Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 881
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Нели, мъжът ти ми е много познат от някъде, нещо техничарско ми се върти из главата, но немога да се сетя.. Какато и да е.
Аз на моя мъж му направих страхотни палачинки в неделя и на някои от неговите колеги жените им се обадиха за рецепта. Палачинките са си палачинки, но плънката е невероятна.-карамелизирани банани със скоч и сладолед. Не мога да повярвам колко бързо и лесно става. Така няма как да не впечатлиш мъжете в къщи  chef

# 271
 Тук можеш да видиш как се приготвят Simple Smile
http://www.channel4.com/life/microsites/F/fword/recipes.html

# 272
Нели, мъжът ти ми е много познат от някъде, нещо техничарско ми се върти из главата, но немога да се сетя.. Какато и да е.

Ами та ти кажа него почти целият град го познава. Всичко с каквото се е занимавал до сега е било свързано с много хора. А да си призная и редовно сме на ларгото.

А за палачинките съм късметлйка той ги прави.
Аз не че неумея нищо но просто нямам време и нерви.

# 273
Здравейте момичета.
Така както гледам има кандидати за вечерна среща.Аз предлагам да я направим в периода между 8 и 15 юни за да може да дойде и мама Криси която в този период ще е в България и има огромно желание да се видиме.
А  и на Дидунчо ще е минал държавния изпит.
Силвина и тя ще може да се впише в срещата.
Дидка,мама Севи и мама Диди и те да се опитат да дойдат поне за 1-2 часа.
Надявам се да не ви пречи ще срещата ще е през седмицата но да може да се събереме повече.
Чакам и други желаещи и вие кажете кога да е срещата.Ще чакам отзиви.........

# 274
  • София/Сливен
А сега подред; значи не е било от 8-ма, а от 5-та страница дето съм чела сутринта.
Меги, кашлицата може да е алергична, което е типично за София. Аз съм от Твърдица , а на моят мъж сестра му е омъжена в Шивачево. Предполагам че я познаваш - Златина, имаха барче под училището. Лек път.
Той си я носи още от Сливен (кашлицата), беше на 3 години когато се случи за първи път и си беше доста страшно.
Не знам дали ще ми повярваш, ако ти кажа, че познавам много малко хора в Шивачево, не излизам навън, само в двора си стоя. Който дойде у нас, уж го познавам, но ако го видя навън изобщо не мога да го позная. Понякога ми се сърдят, че не се обаждам, ами просто не мога да запомням физиономии, не че имам нещо против човека.
...бях на банкет.Колегите ми се обадиха и ме поканиха.Прекарахме си страхотно.На всички много им липсвам...
Ох, и аз бях така - но какво да кажа след 6 години... Излязох в майчинство през април 2001; после походих малко на работа през юни и юли 2003, после бях в болнични през втората бременност, че имах проблеми, роди се и Велина, оттогава не съм ходила на работа. В началото се виждахме доста често, после по-малко.... А и дойдохме в София. Но поне на Коледните купони ме канят - не ме забравят.
-------------------
Дидунчо, благодаря ти за снимките. И в този ред на мисли, Ян Бибиян щеше да ми казваш как през Уебшота....  за снимките с тортата...
Теди, честита ти нова работа!; как се чувстваш?
Иве, и вие сте прекарали голямо премеждие. Дано да няма повече болести.

А като казах че са изминали 10 години от както сме завършили-все едно беше вчера.Сега в събота ще имаме среща по този случай-10 години випуск 1997 година.Направо настръхнах......а какво ли ще е след 25 години...........
Аз пък като се размислих, че след 2 години ще станат 20 години от завършването и направо ми се изправи косата. И все по-трудно се събираме, съвсем се разпиляхме по света и у нас...

Аз също ще се чувствам неудобно защото (повечето сте по малки и на години и на килограми Embarassed Embarassed)
ааа, само на Ян Бибиян отстъпвам първенството Laughing; не съм малка нито на години, нито на килограми  261uu
  Аз пробвах да кача снимки, но не ми позволявя, незнам защо. Повечето от българските сайтове са ми ограничени.

Нали влезе с парола, все едно е твой акаунта? Но може и наистина да има ограничения. Нека да пробват и други мами, дето не са в България, да видим дали е така.
Та както ви пиша си мисля защо не направим срещата другия път сред природата на пикник???
Идеята за пикник е много добра, на мен много ми липсват тези разходки из природата (нали съм ви разказвала каква ми е работата). Но тъй като ние пък имаме много "селски" ангажименти, не можем да отидем на пикник. Само, че не знам дали ще мога да дойда ако сме в Сливен, че обикновено съм сама с децата, татито ни е все някъде по задачи.
Здравейте момичета!Както виждам добре сте си изкарали на срещата.Не успях да дойда. На нас 10 часа ни е малко ранен час,а и всички си бяха в къщи- закуски и т.н.
Ние отидохме в 11, стояхме поне 1 час след това, така че можеше да дойдеш, мисля.
........Тошко оцвети ли вече книжката?

Предложението за пикиник е хубаво ,но сега както има много кърлежи май не е много удачно.
Аз имам друго предложение-за вечерна среща само на мамите без децата да разпуснем малко след като ги преспиме.........Който е за да свирне и да действаме.
Кате, Тошко си е чешит отвсякъде. Зарадва се, че има нови фулмастери, тъй като тези в Сливен вече са изхабени и все му липсва някой цвят. Но книжката ще я погледа първо така, ще и се порадва, после ще започне внимателно да оцветява, да не излезе от линиите, може и в течение на седмица и повече. Нека не ти прави впечатление, че не е така ентусиазиран, просто на него външно не му личи кога се радва.

