Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 891
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  Е и аз да драсна някой ред .

ЧЕСТИТА НИ НОВА МОМА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!

Пак се загубихме от хоризонта ,но ви чета когато имам възможност.Преди месец оперирахме Гошко от ингвиална херния и се наложи да стоим в нас три седмици,а там нямам Интернет.Вече съм на работа ,но много ми се е насъбрало и затова само да се включа.

Дидка Бандитка не ми се е обаждала и нямам кой знае колко сведения за нея .Поискали са им още разни документи и незная докъде са в събирането им.Дано и тя пише тези дни ,че да се поуспокоим малко.

# 121
 ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА messy!  ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! УСМИХНАТА ЗАСМЯНА!
 kyllmg

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ХУБАВОТО ИМЕ ЕЛЕНА ИКОНСТАНТИН!
newsm59

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКАТА!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Не съм писала защото ходих по изпити и неможах. Но четох че срещата ще е на 26.05.07г. но от колоко часа ?Защото при мен малко нещащат се промениха . Нали имам първокласни и тържеството е на 24 но родителите на родителката среща рещили да се събират на 26 класа на Мъндев ленд. при което аз немога да дойда Sad Cry Cry
Искрено се надявам да се разминават двете срещи поне с час- два за да успея да присъствам и на двете.
Е само да не седна между двата стола де.

Как сте в мрачното време иначе? Ние се мъчим със зъби и неможем да изкараме ръце от устата.Направо кошмар.Кисел реве.
Иначе малко почивка поне с баткото няма да четем. А и мойте изпити са на привършване. Трябва да пиша реферат. Ако някой е учил Фирмена сигурност да сподели нещо.
Е това е засега чао Повече усмивки.

# 122
Здравейте, момичета!

Честито на messi - да е расте здравички бебенцето и много да му се радват!

Аз вчера бях СИК и да ви се похваля - нашата комисия отиде в РИК с ПЪРВИЯ ВЕРЕН ПРОТОКОЛ

(съставен от мен).

И аз се изкефих понеже все пак като една счетоводителка нямаше да ми е приятно ако имаше

грешки.

В събота бяхме на бал на племенницата ми и си изкарахме чудесно - като се наканя ще кача

снимки.

Лошата новина е че Слави се разболя - 4 дена беше с Т - аз такова чудо откак се е родила не

помня. Днес ходиха с баща си на снимка - не е бронхит нито пневмония. Пием лекарства и едва

от днес вече е малко по-добре.

Да са ни живи и здрави дечурлигата, че е много лошо като са болни.

# 123
Оффф това по - горе съм аз, ама вчера докато ме нямаше Данчо преинсталирал компа та затова.
За срещата ако Славея е добре на 26 в 10 часа сме в Къщата на приказките само да ми кажете къде е май и Ян Бибиян питаше.

# 124
  • Сливен
Добро утро и от мен! Тази нощ спането нещо ми се изплъзна и от близо час съм окончателно на крак. Ама така е като решихме да пием с колегата кафе към края на работния ден.  smile3555

Ще започна с най-важната новина. Честито бебче messy!

Да жива и здрава малката принцеса и да носи много поводи за гордост на мама и тате!

После като първа за деня се чувствам длъжна да се погрижа за традиционната закуска (да ме извинят традиционалистите в това отношение, че ги пререждам, ама пусто старческо безсъние, трябва да правя нещо Mr. Green)

После за работата на katerina_evro. Три-четери месеца се чудех от къде ми е позната физиономията ти. Мислех си, че си работела в магазин, който съм посещавала или нещо такова, но не можех да възстановя къде точно. И едва наскоро минавайки покрай сградата на ВиК ми изплува случката и се сетих, че това всъщност си ти. Вероятно няма да я помниш, защото е работа от преди 4 години, но имахме надписани сметки за около година напред, та падна едно ровене в компютъра ти, едно преизчисляване... И по мои изчисления пак се овътрихме 3-4 лева накрая, но с млако се разминахме. Wink Месец по-късно ти пък идва при мен в службата и това окончателно те е запечатало в съзнанието ми.

За срещата. Нас пак няма да ни има за празниците. Аз упорито си давам отчет, че ни няма, нищо, че и да си го премълча - все тая. Arlette срещнах преди 2 дни. Тя си в е БГ за малко и й обещах ако науча кога и къде е срещата да й кажа, но останах с впечатление, че и те ще забегнат извън Сливен около 24ти май.
От мен - толкова. Междувременно стана по-прилично време и мога спокойно да започвам да се приготвям за работа.

Успешен ден на всички!

