Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 888
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета.
Аз имах тежка вечер-сега сигурно си мислите че нещо с Филипа , но не е така бях на банкет.Колегите ми се обадиха и ме поканиха.Прекарахме си страхотно.На всички много им липсвам и  чакат с нетърпение да се върна на работа.И аз искам да се върна но Филипа е на първо място, ще чакам да поотрасне и когато я запиша на ясла се връштам.Мисля да е тази година още че да видим ако не ми мине котка път.
Весело настроение в този мрачен и дъждовен ден ви пожелавам.

# 106
Дидка драсни мила два реда какво е станало, сигурна съм че всичко е наред нали... Hug

На всички сливналийки желая по-усмихнат ден въпреки дъжда 55

# 107
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Имам малко време за компютъра, снощи пак бях нощна смяна с бебата  Shocked, кога ли ще започне да спи поне по 3 часа наведнъж. Само на кърма сме и се храним по начесто. На нашата кака и се излиза с баща й, но заради гадното време си остана в къщи. А пък като не излезе се развилнява доста. Преди малко легна да спи и цели 5 минути вкъщи е тишина. Ей сега отивам и аз да спя. Весел ден на всички

# 108
И аз дремнах малко. Моите мъже още спят и вкъщи е голяма тишина Simple Smile
Кате, а къде работиш, ако не е тайна? Аз още се чудя дали да записвам Пламен на есен на ясла или чак другата пролет.

# 109
Кате работя в Областна пробационна служба-Сливен.Ако ти говори нещо защото това е нова служба и много хора не знаят каква дейност изпълнява.
Аз мисля Филипа като стане на 1 годинка и взависимост от това до какво степен е стигнала в развитието си а именно да ли ходи стабилно,да ходи на гърне и т.н. с хапването сме много добре засега ще я запиша на ясла.Но времето ще покаже.Все пак това ще е срещу зимата и малко се колебая.Но имам и отпуска за 2 години така че ще реша на момента.
Лека вечер момичета............

# 110
Днес  май всички сте много заети. Аз пък цел ден си дремех сама във форума  smile3518. Домъчня ми за вас.

Лека нощ на всички мами!

# 111
Добро утро момичета. kaffeetrmker_2
Днес ако излизате да гласувате newsm80 внимавайте да не ви отнесе вятъра.То направо е ураган.Аз мисля да пропусна този път.Нямам никакво желание.
Весел ден.
Силвина и аз съм в форума не си сама.Може да си пишем двете докато другите си почиват.Но ще се радваме и на компания. lalalala

# 112
 Здравейте, момичета!
 Наистина не ми остава много свободно време, за това и по-рядко пиша, но редовно ви чета!
 Честита малка принцеса на Меси! Да ви е много здрава и усмихната! baloni  bouquet baloni
Меси, скоро и този период с будуването ще отмине. Ето Рали спи вече по цяла нощ.
Иве,видях, че ме питаш къде работя- в ПГИ съм, но сега съм в отпуск по майчинство.
Въпреки лошото време, пожелавам на всички усмихнат ден! Hug

# 113
Добро утро и от мен!

От това гадно време и аз нямам настроение днес, но всички вас пожелавам слънчево настроение и красив ден.

# 114
Момичета днес имаме рожденик.
 newsm59 ВИКТОР на Jeanne
Да е много щастливо дете и да има много сбъднати мечти.Да радва мама и тате и много да ги слуша.
Весел празник там някъде далеч от България
Tada

# 115
И аз да се запиша  Mr. Green
Напоследък хич не ми остава време за нищо  ooooh!

За срещичката - живот и здраве, се надявам да можем да дойдем Simple Smile

Честито на messy! Да ви е жива и здрава малката красавица! Да расте здрава и послушна!

# 116
Добро утро в този дъждовен ден.
Днес освен за спане за друго май не става. А аз отивам малко да се потрудя на работа.
Дано до срещата да се оправи времето, че иначе пак на закрито ще трябва да я правим.
Лек ден на всички.

# 117
Добро утро момичета. Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мама Vilistar
Много здраве,щастие и сбъднати мечти.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с имената Константин и Елена.
Весело настроение макар че както е писала Катя в това време е само за сън.Аз мисля да се възползвам.

# 118
Добро утро!!!
Честит имен ден на имениците!Да им е честито името

# 119
  • Сливен
В такива дни искрено ви завиждам на неработещите ...
Само за сън  smile3524

Честит имен ден на всички Елени и Константиновци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт