Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 907
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Тити щом си в Сливен ела и ти на срещата на мамите в събота.Ще те чакаме.
Нели ще ти донеса учебника на срещата в събота.
Теди благодаря отново за старанието и за времето което си отделила да направиш снимката
Ива какво стана с Жорко-оправи ли се?
Силвина липсваш ни..............хайде дано успееш за срещата
Дидка какво става с теб........никъде не се мяркаш,даже в Скайпа...........дано да успееш и ти за срещата
Хайде лека нощ-всички да спите спокойно.........необезпокоявани от никой.

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 08:11 от katerina_evro

# 181
Кате надявам се да е по-добре вече, този следобед вдигна само 38.6, а сега няма никаква, така че искам и аз тази нощ да спя необезпокоявана от температури Praynig

Дидка може би днес пътува и следващите ден-два ще очакваме включванеsmile3503

Силвето не я мисли, кой знае как мята крачоли сега из красивата ни стара столица, така и завиждам...smile3521

Нели представям си какво е било вълнението..., за теб днес наистина е празник, защото ти следва малко почивка newsm53

Добре дошла на Тити  wavey

Спокойна нощ Ви желая момичета smile3524

# 182
  • Сливен
Честит ви празник на всички   Grinning
Днес пратих децата на село и най-вероятно малкият ще стои там
до неделя. Кака пък в събота сутринта ще я пращам на екскурзия,
така че може да намина в събота на срещата сама.

# 183
Подарявам ви малко морски вятър Wink
Ето малко снимки от морето, да не ви липсва Hug

И накрая черпя всички с бира и цаца Laughing

# 184
Добро утро.
Малкият ми караконджул ме събуди в 6 часа тази сутрин и ей ме на във форума рано рано. Абе, чудя се тез деца защо не могат да спят поне до 8 часа.
Теди, вчера ли бяхте на плажа? Мерси за снимките, че аз наистина съм се затъжила за морето Sad Надявам се август да го видя и на живо Simple Smile

# 185
Добро утро и от мен.
 kaffeetrmker_2
И аз като тебе Кате съм будна от рано сутринта.Само че мен ме събуди Филипа в 5:30.Поигра си малко,закуса и сега спи.
Ива ти как спа?Спокойна ли беше ноща при вас?
Теди благодаря за морският вятър-усетих мириса му от снимките.А колко ми липсват тези крайбрежни капанчета където може да пийнеш  beer2 с картофки и миди или филе от акула,защото аз много необичам цацата.А закуска днес ще има ли?
Ян бибиян ще те чакам на срещата,че щом ще си без деца може да ни сменяш по малко да гледкаш нашите............. newsm53
Така като гледам тези дни пишем само аз,Ива,Теди,Нели и Катя.........от време на време и Ян бибиян и Кенга се включват........къде са другите.......хайде по смело.

# 186
Момичета, утре в колко часа е срещата?

# 187
СРЕЩА УТРЕ-26 МАЙ В 10 ЧАСА НА КЪЩАТА НА ПРИКАЗКИТЕ
Всички мами да заповядат.

# 188
кате евро - благодаря за поканата  Simple Smile не се познавам с никоя от вас  ooooh! и не знам ще е удобно ли да се натреса ей така? мисля, че разбрах къде е къщата на приказките.

# 189
  • Сливен
кате евро - благодаря за поканата  Simple Smile не се познавам с никоя от вас  ooooh! и не знам ще е удобно ли да се натреса ей така? мисля, че разбрах къде е къщата на приказките.
тити, не се излагай Wink
познавам те виртуално от поне 3 години  Mr. Green
ако това ще те успокои и аз за първи път ще ходя на среща  Laughing

# 190
Момичета забелязах че откакто съм писала последно темата е прочетена 12 пъти а е отговорено само 2 пъти.Не  е интересно така вие само да четете а ние да пишем - не че ми пречи, но ако и ние спрем да пишем вие какво ще четете..............???????????
Хайде стига само сте чели но и пишете...........
 smile3516
Тити не се притеснявай че непознаваш никой-нали затова са срещите да се запознаем и опознаем.Има момичета които редовно пишат в форума но не са идвали на срещите,така че не всички се познаваме.
Заповядай никой няма да има нищо напротив,сигурна съм. newsm03

# 191
... Признавам, аз чета, но не пиша.  Embarassed
   Повечето от вас се познават и много ви се радвам, но сте много далече. На 3000км вие сте ми "винаги под ръка". Когато се прибера в Сливен знам какво да копувам, знам къде са най- добрите магазини и къде правят най-хубаво кафе  bouquet
   Много ми се иска да дойда на някоя от срещите. Аз си иджам поне 3-4 пъти годишно, следващия месец пак.
  Не ми се сърдете,че не пиша Hug

# 192
Мама Криси другият път когато си в България-Сливен пиши да се срещнем и с теб.Ще организираме срещата така че да е когато ти си тук. newsm03

# 193
СРЕЩА УТРЕ-26 МАЙ В 10 ЧАСА НА КЪЩАТА НА ПРИКАЗКИТЕ
Всички мами да заповядат.

Мерси  Peace
И аз много искам да се запозная с теб  Wink И аз като Ян Бибиян те "познавам" виртуално отдавна, така че за мен ще бъде удоволствие  Peace

Впрочем, нека всички момичета, които пишат и четат в темичката да се считат за поканени и добре дошли  Hug Ще ми бъде много приятно да се запозная с всички, които не познавам  Hug

# 194
Момичета забелязах че откакто съм писала последно темата е прочетена 12 пъти а е отговорено само 2 пъти.Не  е интересно така вие само да четете а ние да пишем - не че ми пречи, но ако и ние спрем да пишем вие какво ще четете..............???????????
Хайде стига само сте чели но и пишете...........

Абсолютно вярно!  Peace
Теди, мерси за снимките  Hug направо усетих как ме лъхна морския бриз. Пък откога ми се ядат едни картофки, цацичка с биричка... отиде ми диетата.
Не виждам новини от канадско. Ехооооо, Дидка, липсваш. Какво става с вас?
Тити я стига - да дойдеш чу ли. На мен сега ми се върти един план в главичката ама да видим като си дойде татито какво му се върти на него. Много добре ще е да взема да му оставя утре Ники, пък аз да дойда с каката. Ако стане нямам нищо против да съм детегледачка на някой бебок - щом е за малко.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт