Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 911
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Теди страшна си! Много много ти благодаря!
Ако не си дойдеш скоро в Сливен, ще дойда да те почерпя в Бургас.   bouquet

# 76
Здрасти и от мен Laughing
mamasewi недей така, предполагам нещо си ядосана в момента и затова така говориш.По принцип е трудно да се отговори на всеки един, аз много често влизам казвам си каквото ми тежи или ме радва, но не очаквам конкретен отговор,просто си ми олеква като го напиша, не знам  ....това е мое мнение.Чета Ви абсолютно всички, не прескачам никой и ми е много приятно, когато влизат повече хора.Съжалявам ако сме те обидили по някакъв начин.
За разсадника аз лично не попитах, защото не разбрах за какво говориш, а така както го беше написала само разсадника се предполагаше,че е нещо известно, както и да е, усмихни се и ако можеш отиди на срещата момичетата са много готини Peace

Меги как успявате да си ходите толкова често, на газ ли сте?Стискам палци всичко да е наред с Тошко Praynig

Нели хубаво е, че вече сте организирали нещата, аз съм на принципа, когато моят син направи нещо хубаво да му подаря играчка или да го заведа някъде, така вярвам, че стимулирам по-добрите постъпки, но доколко успявам е друг въпрос...

Бел много работиш, почини си малко Laughing

Надявам се, че Меси и Лунето са добре Praynig
Дидка липсваш ни Hug
Сега да ви се похваля, че днес си взех последния изпит и то много успешно, завърших трети курс newsm44 newsm44 newsm44   Една грижа по-малко на главата...

Лека нощ момичета и се усмихвайте повече Hug

# 77
Момичета така като гледам май срещата ще е на 26 май-сутринта.
Така и Меги ще може да дойде защото нали на 27 май си тръгват за София а пък и щом ще прави рожденият ден на Тошко след обяд значи ще е ок.А нали на предишната среща неможа да дойде защото пътуваше така че сега да може да дойде.
На 26 май Дидка вече трябва да се е върнала така че ще чакаме и нея на срещата да разказва как е минал изпита.Утре да не забравите да и стискате палци-за нея утре е решаващ ден-ИЗПИТА.
Катя и тя ще може да дойде защото е свободна.
Силвина за теб незнам дали ще те устройва но опитайсе да направиш нещо по въпроса.Ще чакам да пишеш дали ще дойдеш ако срещата е на 26 май-сутринта а също да доведеш и Никита
Мама Севи искаме и ти да дойдеш на срещата да се запознаем затова този път да определим мястото на срещата да е Къщата на приказките-както ти  предложи
Лони и Жен-шен да се надяваме че ще прочетат съобщението за срещата
и те да дойдат.
Ива ще е скучно без теб на срещата щом няма да си идвате насам.
Ян бибиян а ти ще дойдеш ли?Знам че четеш Форума и се включваш понякога.Хайде ела и на срещите.Да те видим.
Бел разбрах че и ти ще си в Сливен по празниците-ще чакаме и теб.
Мама Диди и Зоисия - хайде елате и вие.Дойдохте на една среща и къде се изгубихте.
Нели и ти щом си по главната на разходки всеки ден значи ще ти е удобна срещата.Ще те чакаме.
Теди а ти кога ще се връщаш в Сливен че и с теб да се видим?Е поне ще чакаме сестра ти да дойде и заради двете.
Срещата е за всички мами.Тези които са пропуснала не е нарочно и да не се чувстват пренепрегнати а да дойдат и те.
Ако имате някакви други предложения за дата и място пишете, ако ли не ще остане за 26 май - 10 часа в Къщата на приказките
Лека нощ
Дидунчо ами ти къде изчезна??Надявам се че въпреки че не си писала скоро ще се появиш отново на срещата.

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 08:16 от katerina_evro

# 78
  • Сливен
Я ме светнете, къде е аджеба тая Къща на приказките?
Обещавам, ако се събудим навреме да дойда  Mr. Green Шегувам се Wink
Нашата кака на 26 сутринта тръгва на екскурзия и си оставаме само с малкия.
Ако всичко е наред се надявам този път да се изрисувам.

# 79
  • София/Сливен
При нас нещата се промениха, тъй като Тошко и без това го върнаха днес от градина (а в къщи въобще не е кашлял), ще го заведа утре до поликлиниката и ще си изпрося болнични и за другата седмица, утре вечер ще пътуваме за Сливен (т.е. Шивачево) и от понеделник цяла седмица съм в Сливен.
Значи ме устройва за срещата и датата и мястото (ако стоим по-кратко, няма да ме е яд че съм платила 2 лв. вход за всяко дете на Мъндиленд и сме излезли след половин час). А и като съм от понеделник в Сливен, ще си организирам нещата за рождения ден по-отрано.

Иве, от миналия май сме на газ, излиза ни 2 пъти по-евтино, но затова пък си ходим 3 пъти по-често (и пак сме на загуба). Но основната причина е, че моя мъж трябва да помага и на неговите и на моите родители по разни ниви и градинки. Знаете, че в Сливен съм винаги сама с децата.
А и сме в София от няма и 2 години, предполагам, че с времето ще разредим ходенията до Сливен.

mamasewi, не се разстройвай, наистина не е възможно вече да се отговори на всички, станахме доста. Моят съвет е, пиши по-често, даже и за най-дребни неща. Аз покрай оформянето на този списък правя и друго - през профила на всеки от Покажи последните публикации, чета мненията назад - така събирам информация за списъка, а и научавам повече неща за всеки един, какви са му интересите и т.н. Не се отдръпвай, ще видиш, че ще свикнеш с другите. А също имай предвид, че всеки има лоши дни с проблеми и не му е много до другите, а иска само да си изплаче болката и лошото насроение.
И още нещо, качи снимки в албумчето ако искаш, да те видим...

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 23:57 от М_е_г_и

# 80
Лони и Жен-шен да се надяваме че ще прочетат съобщението за срещата
и те да дойдат.
Абе, чета си ви аз вас, но от разходки нямам време да се разпиша, че ревността към компютъра вкъщи е голяма. През деня Гоги се катери по мен и не ми дава да пиша, а вечер е ред на татито и аз едва се вреждам. Пък на сестра ми (Жен-Шен) май месец й е доста натоварен, че то именни дни, рожденни дни, а сега и нейните ученици са абитуриенти и е на бал. Меко казано й е бръмнала главата, та затова не пише.
Систър, извини ме, че пиша от твое име, но...

По въпроса за срещата - аз поне се надявам да успея, въпреки, че на 26-ти сме на сватба, но е вечерна и ще направя всичко възможно да дойда, а Жен-Шен на 25-ти е на бал и на среща на випуска, на 26-ти и те ще са на сватбата и е под въпрос.
За мястото - нямам нищо против да е в Къщата на приказките. Дано не се лъжа, но нали това е новият детски кът, срещу регионалната библиотека?

mamasewi, недей така. Просто последно време станахме повече в темичката и е малко трудно да се отговаря винаги на всеки, но аз лично също чета всички постове и твоя също. Пък за срещата - колкото повече сме, толкова по-весело. Наистина жалко, че няма да дойдете. Може би следващия път.  Peace

Весел и успешен ден на всички, а на работещите - не се престаравайте, днес е майсторски ден!  Laughing

# 81
Здравейте, момичета! Hug
"Влизам" само да ви пожелая слънчев и усмихнат ден!  Nature Partly Sunny
 За съжаление на срещата пак няма да мога да дойда. Както писах и по-рано месец май ми е много натоварен, а тази година повече от всеки друг път.  #Crazy
 А исках да се запозная с повече от вас! Ех ако можех да се клонирам.... Wink
 Целувки на всички!  love001

