Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 885
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Сливен
Честито малко бебче , messy! Да ти е здравичко и много красиво, много радост и щастие да ви носи.

Точно вчера питах как си  Grinning

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 12:52 от М_е_г_и

# 91
Честито ни ново бебче!!!
messy, да ви е жива и здрава малката красавица

Да ти е сладко кафенцето, Iva M., и за да съм сигурна - воаля

# 92
Честито бебенце!   ylinfant
Да ти е живо и здраво и много послушно.   bouquet

# 93
Меси честито ти бебче, да расте здраво и щастливо и да изпълва дните Ви с радост,прегръдки и на двете Hug Hug Hug

Теди недей така  Stuck Out Tongue и без това ми е трудно да пазя диета badscale

Меги от къде ги вадиш тези хубави картинки, и в темата много сладки неща слагаш newsm78

# 94
  • София/Сливен
Като ми хареса нещо докато ровя насам-натам, си записвам линковете в един файл. Когато има случай, ги използвам.

# 95
ОК,благодаря

# 96
messy, честита дъщеричка. Да ви е жива и здрава, и много да ви радва.
Меги, лек път. И ще чакам да се обадиш да се видим.

# 97
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ MESSY! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КЪСМЕТ! newsm30

Благодаря за милите думи на всички. Не бях ядосана когато го написах, просто казах истината.  Най- вероятно е така защото не се познаваме. Не знам дали ще дойда на срещата , ще ходиме на село. Ако мъжат ми се съгласи да ме докара ще дойда. Нищо не обещавам . Познавам Zoisiqna и ще и кажа за срещата , тя няма интернет от месец.
Меги, кашлицата може да е алергична, което е типично за София. Аз съм от Твърдица , а на моят мъж сестра му е омъжена в Шивачево. Предполагам че я познаваш - Златина, имаха барче под училището. Лек път.

# 98
Знаех че ще забравя да кажа нещо. Меги относно снимките реших да последвам съвета ти и да сложа и мои снимки в албумчето, но се оказа че има на Велизар и тати а мама я няма на снимки .Мама била фотограф. doh
Имаме много снимки но не са на дискове. Обещавам в наи- скоро време да сложа.

# 99
# 100

Аз съм  Simple Smile имах впредвид малко по добра снимка. Имам , но съм  en-face или гледам някъде другаде........

# 101
  • София/Сливен
Момичета, тръгваме. Благодаря на тези, които ми изпратиха телефони.

# 102
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МЕСИ!
ПОЖЕЛАВАМ МУ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

# 103

Аз съм  Simple Smile имах впредвид малко по добра снимка. Имам , но съм  en-face или гледам някъде другаде........

ОК, значи ще чакаме по-добра снимка Peace

# 104
Добро утро на всички сливенски мами!

Това време днес направо е ужасно newsm45 и въпреки всичко ви пожелавам хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт