Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 879
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Мама Криси вечерната среща ще е без децата , че и ние да се почустваме малко свободни и без грижи и да се видиме на спокойствие с мамите.
Меги ето моето предложение за заглавиен на новата тема:Сливенското дете ще празнува 1 юни с усмивка на лице.Нали темата ще започне преди да е дошъл 1 юни...........
Предлагам за дата на срещата да е 13 юни-сряда в 21 часа.Съгласни ли сте , а също дайте и предложения за място-кое да е заведението-напр. някоя пицария по центъра?За мен без значение........
Силвина да незабравиш да направиш снимки и после да ни ги покажеш......

# 286
Иве, купих тоалетите. Всъщност купих само на малката, а ние с баща и се облякохме от ВТ. Пожелавам на твоя юнак много скорошно оздравяване и дано да не се повтаря повече.

Оооо, Меги вече искам да видя следващото ти творение. Убедена съм че ще е страхотно.

Ние утре по обед ще ходим на болницата и след това ще сме на главната, ако някой иска....

# 287
Здравейте, момичета, отново много сте изписали!!!
Аз тия дни съм малко заета и повече неориентирана, тъй че не ми е останало време да пиша. Гледам вие продължавате със забавленията - така да се чува!
Благодаря на всички, за поздравленията за работата  bouquetза сега изглежда много добре, офиса е супер, колегите също.Само трябва да понауча някои тънкости, но не мисля че ще е кой знае колко сложно!Надявам се де Wink
Черпя всички и да се събирате, че поне да ви гледаме Heart Eyes

# 288
Теди, мерси за почерпката. Пожелавам, да ти е лека работата и да има много разбирателство помежду ви.  Аз може и да съм пропуснала, но каква е работата?

Лека нощ на всички!

# 289
Теди, мерси за почерпката. Пожелавам, да ти е лека работата и да има много разбирателство помежду ви.  Аз може и да съм пропуснала, но каква е работата?

Лека нощ на всички!
В единия от трите офиса на доста голяма фирма - административен секретар.Ако някой знае какво точно е това и има ли изобщо нещо такова JoyВажното е , че условията са много добре и засега като цяло ми харесва и е редовна работа с осигуровки.

# 290
Теди, честито и от мен Wink пожелавам ти да е спорна и безпроблемна работата Peace

Момичета, аз днес след 10ч. мисля да заведа Вики в Къщата на Приказките.
Вчера като го взехме от яслата повръщаше, имаше Т - отидохме на лекар и ....зачервено гърло Tired .....уви дадоха АБ Sad
Днес вече е добре и мисля да го разкарам малко - ако някой иска - да идва с нас Hug

.....а да и да ви питам, някой дава ли някакви хапчета или сиропи за подсилване на апетита - бях чела някъде из форума за нещо подобно.А какво ще кажете за Ехсинацея...ли както там се пише newsm78

Пожелавам ви приятен ден, изпълнен с много усмивки и забавления Wink

Лони, къде се изгуби Hug

Меги, ще пускаш ли тема че да не го направят модераторите Wink

# 291
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!
Дидка, още не е свършила 15-та страница - спокойно! Сега ще я направя новата тема.

Аз днес малко закъснях, но ми се наложи да заведа Тошко на градина. Обикновено го води баща му, но той днес излезе много рано, имали много работа и не им стига времето.

И на въпроса ти - много пъти съм се изкушавала от тези подсилващи апетита средства, но досега не съм давала. И мисля да не давам. Само при някои кашлици са изписвали Peritol - антиалергично лекарство, което едновременно повишава и апетита. Но то е заради кашлицата.

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 13:42 от М_е_г_и

# 292
Здравейте момичета!!! Hug
Отдавна не бях се разписвала и тук.
Как сте?!?!?
Нещо ново, вето?!?!?! Wink Wink Wink Wink
Дидка, ти върна ли се?!?!?!

# 293
Привет сливналийки!Ама много сте активни.докато погледна как е във форума и то нова тема....бравос!!!!
Дидка добре дошла отново на родна земя!Страхотни снимки!!!
Меги ,знаех си аз ,че с тези торти ще смениш професията Laughing!!!Направо ме изумяваш!
Теди честита работа!
Жалко ,че отново не успях да присъствам на срещата ,но все един ден ще стане!Радвам се ,че ви е харесало в къщата на приказките! Сливен отдавна имаше нужда от такова място.

# 294

Дидка, ти върна ли се?!?!?!

Оооооо...душата Hug
Каква изненада само ти спретнах на 8ми  smile3552 Ти как си, как е коремчето - целувки от нас   remybussi

Белл. ..ти се изгуби - как си  newsm51

Меги, сега ти видях и влакчето - знаеш, че си страхотна, но и аз да го кажа Peace
...ох, Миши ми вдига тениската...иска  bombs

# 295
  • София/Сливен
Е, хайде на новата тема, готова е. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194072.0

Кате, не се сърди, използвах заглавието на mamasewi. Тази тема беше с твоето заглавие, логично е  следващата да е с нейното - други предложения нямаше.
Пък и с тези рими ме е страх да не цъфнем в клюкарника - там имаше тема за абсурдни заглавия на теми.

mamasewi, малко го промених - надявам се да го харесаш и така. Ако не го харесаш - да знаеш, че няма нищо необратимо - ще го поправим.

Да кажа привет и на luna. Как си - справи ли се с проблемите или още трябва да лежиш?

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 11:21 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт