- лятна. Тя не че другата ми е много зимна, ама е голяма и тежка. След сумати изчетени теми за колички, вчера с една бременна приятелка обиколихме няколко магазина, вкл. и Piggy’s House и вече съм горд собственик на лятна количка ABC Design 

Това е друг много успешен вариант за лека и качествена количка! А, мъжо да си трае, щото ти я буташ! То на мъжете отстрани само хубавото им се вижда!
. аз скоро ще стана " Мисис 100 кила" както казва мъжа ми.
ама какво да се прави. По късно ще си купя 
/ с баща си от време на времи и ам хапва , ама хич не му се сърди, тук ги има готови разредени, така че само сипваш в бутилката и това е/. Да яде. Пухчо прилича изцяло на баща си всеки ми казва не се сърди, ама на него прилича, като се замисля от мен само апетита е взел
пак е нещо
(тенкю, тенкю)
.Даже се чудя, дали да не го събудя вече, направила съм му млякото и го чакам човека.... 
Да не ви разправям със зимния кош като бях, как съм я сваляла....
.....илитази примерно - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1169, ама май е тежичка.. 
. Юли се прибира в 1 часа аз започвам от 2. Важното е че Пухкавел е щастлив, особено с татко си като яде от шише / за 7 минути- 140 гр. /, като го чух и
, то и затова си пия бирата и пред компютара и Ви викам " а наздраве"
/ а нали и биричката помага за кърмата.

Препоръчани теми