Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 877
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте майчета и бъдещи такива аз също съм една бъдеща мама,искам да се впиша при вас,но незнам как става Thinking.Казвам се Димитринка и съм от Сливен,но от есента миналата година живея в Бургас с мъжа ми,с който все още нямаме брак,но ще си имаме бебе Grinning и сме много щастливи и малко уплашени защото ще сме млади мама и тати,аз съм на 20 години,а таткото е на 22 и се казва Димитър от Бургас.Много искахме да си имаме бебе,декември месец забременях и на 29 август трябва да се появи малкото съкровище Grinning Heart Eyes.Решила съм да раждам в Сливен,дай боже всичко да е наред Praynig  Grinning.За сега чао от мен и пак ще ви пиша.

# 241
  И аз съм много доволна от срещата,дано и занапред успявам да дойда когато се събирате.А идеята за пикник е страхотна,ако може и татковците да организираме ще е най-добре.

# 242
Здравейте момичета-ето ме и мен.
Срещата на класа премина много добре и завърши с обещание другата година отново да се съберем.Всички сме си същите,но докога.........Спомнихме си ученическите години,смяхме се от сърце и се заредих с много положителна енергия,но и с малко носталгия по отминалото време което неможе да се върне никога повече за съжаление.
Бандитке ДОБРЕ ДОШЛА.
Мама Диди много свежа изглеждаше на срещата-явно това че си свалила малко от теглото си ти се отразява добре на самочувствието-продължавай напред-харесваш ми така.
Дидунчо отново те няма.
Меги много съжалявам че неопитах от тортата-но другият път ще се надявам да има и друга...............Тошко оцвети ли вече книжката?
Силвина дано всичко да е наред с твоята принцеса.Пиши какво става......?
Диди 20 добре дошла при нас-лека бременост ти пожелавам и успешно раждане.
Нели дано учебника ти свърши работа.УСПЕХ при разработване на есето.
Тити много си ми позната по физиономия и се мъча да си спомня откъде те познавам.Може би преди като си живяла тук сме се засичали по заведенията -имам такова усещане....
Момичета и на мен много ми хареса срещата в Къщата на приказките-и аз съм решила първият Рожден ден на Филипа да е там.Дано до тогава да е проходила за да може да се забавлява пълноценно.
Предложението за пикиник е хубаво ,но сега както има много кърлежи май не е много удачно.
Аз имам друго предложение-за вечерна среща само на мамите без децата да разпуснем малко след като ги преспиме.........Който е за да свирне и да действаме.Татковците ще са дежурни за тези които нямат баби на помощ.
Дано на другата среща да дойдат и тези от вас които неуспяха на тази.Много ще се радвам.
Весел ден на всички.

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 16:54 от katerina_evro

# 243
didi_20, добре дошла. Лека бременност ти пожелавам Simple Smile

# 244
Диди 20, добре дошла сред нас. Лека и красива бременност.

Прегледаха Рости, казаха, че дробчетата и са чисти, гърлото зачервено и така. Лекарства много. В сряда пак трябва да ходим на преглед. Направо незнам от какво е тази гадна кашлица. Проявява се все когато спи. Гадно.

# 245
Силвина пожелавам ти Рости по-скоро да оздравее,че нали скоро ще е рожденичка.Да е здравичка на първият си празник и много да се весели.
Нищо неказавате ще правиме ли вечерно събиране само на мамите?

# 246
Мерси Кате, дано да се оправи по - бързо.

# 247
Диди 20 здравей  wavey, много си младичка наистина, но щом се обичате всичко ще се нареди, остава само да Ви пожелая да сте живи и здрави и любовта ви да не умира Hug

Силве  що не идеш и в белодробната за съвет/ако преглежда някой деца разбира се/, ако не се лъжа не отдавна Рости пак доста време кашли...
Какви лекарства Ви изписаха?

Кате голям късмет е, че сте били задружен клас, аз нямах такъв късмет нито в гимназията, нито сега Sad все едни деления, все женска злоба, аз и затова накрая основно с момчетата контактувах, дори и с момче стоях/помагаше ми много по математика Wink/, случвало ми се е няколко пъти да засека някой в Сливен и вярваш ли, че се правят че не ме виждат и на мен нали не ми липсва гордост съответно ги подминавам, но ми става тъжно после...
Сега пак сме разделени на две групи и момчетата/мъжете де/ са по средата  Laughing
Та мисълта ми беше/че я по изгубих по пътя Joy/, че ти завиждам много, защото имаш спомени и то хубави  bouquet

Ваня днес забравих да питам, какъв тип литература търсиш?

# 248
Kate evro, тук съм аз, ама нали уча за държавен изпит, който е на 4-ти  Tired и не ми остава много време за форума. Ти буквално ми взе думите от устата (буквите от клавиатурата  Mr. Green) И аз щях да предложа вечерна среща само за мамите  Peace Да се видим, така да се каже на 4 очи  Wink Да се опознаем по-добре, че то иначе само около децата, не можем да се видим и говорим като хората  Wink

# 249
Аз предлагам с Теди да стачкуваме Mr. Green

# 250
Ааааа, съгласна , съгласна Crossing Arms!

# 251
Разбрах че Дидунчо е съгласна за вечерна среща  smile3501само на мамите-очаквам и други да се присъединят към нас и да определим дата,място и час.Както казва тя да се видим на спокойствие, че покрай децата няма как..........А след срещата може и до някоя дискотека да опрем..........какво ни пречи-нали ще е дамско парти.
Дидке бандитке хайде на купона.......Силвена ами ти няма да ни изоставиш нали.........и всички останали ще ви чакаме...........

# 252
Ааааа, съгласна , съгласна Crossing Arms!
Ми да, то си е жива дискриминация newsm62

# 253
Здравейте мами!
Диди, добре си дошла. wavey Лека бременост и леко раждане. Незнам защо си избрала  Сливен , макар че аз съм доволна, но в Бургас няма ли по-добри условия? А що се отнася до годините  тъкмо на време. Страшно няма.Предстоят ти много хубави моменти.   ylinfant
Кате, идеята ти е страхотна и аз макар че не успях да дойда на бебешката среща, тази няма начин да пропусна.  newsm68
Силвина, дано по-скоро оздравеете. Има вероятност нощната кашлица де е причинена от дтазнител в къщи или ако има липи до вас. През пролетта и началото на лятото са характерни алергичните истории корто може да е в комбинация с зачервено гърло.
На Дидунчо пожелавам приятно учене и успех.

Дитка каде се изгуби днес? В басейна ли?  grinning039 Какво решихте за камината?

# 254
Наистина това с Рости може да е и алергия. Днес ни предписаха и едно лекарство за алергии. Дано да се оправим най - после. Всеки месец сме с кашлица. Направо незнам какво да я правя.

За срещата незнам какво ще направя, защото мъжът ми сега е на занятие на Ново село и незнам как ще стане. На 02.06 съм на кръщене, на 10.06 Рости има РД, а на 16.06 е кръщенето и. Програмата ми е доста запълнена.

Предлагам да се видим с който може и иска някъде по главната. Ние всеки ден сме там. Ако има желаещи може да се разберем нещо.

Общи условия

Активация на акаунт