Слънцето лъчи протяга, ЯНУАРЧЕ шапка слага!

• 10 168
  • 284
  •   1
Отговори
# 30

А тук си стана кеф да бебегледаш - 90% от заплата, 9 месеца!
  Само дето заплатите не са като американските..... Wink
  mariya_75,в кой щат си там?(ако не е тайна ,разбира се Hug)

# 31
  • София
Да, ама и яслата не е $ 1,000... Не сравнявай сумичките - гледай стандарта! Аз тук живея доста по-добре от един американец над средното ниво, защото услугите там са невъзможни! Колко американци ходят всяка седмица на масаж? Wink

# 32
Да, ама и яслата не е $ 1,000... Не сравнявай сумичките - гледай стандарта! Аз тук живея доста по-добре от един американец над средното ниво, защото услугите там са невъзможни! Колко американци ходят всяка седмица на масаж? Wink
    А колко българи ходят всяка седмица на масаж? Grinning
    Ивонска,не знам точно за теб.......
    Доколкото аз знам(от едни роднини)минималното заплащане за 1 час работа там е 6.5 $.А БГ?Колко стотинки......? Sad
    Но....не ми се спори,Ивонске.Един деn("ин шала"-ако Господ го поиска Simple Smile) ,като се видим ще говорим по въпроса.
   Отивам да пия кафе.Ето и едно и на теб

# 33
  • София
Мерси за кайвето!  Heart Eyes А що касае спора - ми то теб човек къде да те види?! Канихме те специално, ''заплашвахме те'' и пак ни отсвири!  Crossing Arms Mr. Green

Така е - не всеки ходи на масаж, но с нормална заплата можеш, ако искаш. Маникюр, педикюр, фризьор и т.н. са доста скъпо преживяване в САЩ. Но mariya_75 да каже, аз млъквам. Wink

# 34
Мацки, някоя от вас ходила ли е в Каварна? Ако да, какъв е плажът там? Имаме една много примамлива оферта за въпросното място , но не знам дали не е гаден плажът...

в Каварна плажа е гаден.....изкуствен е  и е дълъг около 100 метра най-много, а и е извън града, но пък останалата част от природата е невероятна

# 35
А що касае спора - ми то теб човек къде да те види?! Канихме те специално, ''заплашвахме те'' и пак ни отсвири!  Crossing Arms Mr. Green

Thinking............................
   Другата седмица се каня да отида на лекар,но не с такси и слинг,а с градския транспорт и с количката.Това ще ми е бойното кръщаване.Та....,ако се справя,надявам се ,да се престраша да идвам и на срещите по-нататък.

# 36
Така е - не всеки ходи на масаж, но с нормална заплата можеш, ако искаш. Маникюр, педикюр, фризьор и т.н. са доста скъпо преживяване в САЩ. Но mariya_75 да каже, аз млъквам. Wink
Не че съм Мария, ама да кажа, че е точно така  Peace Американците, някой с които работехме,  ни искаха на нас, бедните български студенти, пари за да си купят нещо за ядене  Crazy и не можеха да отидат на лекар или зъболекар, защото нямат добри осигуровки. Crazy Луда работа е това тяхното, ама на мен си ми харесваше  Wink

Мария - с тия чернокожи, мексиканци и дръпнати - да не би да си във Флорида?  Rolling Eyes

# 37
ами не то и тук си има скъпи и не много скъпи удоволствия за една и съща услуга с едно и също качество можеш да платиш различно, например за фризьор от $ 10 до 150 , а качеството е едно и също. Да минималната е $ 6.5  на час ама никой не работи за по малко от 7.00- 7.50
Eleonor@  относно здравните осигуровки е тема за която мога да пиша с часове. Ние имаме добри осигуровки, всичко се плаща от работодателя, за медицински разходи трябва да се бръкна 20 %, ама и това не правя, т.к имаме finasov assistant, и те покриват тези разходи.  От първия ден от който съм разбрала че съм бременна до раждането включително съм платина $ 300. Има добра здравна застраховка и за хората с ниски доходи madicaid наскоро разбрах че има и федерални детски градини хората са доволни от тях. Само че повечето американци ги мързи и това да направят. Аз досега американец да има пари не съм видяла- яде и се пие на корем навън / което си е доста скъпо удоволствие/ , купуват коли на изплащане и после им тежи. Така например имам съсед наскоро започна работа доста по добра и три пъти по платена и кво стана- купиха си всички нови gsm, нова кола на изплащане, доста мебели на изплащане, взеха само на вън да ядът, жена му спря да работи и сега само се оплакват колко е скъпо и нямат пари.
Не знам ама ние си хапваме в къщи така и не свикнах с тази кухня Ще #2gunfire  chef последния път платихме около $40 и си тръгнахме гладни #Cussing out #Cussing out
Не се оплаквам / поне не много Laughing/ и тук си ми харесва- имам си любещ съпруг, един красив Пухкавел, здрава съм, имаме къща, 3 коли, добра работа. това което ми липсва най много / след мама и тате/ е да изляза с някой за 2- 3 часа на кафе или биричка. тук като се застоиш повече от 30 минути те  Shocked Shocked
Не сме във Флорида ама сме близо , във Северна Каролина Laughing Laughing
ами това е засега от нас с Пухкавел, да пийнете една биричка и заради мен.
 beer2 beer2

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 14:06 от mariya_75

# 38
Момичета, аз постригах чаавето - справка за фризьорските ми умения  hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127900&photo=54
То не било много лесно да острижеш смеещо се и мърдорещо дете, ама се справих някак си, само дето мъж ми каза, че щял да го снима, та като пораснел да ме пита "Как съм могла така да го острижа"  Joy Joy Joy

# 39
manana, блазе ти, че има какво да постригваш,
ние пък оплешивяваме прогресивно и нямаме нужда от фризьор  Joy

# 40
  • София
Vicks  - тази колко тежи и има ли легнало положение?Някой ако знае някоя друга около 5 килца, да свирка Praynig
Тази е около 6 и нещо, не помня точно. Има полулегнало положение около 30 градуса. Аз гледах доста модели Инглезина, Джордани, Бебе конфорт, Нео нато  #Crazy. Направо спец съм станала. Да ти кажа честно освен моята разбира се много ми хареса и ето тази
http://www.babyportal.cz/data/imgs/03151l.jpg
подобна на тази, която ти си харесала, щото моето изискване беше да се сгъва на чадър. Но с оглед на разликата в цената са спрях на АВС-то.

# 41
  • Пловдив
Момичета,черпя виртуално...днес Анна навършва 4 месеца!
Честито 4-месечие на Симона на Ним и всички останали родени на 12! Hug
Анджи,дано изпита е минал успешно!

# 42
Минааааа изпитааааа!
Само дето толкова се шашкахме - човекът съвсем спокойно ни препита по въпроси от курсовите работи и малко от конспекта, съвсем телеграфно. Имам 5  bowuu
Не съм си виждала Любчето цял ден почти, а сега спи, чакам го да се събуди и да го настискам и нацелувам.

Черпя ви по едно за взетия изпит  cheers и бебетата  Misc Baby Bottle или  breastfeeding

# 43
честито четиримесечие на всички празнуващи бебоци!
много да ви радват и по-малко да риват (това е специалмно пожелание за Симончето на Ним)
newsm51

# 44
  • София; Дружбето
Бравос Анджи, ти си наща гордост Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт