Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 899
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен, момичета, гледам голямо раздвижване днес.Браво!!!
Първо - ЧЕСТИТО  на рожденика!Много да радва мама и тате!
И нас няма да ни има на срещата, за съжаление, надявам се сестричката да успее да дойде, да ни представя и нас LaughingИ аз ще се сърдя - няма ли да направим една среща в Бургас, че може и да успея да дойда LaughingТова беше в кръга на шегата, естествено!Въпреки, че не на шега ми се идва Cry
Да ви се похваля - аз започвам още една работа - редовна. Курсовете ми ще останат евентуално уикендски WinkВ петък бях на интервю, вчера още по обяд ми се обадиха да ми кажат, че ме искат. Много е добре работата, но ще ви разказвам по-подробно нататък, че още не смея. Иначе започвам още от 28 и направо ме назначават. Ценен кадър, не съм за изпускане Joy Че днес цял ден обикалям да си оправям документи за постъпване - свидетелство за съдимост, медицинско и подобни.
Айде похвали се Laughing Wink

# 136
Теди ЧЕСТИТА РАБОТА. Peace
Дано освен че ще ти донася доходи а също ти пожелавам да ти доставя и удоволствие.За мен това е от голямо значение да отиваш с мерак на работа.Аз бях така преди да изляза в майчинство надявам се като се върна на работа пак да е така.Много хубав колектив сме а и шефът ни е направо Злато.

# 137
Теди, честита ти нова работа! Дано да те удовлетворява във всеки един аспект.

Лека нощ на всички и ако не успеем да си дойдем за срещата, да не забравите да се веселите и за нас и да изядете и по една паста, пак заради нас. Grinning

# 138
Да Ви кажа аз не мога повече да се разправям, който иска да се сърди/не визирам никой в момента говоря по принцип/, аз влизам тук да се забавлявам и да разпускам, достатъчни са ми главоболията в къщи, и че по цял ден успокоявам двама сърдитковци, така че форума ми идва в повече... Peace

Теди много се радвам, че при теб нещата бавно започват да си идват по местата, явно наистина всичко се случва, не когато ние го желаем, а когато му дойде времето,УСПЕХ  bouquet

Лека нощ  на всички Hug

# 139
Добро утро момичета.
Тъй като няма противоречиви мнения за срещата остава следното
Среща на 26 май /събота/ от 10 часа в Къщата на приказките.
За тези които все още не се разбрали Къщата на приказките се намира в сградата на бившият Алекс а още много преди това там е била Ясла № 2 - това се намира по уличката надолу от Библиотеката.
Ива според мен не обръщай внимание на сърдитките-който иска да се сърди само може да загуби а не да спечели.Аз необръщам изобщо внимание на такива писания-прочитам ги и после за миг ги забравям защото както каза ти не ми стигат моите проблеми а ми и хорските да са ми на главата.Така че горе главата не им обръщай внимание-пиши само за позитивни неща-аз те подкрепям в това отношение.

# 140
Добро утро в този засега мрачен ден, дано да се пооправи времето, поне да не вали.
Да ви се похваля, снощи се понаспах, само три пъти ставахме да се кърмим. Все още нямаме никакъв режим на хранене на беба и когато заплаче и давам, вече ми се струва пораснала (много ми се струваше мъничка като се роди), но незнам колко, ще разберем на първата консултация. Записахме се при д-р Илиева и в понеделник идва сестрата да ни види, те и двете ми се струват готини (сестрата и докторката). Каза че вече можем да излизаме навън, но ще изчакам времето да се оправи.
Весел и усмихнат ден на всички

# 141
Добро утро, сливенски мами!

Иве, непременно ще поздравя ВТ от теб Joy. Не се ядосвай за глупости. Я се усмихни веднага по начина който те видях на срещата. Вярно е, че е по - добре да се веселим във форума, но понякога човек е сърдин на всички, включително и на себе си. Горе главата и да не забравиш да ми се усмихнеш Heart Eyes

Лек и изпълнен с красиви моменти ден!

# 142
Добро утро!И при нас вали.
Хайде на закуската
И специално за Кенга, заради вчера - за отмяната

# 143
Благодаря ТЕС за закуската,добре похапнахме,но какво ще има за обяд? Laughing

# 144
здравейте момичета, влизам да ви помоля за малко помощ  Simple Smile
ще идваме утре с мъжо до сливен - ще купуваме кошарка. Grinning но не можах да разбера как да стигнем до магазина. намирал се на улица Лъдженска 1, в търговски център Добри желязков. ама на мен това нищо не ми говори  newsm78 можете ли да ми дадете някакви инструкции как да стигнем до там? ще пътуваме с кола, ще влезем в сливен от пътя от бургас.

# 145
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Здравейте момичета, извинявам се, че така грубо нахълтвам в страхотната ви тема, но 
ние от Сдружение настоящи и бъдещи майки се интересуваме как приемат децата във вашия град в детските кухни, яслите и детските градини и по-точно:
Кои деца са с предимство:
     близнаци
     деца, чийто по-големи братя или сестри вече са записани в същото заведение
     живеещи в квартала
     студенти
     деца с увреждания
     полусираци
     деца на родители с увреждания
                   военни
                   самотни родители
     Интересуваме се също кои деца ползват намаление от таксите и какво е то

Тъй като организираме кръгла маса по проблемите на близнаците на 19.06.2007г., спешно ни интересува какво е положението с приемането им и заплащането на таксите във вашия град. Ще сме ви благодарни ако попитате как стои въпроса във вашата детска кухня, ясла или градина.

Предварително благодарим.   Информацията, която получим ще използваме и за  бъдещи събития, касаещи тези проблеми. bouquet

За да не спамите темата излишно можете да отговорите и тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192341.0

# 146
  • Сливен
И специално за Кенга, заради вчера - за отмяната

Покорно благодаря!

# 147
Благодаря ТЕС за закуската,добре похапнахме,но какво ще има за обяд? Laughing
Да ви е сладко - днес аз сервирам

# 148
здравейте момичета, влизам да ви помоля за малко помощ Simple Smile
ще идваме утре с мъжо до Сливен - ще купуваме кошарка. Grinning но не можах да разбера как да стигнем до магазина. намирал се на улица Лъдженска 1, в търговски център Добри Желязков. ама на мен това нищо не ми говори newsm78 можете ли да ми дадете някакви инструкции как да стигнем до там? ще пътуваме с кола, ще влезем в Сливен от пътя от Бургас.
Привет! Много лесно ще го откриете!Влизате в Сливен и карате само на право по булевард "Бургаско шосе",докато стигнете до светофар.На кръстовището завивате на дясно и отново само на право.Това е улица "Хаджи Димитър"Не на първата пресечка ,а на втората в ляво завивате и веднага пак в ляво в края на кооперацията се намира детския магазин за мебели. Дано съм ти била полезна.

# 149
Олеле ТЕС,недей така ......да се чуди човек от къде да започне......а и аз както съм по хапването като магнит са за мен!
А съм в офиса и няма нищо за хапване....трагедия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт