...

Казаx го, защото бяx свидетел как призовава зрителите й да пишат, да гласуват, организира си хората, нали я чуx с ушите си. Просто може и за тази тема да го е казала. Може и да не е. Но го допускам. Туй то. Няма конспирация толкова.

# 727
Не казвам, че само хората от ромски произход ще гласуват за нея, а че всички от него ще го направят, което е в голям плюс за Яница, не са никак малко, надали ще гласуват за някой друг,  а в случая “ние” имаме избор от още 15 човека и гласовете се пръскат на различни посоки.
На мен също ми е сладка, симпатична и забавна. В момента ме дразни, гледам я предимно в YouTube и ми е мега селско и простовато държанието им и плюенето по Габриела, затова по-нагоре бях написала, че проблемът на Яница е че е глупава и не осъзнава, кое е плюс за нея и кое минус.

# 728
https://youtu.be/IuxDMOyQyhc?si=fUkflVuJFftpFE9c
Айде още един защитник на Габи и Мати …
Разбирам, че Мати моралистът е приятел на Кукушев, но чак такъв двоен аршин. В ситуацията между Габи и Яница също защитава първата.
Имах малко по-високо мнение за Кукушев.., но явно пристрастията и на него са големи.

Както между другото и на Туджаров. Не мога да го изтърпявам вече! Слава Богу, че е Неделчо - винаги обективен и директен! ❤

# 729
Тянко е на лайв в Тик ток в момента и сподели, че първите елиминации ще се излъчат на 1 септември. До тогава всеки ден е разделен в два епизода. След 1 септември всеки епизод ще е ден за ден.

# 730
  • София
В ситуацията между Яница и Габи, аз също смятам, че Яница провокира конфликта, тя заплаши с бой първа. Яница е харесвана и затова мина между капките заплахата с шамарите. А сме я чували и миналата година колко агресивни коментари правеше в защита на Грозденка, то не беше кълнене, плюене, обиди. С Габриела много си приличат, само Габи е една идея по-културна, но може да нарани доста повече.

Много добра хватка е това да позволят на един да има нещо повече от другите и в Биг Брадър винаги действаше. Диона веднага се върза, но поне раздвижи играта. Права е, че не може цялото внимание да е върху Габриела и се прави като нея, извоюва се.

# 731
https://youtu.be/IuxDMOyQyhc?si=fUkflVuJFftpFE9c
Айде още един защитник на Габи и Мати …
Молба, слагай линковете от ютюб вградени. Има такава опция за ембедване и е  сложена, да е удобно за всички.  Първо, виждаш за какво става въпрос и тогава решава дали да кликнеш на ПЛЕЙ и да гледаш. И това се случва без да се отвори нов прозорец. А при така изсипани линкове, нищо не става ясно, защото ти дори не си написала какво има на линка. Аз не съм кликвал и не знам какво има на този линк. Има и в правилата на форума, че линкове не се изсипват без обяснение какво има на тяx. А специално тези от тубата и от вибокс7 може да се вграждат.

# 732
Извинявам се!
Не знаех за тази опция, защото пиша от телефон.

# 733
ОК, от телефон просто пишеш:
[videо]тук изсипваш линка от ютюб[/videо]

И става така:

И сега виждам ... тоя лигоч Кукушев Grinning

Общи условия

Активация на акаунт