Аз за вечерна среща съм пас, защото татито ще лудне сам с двамата.
silvina, на колежката детенцето също много кашляше и от една година го лекува с хомеопатия. Доволна е от резултата.

сутринта, в компанията на хубаво списание САМА 
лека и бепроблемна бременност ти пожелавам - а за годините, не се притеснявай - ще се справите с отглеждането 
но за 2-3 часа, не повече, че малкия нали още бозае
и трябва да се гушкаме
а и трябва да е до към 22-23ч. ...абе май не ми е много удачно излизането
ама като няма кой да му даде да цока....така ще е 

вчера най-неочаквано се видяхме с нея и фемили, как е пораснал само малкия - да го схрускаш 
как е малкото пате на мама 

даже са с доставка 

)
, гледай да осигуриш някоя "качествена баба" край вас за бебо, и не се плаши - щом сте искали бебенцето гледайте да намирате време много да му се радвате. Всичко ще се нареди. Лека бременност 

ви вас и малките съкровища и ви изпращам много

).
).

!Аз само да ви кажа защо съм избрала в Сливен да раждам,защото тук ще съм по-спокойна, а в Бургас условията изобщо не са на ниво, иначе като цяло съм доволна от моя доктор в Бургас,но мисля, че ще ми е по-спокойно в Сливен,а и в Бургас се заплаща раждането независимо нормално или секцио и независимо, че си осигурена. Да ви кажа аз се плаша от самото раждане, не от бебко,смятам, че ще се справим двамата с тати все пак си го бяхме решили,че го искаме.

!Аз само да ви кажа защо съм избрала в Сливен да раждам,защото тук ще съм по-спокойна, а в Бургас условията изобщо не са на ниво, иначе като цяло съм доволна от моя доктор в Бургас,но мисля, че ще ми е по-спокойно в Сливен,а и в Бургас се заплаща раждането независимо нормално или секцио и независимо, че си осигурена. Да ви кажа аз се плаша от самото раждане, не от бебко,смятам, че ще се справим двамата с тати все пак си го бяхме решили,че го искаме. 

Незнам как да го обясня. Сякаш всичко се самоподрежда, всичко идва от смосебе си, съвсем естествено. Всичко ще е наред

Много си малка но това не е от голямо значение щом искаш да бъдеш майка. Не се притеснявай има време до раждането паниката на никоъ не е била в полза. Наслаждавйсе на спокойните ти оставащи месеци.
да се оправи по бързо.