Пъзели 72

• 7 353
  • 200
  •   1
Отговори
# 180
Ох, много са хубави тези черита.
Аз за сега само в любими ги добавих, но ще видим до кога ще удържа фронта Laughing

Pokemon
Ravensburger, 5000

# 181
  • София
Хубави са черитата. Аз, нали съм на възраст да съм на един акъл с децата, си харесах едни несериозни картинки, но 300 части са много под високата  ми квалификация Joy  Засега ще пасувам.

# 182
  • София
Хайче мислиш ли да ги пазиш? Simple Smile

# 183
Ох, форумът става все по-неудобен за ползване от тези реклами Disappointed

Portal of the Four Realms
1000 части
Schmidt

# 184
  • София
Ravensburger, 500 части
Цъфтяща Алея

Тия реклами вярно стават досадни, ама то навсякъде ни учат на търпение

Добре че нямам време да гледам пъзелите Joy

# 185
  • Варна

Да, и трите. Но с кеф ти давам назаем, знаеш Simple Smile

Бухтичка, не се мъчи. Аз от две години съм с адблок браузър и се родих.

# 186
  • София

Да, и трите. Но с кеф ти давам назаем, знаеш Simple Smile

Бухтичка, не се мъчи. Аз от две години съм с адблок браузър и се родих.
Ще се възползвам Simple Smile аз съм с адблок от години админа в нас даже от рутера ги е блокирал по някакъв начин

# 187
  • София
Хубави са черитата. Аз, нали съм на възраст да съм на един акъл с децата, си харесах едни несериозни картинки, но 300 части са много под високата  ми квалификация Joy  Засега ще пасувам.

не знам какви са ни квалификациите , но със сигурност ще ги пробвам. Яд ме е , че не са поне 500 , а и XL, ама танцът на феите и влюбените котета много ми допаднаха Wink

# 188
Lemon Bike - Cherry Pazzi 1000

Мъча се да харесам някое от новите изображения на Черитата и не мога. Отдавна никое не ме е грабвало, така както старите. Толкова са ми изкуствени - това и всички други ... а на всичкото отгоре развалиха и стегнатата сглобка.

# 189
Аз по принцип имам някакъв адблокър, но май не върши съвсем добре работа Smile

Camping Adventures
500 части
Ravensburger

Много сладко пъзелче, благодарности на Ади Hug

# 190
  • Варна
Не просто адблокър, а техния браузър. Има разлика.

# 191
Summer Madeira
1000 части
Castorland

Не съм особена фенка на Йерка, но този и още един така ми легнаха на сърцето, че трябваше да ги имам. Много, много ми хареса.

# 192
  • Варна
Здравейте! Извинявайте, че така нахлувам в темата, но на детето му подариха пъзел от 1000 части. Досега не сме имали с толкова много и е ясно, че доста време ще отнеме. Бихте ли ми препоръчали джаджа, в която да прибира това, което е наредил. Изобщо как си организирате реденето така, че да не окупирате дадена мебел със седмици и месеци. Най-удобно е да реди на кухненската маса, но е ясно, че тя ни трябва, а другите места, с изключение на пода, не са достатъчно големи. Много ще съм благодарна, ако ми покажете и линкове, за да придобия представа за това, което ми говорите.

# 193
  • София
gallizia, има папки и килимчета, на които се реди. Папката се затваря, съответно килимчето се навива. Не знам доколко са удобни, но със сигурност не са евтини, а както разбирам, у вас не се реди системно, за да влагате допълнителни средства, ще стане малко като да си купиш балтон към копче Grinning
Зависи какво място имате. Аз лично ползвам два картона, продават в магазините за арт материали. Редя на единия и ако се наложи да прекъсна реденето, слагам втория отгоре. И после вече има варианти - ако на кухненската маса имаш мушама, слагаш под нея. Може да защипеш картоните с щипки (обикновени или офис-щипки) и цялата тази конструкция  да сложиш върху гардероб, под легло, изобщо, където намериш място.
Линковете са само за да добиеш представа какво представляват папките и килимчетата, не съм подбирала по качество и цена.
https://www.ozone.bg/product/kutiya-za-sahranenie-17962/?srsltid … 2jD7BSJfmLK-2cSjR
https://www.puzzle.store.bg/p242184/kilimche-za-pyzel-ot-500-do-3000.html

# 194
Ето тази папка имам аз. Ако сте склонни да давате пари, препоръчвам. Здрава е, с твърда повърхност за редене, покритието отвън е от изкуствена кожа, затваря се с цип. В момента е на добра цена в британския амазон, само 24 паунда (в немския амазон е 60 евро, в озон 70 евро). Евентуален недостатък е, че се разтваря като книга - трябва да имате място да я разположите отворена. Аз я ползвам за редене в леглото. Прибирам я изправена, подпряна на стената - частите понякога може да се смъкнат надолу, но не е голям проблем - остават си на един слой, не стават на купчина.

Последна редакция: ср, 07 окт 2026, 03:20 от Ghibli

Общи условия

Активация на акаунт