Пъзели 72

• 7 459
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
Аз ще давам трето предложение - https://www.ultra.bg/ravensburger-d-ska-za-narezhdane-na-p-zel-m … azdelja-na-chasti
Стига да я има в наличност, защото по другите места навсякъде е изчерпана. Събира точно пъзел от 1000 части, мести се и съхранява лесно.

# 196
  • София, България
Имам и двете показани - папката и дъската. Дъската е много неудобна за мен, но върши работа, папката е жестока, имам я сигурно от 5 години, не е мръднала. Аз съм я сложила като втори плот на една масичка и реално я ползваме и като маса отгоре с детето, страшна експлоатация. Един пъзел от 1000 части ще го наредя някак така, не бих купувала папка, просто на един лист от кашон или кадастрон и под дивана или над хладилника.

Последна редакция: ср, 07 окт 2026, 06:19 от Мона Лиза

# 197
  • Варна
Момичета, прекрасни сте. Много ви благодаря за ценните съвети и за отделеното време. Определено много ми помогнахте и ориентирахте.

# 198
Започнаха да се виждат вече и няколко Трефл-а в озон, но трябва да има още.

Wild Beauty
1000 части
Cherry Pazzi

Един, който толкова време е седял и е чакал ред, че явно са сменили изрязването междувременно без да разбера Satisfied

# 199
  • Варна
Много харесах едно Трефълче от новите, та покрай него купих още 3 пъзела. Двата отдавна ми стояха в любими и вече бяха останали последна бройка.

# 200
Boreal
500 части
Ravensburger

# 201
Веднъж да съм в крак със сезона и аз, въпреки че тези дни температурите са по-скоро летни, отколкото есенни Smiley

Autumn Animals
Jumbo, 1000

# 202
  • София
Случайно и аз съм уцелила времето Joy
Ravensburger, 500 части - Гората на Екскалибур

# 203
  • Свищов
По повод къде редим пъзел продължително време. Имам килимче и в началото го ползвах редовно, най-вече за да не ми се мотае нещо. От известно време редя на обикновен твърд картон от книжарница и го местя, а ако известно време няма да редя, направо го мятам под килима. За разлика от повечето тук обаче аз редя само на земята. Грам не ми е удобно на маса или на каквото и да е друго.

Общи условия

Активация на акаунт