Октомврийски бебчета 2026 💕

• 11 811
  • 470
  •   5
Отговори
# 450
Ще взема и аз да си поръчам😃 най-ужасното нещо след секциото ми беше ставането, 2 седмици, с голеееми мъки ставах, а сега в нас сме с едно мноого високо легло и не ми се мисли, та ще взема да пробвам. Аз четох, че трябва да се вземе, в размера който сме били преди да забременеем, но да кажат тези, които са ползвали

И аз така четох и си поръчах XS от озон.бг, не помня марката. Повечето марки които гледах почваха от S и бяха от 80см нагоре, а аз сега почти накрая съм 75-6 и гледах да не е пък много хлабав, че няма да има смисъл от него.

Може ли линк, никъде на намерих толкова малък размер?

S-M се води, не XS, моя грешка. Ето го - https://www.ozone.bg/product/babyjem-postpartum-corset-black-s-m/

# 451
Момичета, имате ли приложения за контракции, кърмене, сън или нещо подобно?

# 452
Момичета, имате ли приложения за контракции, кърмене, сън или нещо подобно?

Това за контракциите е многи добре , с дъщеря ми го ползвах ,а за проследяване на сън ,прегледи при педи ,напомняне за ваксини ,следене на будуване и спане Беборан много готино и полезно приложение можеш да ди записваш и на коя дата кое зъбче е избило

# 453
Първият път бях изтеглила едно приложение май “Бебо” или “Беборан” се казваше едно розово цикламено беше и в началото ми беше полезно, но после нямах време да го попълвам и го изтрих.
Момичета, бях писала в септемврийската група, понеже по ПРМ терминът ми е септември, а преправеният 1.10, ама така или иначе ще раждам септември. Мамите, които вече имат едно раждане секцио (или повече) купихте ли гел против сраствания и какво Ви е мнението за него?

# 454
На мен ще ми е второ секцио, първия път никой не ми е споменавал за такъв гел. Сега купих, малко ме притеснява как се "абсорбира" в организма, дали има някакви странични ефекти, но лещаря, който ми го препоръча, ме увери, че има само плюсове, както и другата лекарка, при която се следя.

# 455
Коя марка купи? Аз утре съм на преглед и ще попитам, защото имам една коремна операция. След нея лекарите казаха, че макар това да ми е била първата операция, организмът ми явно е бил предразположен към сраствания понеже са изчистили много около яйчници, матка и черва. Предполагаха, че е било от преминало възпаление, та и сега се притеснявам да не стане, защото самата операция е по-сложна от старата.

# 456
Лекаря който ще ми прави секциото работи с този. И взех него.

# 457
Аз днес говорих с АГ и ми каза, че не го споменава, ако не я питат, защото е скъпо и не всеки може да си го позволи и не иска да го натрапва на майките заради различните възможности на семействата. Препоръча ми Hyalobarrier gel и щом имам желание, ще го постави. Дано имат ефект.

# 458
На мен ми поставиха Materegan.

# 459
Някоя мама пие ли протеин за наддаване на теглото на бебето ? Каква марка избрахте и по колко приемате дневно ?

# 460
Не съм пила. Изключително неприятно ми е. Изяждах по 2 протеинови барчета на ден(около 30гр общо), а като цяло цялото ми хранене е много високо протеиново.
Аз имам изписан, но не го понасям. Към момента все още хапвам по две протеинови барчета на ден. Утре ще стане ясно дали все още това върши работа. Hug

# 461
Някоя мама пие ли протеин за наддаване на теглото на бебето ? Каква марка избрахте и по колко приемате дневно ?

Прегнако пия. Шоколад допивам, взех и ягода.

# 462
При мен е обратният случай, с този гестационен диабет трябва да съм на диета, да не качва бебето GrinPensive
Преди това пиех Прегнако шоколад с ядково мляко и доста ми допадаше.

# 463
И аз препоръчвам Прегнако ягода, шоколадът също не е лош.

# 464
И аз препоръчвам Прегнако ягода, шоколадът също не е лош.

Според синът ми, който тренира и пие всякакви протеини и бъркочи Simple Smile, този протеин е вкусен, според мен е гаден Simple Smile... С мляко е една идея по - поносим.

Общи условия

Активация на акаунт