Слънцето лъчи протяга, ЯНУАРЧЕ шапка слага!

• 10 174
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Защо намесваш Цвета в нашия спор и аз за нея нещо казала ли съм? Питах ДаВинчи!
Ми... нали спорим - набрах инерция.  Mr. Green Не бъди дребнава. Mr. Green

# 241

Ми... нали спорим - набрах инерция.  Mr. Green Не бъди дребнава. Mr. Green
Става интересно и ми се иска да остана цяла нощ във форума, ама вече ужасно много ми се спи и отивам при Ева Дзевора да спя, че след малко ще ме накара да й правя мляко.

# 242
  • София
Става интересно и ми се иска да остана цяла нощ във форума, ама вече ужасно много ми се спи и тивам при Ева Дзевора да спя, че след малко ще ме накара да й правя мляко.
Не съжалявай - това не е сериозен побой - утре на срещата ще я докопам аз!!!! box

# 243
За какви пари е таз количка, че и аз ще купувам тези дни?

Защо се отказваш от Маг Ингланд-а?  newsm78 Само аз ли останах фен на техните танкове?

ПП - отдавна се каня да ти кажа, че Еличка ти е одрала кожата. Особено очите!  Simple Smile Пу-пу-пу да ви насерат кокошките! Винаги ме е удивлявало това пожелание!  Crazy Joy

Защото много й се дразня понякога, особено като колелата не са заключени и се опитвам да изкача някой по-стръмен бордюр. Така не съм псувала от както работех на конната база  Wink  . Освен това заема цялата предна седалка на колата, отзад сме ние с Ели и няма грам място. Не, че не ме е яд, че купихме комбинирана, а няма да ползваме летния вариант.

Ти си единствената, която намира прилика между мен и Ели, за което ще те черпя, когато дойда де.  Mr. Green Всички останали казват "Аууу, как прилича на баща си"

# 244
  • София
Не съжалявай - това не е сериозен побой - утре на срещата ще я докопам аз!!!! box

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
  • София
Става интересно и ми се иска да остана цяла нощ във форума, ама вече ужасно много ми се спи и тивам при Ева Дзевора да спя, че след малко ще ме накара да й правя мляко.

Лелеееее, дърляме се кат дърти квачки и сеирджии сме събрали! Сигурно и пуканки са си напукали и само натискат Reload и четат... То като безплатно кино. Ааааамъхм! Утре ще мина с 1 шапка да събирам левчета за сеира.

# 246
стига сте спали, я ставайте бързо Grinning
ние ще си караме с комбинираната количка, нещо ми се струва рано да кандилкам бебе в малка лятна количка newsm78

# 247
  • София
С поспаливи женоря се събрахме, Анджи....  grinning012
 afwitch

# 248
Ним, пусни линк да видим сандалките Praynig
Аз оттам бях харесала на малкия едни сандалки адидас за 15евро, ама нещо се отказах- още е малък, ще ходи бос.... Simple Smile

# 249
Днес става детето на 4 месеца, вече е голям GrinningПочерпете се party023 Wine Glass beerкой с каквото му се иска Mr. Green
Честити месечинки и на Мишлето и на Оги newsm51

# 250
  • София
Добро утро!  kaffeetrmker_2 Обичам да започвам деня си с вас и с чаша поизстинало кафе.  Hug

Ним, пусни линк да видим сандалките Praynig
Аз оттам бях харесала на малкия едни сандалки адидас за 15евро, ама нещо се отказах- още е малък, ще ходи бос.... Simple Smile

Ей ге сандалите bowuu

# 251
много са хубави сандалките - и с токченце, браво Sunglasses.Със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 252
  • София
Ним, добро утро! Mr. Green

# 253
  • София/Варна
Честити месечинки и на Мишлето и на Оги newsm51

По тоя повод черпя:

И аз нещо съм набрала на мъжо, не че се е издънил с нещо, но ми провали плановете. Бях си го нарочила да гледа малкия за концерта на Iron Maden, но снощи ми сервира, че ще го пращат в Израел за 1 месец на обучение ....И пак аз ще съм тази, която ще направи жертва в името на семейното добруване. Много ми е тъпо и затова мисля да се разтуша с шопинг терапия - имам нужда от телефон, дрешки ...
В цялата работа има само едно добро нещо - ще си ида във Варна 1 месец по-рано.

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 08:32 от KayRenn

# 254
  • София
Честито, ама тая черпня нещо не я усещам с небцето....  Crossing Arms Днес има среща, все пак... Mr. Green

Пък Ним рече, че съм това: http://images17.snimka.bg/002871891-big.jpg   newsm45

Общи условия

Активация на акаунт