Октомврийски бебчета 2026 💕

• 10 596
  • 426
  •   1
Отговори
# 375
Всичко направих аз, и пренатален и всичките морфологии. Най-важно ми е спокойствието.
Благодаря за мненията за ишиаса, днес съм при АГ-то и се моля да изпише нещо, мажа с арника, ама никакъв ефект.

# 376
На мен прегледите ми носят спокойстви, та навсякъде ходя. Както го усещаш

# 377
Направи си за твое спокойствие, според мен. Моята АГ на всичко ме праща и да няма нужда, ама аз и не се дърпам, че така ми е по-спокойно 😄

И аз съм на това мнение. Моята АГ на нищо не ме изпращаше, все нямало нужда, накрая и гестационен диабет излезе и с кръвосъсирването завишени резултати, че сега съм и с бронхит на антибиотици ... По-добре да ти е спокойно на теб.

# 378
Ехееее, чак до бронхит ли стигна, Рони?! Леко възстановяване!

Аз нещо се чувствам доста тъжна последните дни. Няма причина, но определено настроението ми е много минорно.

# 379
Ехееее, чак до бронхит ли стигна, Рони?! Леко възстановяване!

Аз нещо се чувствам доста тъжна последните дни. Няма причина, но определено настроението ми е много минорно.
Даа, за жалост от настинката уж се бях оправила и не знам дали защото постоянно стоя на климатик започна някаква кашлица и като ми пуснаха ПКК излезнаха завишени левкоцити и CRP и ми изписаха антибиотик. Благодаря, надявам се да се подобрят кръвните и бебката да е добре Heartpulse
Пазете се момичета, че аз малко неглижирах ситуацията, постоянно съм напред-назад и си работя и в офис, а там колегите си идват болни ...

# 380
Момичета, на 2 пъти вече забелязвам, че отделям по капчица-две коластра. Първия път в 32гс и сега в 33гс. Много е малко, едва забележимо, но се надявам да е нормално. Другата седмица съм на контролен преглед при АГ и ще попитам. Но исках и с вас да се посъветвам дали ви се е случвало/случва.

# 381
Да, съвсем нормално е, но не си пипай/стискай гърдите, за да не предизвикаш контракции. Аз с първата бременност имах от около 6-7 месец нататък, а сега с втората почти от началото на 4 месец и ми беше странно, но ми казаха, че всичко е наред и наистина досега не съм имала проблеми.

# 382
Здравейте, мами🌸
В 32 г.с. съм , като вече ще се водя на консултации в болницата в която ще раждам, а не при досегашната ми лекарка, днес бях там да ми вземат кръв,урина и да пуснат тонове, лекаря който ме преглежда, каза че околоплодните ми води не са много, но са достатъчни да издържат до раждането, да се притеснявам ли от това?🤨 (термин 22 октомври)

# 383
Момичета, на 2 пъти вече забелязвам, че отделям по капчица-две коластра. Първия път в 32гс и сега в 33гс. Много е малко, едва забележимо, но се надявам да е нормално. Другата седмица съм на контролен преглед при АГ и ще попитам. Но исках и с вас да се посъветвам дали ви се е случвало/случва.
Да и аз съм в 35 гс и от 34 насам имам не пипайте зърната ,за да не оредизвикате контракции

# 384
С предишната бременност и аз имах коластра, а с тази още нямам. В 33+5 съм и захванахме вече последния болничен. Grin
Времето се изнизва бързо.

# 385
Момичета, тези със секциото, избрахте ли вече дата Blush
На нас ни дадоха избор за 2, и се колебая хаха. Ако всичко върви по план, де.
Сега проблемът ми е, че аз нощем и сутрин пия адски много вода,  лошо ми става, ако не пия, главата ме цепи. Как ще изкарам до моя ред, нямам никаква идея. От това ме хвана страх сега Joy
На колко често са ви тоновете, аз имах 1 засега, казаха на 5 дни, не пълна седмица. Четох, че в пакета на Надежда, са 6 включени, ми то не стигат .. Не стига, че толкова пари наливаме...

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 09:55 от Nestle93

# 386
Момичета, вашата плацента с каква “оценка” е ? В 34та седмица съм, моята вече е 2ра степен и с доста калцификации, докторът каза, че няма да чакаме термин при всички случаи, за сега ме гласи за естествено раждане, предполагам индуциране, ако не тръгне сам. Някой има ли в подобна ситуация

# 387

Малко хумор покрай “гнезденето”.

# 388
АГ ми предложи една дата и аз св съгласих на нея. Решила съм, че няма да избирам аз дата и ще е това, което ми предложат. Причината е, че съм филмарка по принцип и недай си боже, ако нещо не бъде наред, аз ще се обвинявам. Та реших да си го спестя, не знам какъв е редът обаче, засега го говорихме устно. Нямам идея прави ли се нещо друго? Каза ми да не спирам магнезия и много почивка.

# 389
Момичета, вашата плацента с каква “оценка” е ? В 34та седмица съм, моята вече е 2ра степен и с доста калцификации, докторът каза, че няма да чакаме термин при всички случаи, за сега ме гласи за естествено раждане, предполагам индуциране, ако не тръгне сам. Някой има ли в подобна ситуация

В 32г.с ми казаха, че плацентата ми е 2ра степен и уж било нормално, на ехограф съм тази седмица в 34 г.с и ще попитам пак.
Момичета как сте с потдуването, моите крака са направо двойни, особено глезените и стъпалата … не знам колко е нормално

Общи условия

Активация на акаунт