# 125
Добро утро.
Къщата на приказките е стария"Алекс", срещу библиотека"Сава Доброплодни". Но не знам дали в събота няма пак да вали и тогава ми се струва, че трябва друго място за срещата да мислим.

# 126
Добро утро и от мен!

Утре заминаваме за ВТ и се надявам да се върнем за срещата.

Лек и усмихнат ден на всички!

# 127
 newsm59 на Мартин на Kremenchen.
Да е весело дете и да слуша мама и тате.
Весел празник.  ura
За срещата резервен вариант ако вали трябва да отидем пак на Карибу иначе друго не ми идва на ум.Дайте и вие предложения и утре да пуснем официално съобщението.

# 128
Добро Утро!
Честито на Мартин да е живичък и здравичък!

За срещата: В приказките само от вън ли   е? Нямали закрито помещение?
Остава ли 10ч.?

# 129
Здравейте мами и от мен!

За срещата резервен вариант ако вали трябва да отидем пак на Карибу иначе друго не ми идва на ум.Дайте и вие предложения и утре да пуснем официално съобщението.

А защо не в къщата на приказките.....нали е на закрито и има много забавления ....и жени които се занимават с децата,докато майките си пият кафенцето в залата?

# 130
Вътре на закритото не е ли само за децата? Аз не съм ходила до сега там и нямам представа как е. Да каже някой, който е ходил.

# 131
Здравейте момичета, как сте?Виждам и при вас много лошо време Wear Umbrella

Честито на всички минали и настоящи рожденници, да сте живи и здрави  bdbaloni  party002  party002  party002  party002 bdbaloni

Честито и на именяците newsm67

Кенга благодаря за закуската,много апетитно изглежда Hug и ти ли си сърдита нещо

За срещата. Нас пак няма да ни има за празниците. Аз упорито си давам отчет, че ни няма, нищо, че и да си го премълча - все тая. Arlette срещнах преди 2 дни. Тя си в е БГ за малко и й обещах ако науча кога и къде е срещата да й кажа, но останах с впечатление, че и те ще забегнат извън Сливен около 24ти май.
От мен - толкова. Междувременно стана по-прилично време и мога спокойно да започвам да се приготвям за работа.

Успешен ден на всички!

Нели стискай палци, че тези зъби са голяма драма, дано да излязат бързо и безболезнено Peace А за темата аз не мога да помогна, съжалявам  33uu

Мама Диди оздравявайте, че и ние сме болни и знам какъв кошмар е, сърцето ми се къса вече Cry

Силве поздрави на ВТ  bouquet

Дано за срещата да не вали, че децата да си поиграят, а вие да си пийнете спокойно кафето.
Чао за сега Hug

# 132
  • Сливен
Кенга и ти ли си сърдита нещо

А това, което съм написала да не би да не е вярно?
Аз упорито си давам отчет, че ни няма, нищо, че и да си го премълча - все тая
Какво значение дали ще кажа, че ни няма или няма да кажа, при условие, че и в двата случая НЯМА ДА НИ ИМА. Което няма и да се промени, защото по празници никога не оставаме в Сливен, а срещите са все по празници. Приеми го по-скоро като съжаление и малко самоирония.

Всъщност се чудя дали пък да не взема да се нацупя, може да е печеливша комбинация, току виж съм се уредила за още една среща в работен ден, в Карибу?  smile3534

# 133
  • Сливен
Що се отнася до Къщата... Има си и "вътре" за родителите, така че става и за лошо време.
Ние ходихме преди време с Деничка и много ми хареса, на нея също, но ми се видя скъпичка. В главата ми се върти нещо като 3 лева на час, а подобни събирания винаги се проточват по няколко часа.

# 134
При това положение щом има и вътре срещата да остане на това място.Утре ще пусна официално съобщение така че ако има други предложения сега е момента.
Кенга сега като каза и аз се сетих за теб.И на мен ми беше позната по физиономия а също и мъжа ти.Ти беше с него тогава нали?А после наистина идвах при теб по служебен път-ти работиш в Бюрото по труда newsm78 май така беше.Ето че отново се убедих колко е малък града.В форума се оказа че се познавам с 4-5 момичета от преди това............ LaughingНо какво да се прави като много ме запомнят хората........ Hug
Дидка какво става с теб?Ще успееш ли за срещата?А какво стана с Канадското гражданство?
Дидунчо - Меги е получила снимките които си и изпратила и много ти благодари.Тя неможе да пише сега във Форума тъй като е в Сливен и няма интернет.Ще дойде на срещата и там ще се видиме.
Силвина приятен път и весело прекарване.Дано да успееш за срещата.
До утре момичета........

Общи условия

Активация на акаунт