За кърлежите си права, особено при влажно време са много, а на Абланово са особено много. Не искам да плаша никой (Нели и теб). Просто като се приберете, проверете цялото тяло, най-вече сгъвките и местата с нежна кожа. Аз като ходех на работа се сдобивах с по 2-3 бр. на всеки сезон (пролет-лято).
За вечерно събиране съм с 2 ръце за.
Така както гледам има кандидати за вечерна среща.Аз предлагам да я направим в периода между 8 и 15 юни за да може да дойде и мама Криси която в този период ще е в България и има огромно желание да се видиме.
Но май като гледам какво е предложението, няма да сме там (най-вероятно ще пътуваме на 15 юни). Но все ще се съберем и някой ден през лятото, нали?

И още: Много се радвам, че се включиха сливналийки, които отдавна не бяха писали. Привет на misi, MamaChrisi, Nadi_n. Тити я видяхме Grinning

mamasewi, ще се възползвам от идеята за заглавие, макар че 1 юни е след няколко дни, а докато изпишем темата, няма да е актуално заглавието, но ще гледам да измисля нещо, което да включва твоето предложение.
Neli_M, за тортите ще ти напиша по-късно, евентуално утре. Днес започна да ме притиска времето.
MamaChrisi, страхотни палачинки, аз нали съм по сладичкото. То си ми и личи де Joy

# 275
  • София/Сливен
Олееее, какво нещо съм изписала, да сте живи и здрави да го прочетете, и търпеливи. smile3532

# 276
Радвам се че палачинките ти харесват на вид. На вкус са неповторими... Меги, нищо че ще се разминем този път, през септември ще си идвам пак. Някой от приятелките ми, които живеят в София се шегуват, че аз си идвам в Сливен по-често от тях. #Crazy Вечно сам на път, така ми харесва.

# 277
  • София/Сливен
И на мен ми харесва да пътувам, децата така свикнаха, че не ги свърта на едно място дълго време.
Не винаги и аз мога да присъствам на срещите, но ти се срещни с мамите дето са в Сливен, а пък ние другите ще гледаме снимки после.

Дидка, много хубави снимки от пътуването, какви красоти само. Като си помисля каква мръсотия е в София, пък и не само.

# 278
Кате, за вечерната среща съм за и ще дойда със сигурност. Малко ми е трудно с бебешките защото са по празници, а ние си ходиме на село.    car003

# 279
Кате, за вечерната среща съм за и ще дойда със сигурност. Малко ми е трудно с бебешките защото са по празници, а ние си ходиме на село.    car003

Браво, браво, дано се съберем повечко мами...
Като пишете "вечерна среща" без децата ли имате в предвид или привечер с малчоганите? Както и да е ще доидем, но предпочитаме да сме "в комплект" Laughing.

# 280
Здравейте мами! Много сте активни днес, а аз чак сега се докопвам до компютъра.

Днес обикалях да организирам кръщенето на Рости - църкви, ресторанти, тоалети и т.н.т Доволна съм от себе си, подготвих всичко. Остана да поръчам и торта, но то има време за нея. Жалко че Меги я няма тук, да спретне една тортичка, че то по оригинални от нейните май няма.

# 281
  • София/Сливен
На драго сърце бих ти направила, ако бях там. Доставя ми удоволствие да се занимавам с това.
Току-що ми хрумна идея за тортата на Велина за рождения и ден, като се прибирахме от детската градина. Но както разбирате, ще е тайна докато не я направя.

# 282
Привет от мен!
Много ме е яд, че не успях да дойда на срещата, но се оказа, че не съм чак толкова организирана и не можах да смогна. Пък и нали се приготвяхме за сватба вечерта, а с подготовката бях до никъде, та се наложи сутринта да изпратя Гоги и тати на разходка, а аз да опаковам подаръка, да приготвя тоалетите и на тримата, а и аз да се пооправя. Така, че ако бях дошла нямаше да успея пък за сватбата...
Радвам се, че сте си изкарали добре. Но за следващата среща, надявам се да не ми мине котка път, сме на линия.
Подкрепям идеята за среща сред природата, а също и за вечерна среща. Страхотно сте го измислили.
mama-didi, наистина много добре изглеждаш и много си отслабнала. Въпреки, че с теб се виждаме от време на време, направо не можах да те позная на снимките. Браво!
Добре завърнала се на българска земя на Дидка!
Дидунчо, ще стискам палци за държавния изпит, въпреки, че не се съмнявам, че ще се справиш!
Меги, макар и със закъснение - честит ти рожденник! Тортата изглеждаше страхотно. С нетърпение чакам да ни покажеш следващата.
Честита нова работа на Теди, а Иве на вас пожелавам скорошно оздравяване!

Май имаше и още, но ... дано не съм пропуснала някого!  Embarassed
Лека и спокойна вечер от мен!

# 283
Дидунчо, тази вечер на главната, докато се сетя кое е това познато лице, ти замина  Laughing
някой иска ли да тикаме колички утре сутрин след 9.30 в градската или по главната?

# 284
Благодаря Ви момичета за пожеланията, наистина ще имам нужда от тях, че от днес сме и с хрема и не знам това нов вирус ли е  или е продължение на стария smile3511

Силве ти нали си човек на дисциплината справяш се бързо, ела да ме видиш мен, не мога да си овладея хаоса в ежедневието no Купи ли или само избра тоалетите?

Общи условия

Активация на акаунт