# 82
Меги, обещавам да сменям само аватара. Ника и мъжа за сега ще си ги задържа LaughingА ника го смених като шега към момичетата от ФШ тема, но ще си го оставя така Wink
Ох, как ви завиждам тайничко (и не толкова тайничко), че ще се събирате.И то в Сливен. Как ми се излиза с вас, че толкова време не съм се разхождала из любимия ми град CryАма не се знае кога ще си идваме.katerina_evro, и на мен ми се иска да ви видя всички, но кога ли ще е? По принцип ще си идваме чак към 9 юни, но сме канени на сватба. А и това е лошото, че си идваме винаги за по 2 дни и няма време за излизане SadЕдинствено през отпуската на мъж ми, но покрай новия апартамент не се знае тази година как ще са нещата.
ох, увлякох се малко Stop
Евро - получили си снимчицата?
За малко да забравя - Добро утро!

# 83
Добро утро момичета.
Теди получих снимката-отново си надминала очакванията ми.БРАВО smile3501Колкото до забележката искам да знаеш че не съм се обидила.Приех го като съвет от приятелка.
Силвина къде си?Нищо неказваш за срещата.
Ян бибиян -Къщата на приказките е бившия Алекс-по уличката на Библиотеката.Да дойдеш.
Лони за теб съм сигурна че ще дойдеш-ти винаги си успявала да съчетаеш нещата си и да присъстваш на срещата.
Дидка успех на изпита днес-ще чакаме да пишеш как е минал.А срещата ще е на 26 май за да можеш да дойдеш и ти.Ще те чакаме.
Момичета така като гледам засега няма възражения за срещата-ако има такива ще се пиремат до сряда и после ще пуснем официално съобщение

# 84
Здравейте!

Теди, пак мерси!

Кате, нищо не казвам за срещата, защото още незнам какво да кажа. Ще се помъча да се върнем, но това е че още 3 човека трябва да се съобразят с мен.

МегиPraynig дано това да е последното ви разболяване поне за тази година.

Лек и красив ден на всички!

Дидка, стискаме палци!

# 85
Моля, моля Wink, silvina!Днес подкарвам и другите снимки Laughing

# 86
Теди, не се ангажирай с тях. Аз съм доволна и на една.

# 87
Здрасти на всички, в лошото време и настроението ми е такова, затова няма да ви досаждам с оплаквания,дано при вас да е по-хубаво Peace

Теди грехота ще е това кафенце да не се пийне Laughing

Меги ние затова си ходим много рядко,ние сме на бензин, мъж ми не дава и дума да се изрече за газ и ходенето ни излиза не по-малко от 80 лв..Първата година си ходихме всяка събота и неделя, после започнахме през две, после на месец и така не усетих как ги разредихме до два пъти годишно Cry

Дидка много, много късмет ти желая днес Hug

Кате евро това като комплимент ли да го приема, аз далеч не съм толкова забавна Wink

Жен-шен успешно завършване, ти къде си учител ?

# 88
  • София/Сливен
Здравейте и от мен!
Тошко изобщо не е кашлял като си е в къщи и през нощта и сутринта. Явно е било нещо инцидентно. Днес не е на градина - щях да го водя на лекар, но такъв дъжд вали, не ми се излиза с двамата. Само ще се обадя да си уговоря бележка за градината и събирам багажа, довечера пътуваме. Иве, ами от София до Нова Загора (там пак зареждаме и изчисляваме) ни излиза 20-22 до 24 лв. Оттам отиваме до Шивачево и после до Сливен - там незнам колко е. Когато бяхме на бензин заформяхме 100 лв само за гориво (общо), и си ходехме най-често на 2 месеца.

Мили момичета, тъй като в Сливен нямам интернет, много моля за няколко телефона (на лични), за да имам връзка с вас. Имам само на Катето (Сливен), но тя ходи на работа.

# 89
Здравейте на всички, пак съм на линия. Да ви се похваля - родих на 02.05 второто си дете - бебе Николета 3,550кг. 53см. Двете сме си вкъщи вече и се гледаме, нямам много време за пред компютъра и затова ме извинете, но не съм чела предишните постинги. Поръчвам хубаво време за да тръгваме скоро по разходки.

Общи условия

Активация на акаунт