Трудна раздяла! Не в безизходица съм..

• 1 235
  • 41
  •   3
Отговори
# 15
Имаш връзка с жена от 4 години и не празнуваш с нея рождения и ден защото....!!!!
Млад си , ще ти мине. Остави я , казала ти е , че не те обича вече. Такива подобни като това , че не празнуваш с нея се наслагват в съзнанието и един ден човек си казва"стига".
Между другото кога реши , че ще купуваш жилище, преди или след раздялата?

Не празнувам с нея защото съм обратния тип, мразя чалга мразя пиянски историй, не пия, а там където си го прави тя точно това има.. многократно ме е викала да отида и да изляза с тях ама сякаш не съм за там, нямам тема за разговор, не познавам никой, оставях я сама да си излиза там и мислех че и е окей.

Още отдавна искам жилище, по ред въпроси, дори имах планове да го купя и като не живея в него да го пусна под наем, тя знаеше за този план. Преди 10-на дни ми потвърдиха за жилището че може да го купя само че ще е като се върнат от чужбина.

# 16
Още си млад, което е добре - по-лесно можеш да работиш върху себе си и да направиш промени/корекции.
Първо, факта, че не сте били особено интимни, е напълно логичен - никоя себеуважаваща се жена, няма да иска да си легне с някой, който я контролира/ограничава, и това в продължение на години.
Второ, това, че не си отишъл на РД-то, е голям проблем - проблем е, защото е показател, че си егоист и мислиш/гониш своята угода/комфорт, което не те прави мъж, годен за сериозна връзка, в очите на една жена. Тези неща се усещат, хубаво е да ти идват и отвътре. Не ме разбирай погрешно, не говоря да си другата крайност - people pleaser, трябва да можеш да лавираш - да даваш, но и да тежиш на място - да имаш мнение, и да знаеш кога и как да кажеш НЕ. Млад си още, има време да се научиш, на твойте години и аз не ги умеех тези неща - не че сега съм "майстор", но с годините става по-лесно/ясно.
Трето - според мен, не е добре за теб, да се събирате сега, може би изобщо - имаш много да работиш върху себе си, потенциално събиране няма да доведе до по-добър резултат.
За брак/дете, странно - разбирам, да сте на по 30+, ама зор на 20.... по-скоро проблема е бил горепосочените ти прояви.
Успех!

# 17
Човече, ще ти го кажа, като мъж на мъж. По действията и езикът на тялото на тази въпросна жена, би трябвало да се усетиш, че буквално ти казва "Не си за мен вече". Не се унижавай, повечето това искат. Ако нямате все още брак, хващай багажа и се махай от там. В моите очи, тази жена или си има друг, или има намерения за друг човек. Казвам ти го най-сериозно и директно без скрито-покрито. Този филм отнавна съм го гледал, остави я да се наиграе, не се унижавай пред нея да я молиш за нещо. След такива думи от нейна страна, гаранция ти давам че е решено в нейните очи, на 99% сигурност, не би се върнала в отношения с теб, както сте били в началото. Времето което ще вложиш и да обясняваш, че не искаш да късаш с нея и да оправите нещата, точно тогава ще изглеждаш жалък в очите на всички. Човешко е да ти пука и да искаш да оправиш нещата ако си сгрешил, но само с човек който наистина държи на теб и му пука за теб, а в този случай според мен, тази жена мисли за друг, и едва ли ще оцени това което искаш да направиш за да я върнеш. Само ще паднеш още повече в очите на всички, имай лично достойнство и не сваляй звезди на такъв човек, който видимо не те заслужава.
Бъди директен, отвори картите и говори с нея. Ще продължаваме ли или не. Ако ти каже не, довиждане, хубав ден. И следващата е на ред. Тикива увъртания, ама незнам, ама ще видим, Не!
Точно и ясно, ако е решила да си тръгва, остави я, прав и път. Знай едно от мен, ако жена е решила да излиза от пътя, не можеш да спаси, неизбежно е. По добре си тръгни и намери своята жена от колкото да отиде при друг и да си рогоносец в твоите очи и в очите на всички ваши познати. Това е най-големия резил да оставиш жена да те цака с някой друг. Няма по унизително от това! Стегни се и я разкарай докато е време, това е най-мъжкото което можеш да направиш. Не е последната жена на света, няма и да бъде. Жени от хубави по-хубави, гледай напред към живота си и всичко ще си дойде на мястото с времето!

# 18
  • София
Тя се е разделила в душата си с теб, затова е секнала секса месеци по- рано.

Просто я пусни и гледай да си наредиш своя живот, че концептуално не звучи много добре.

# 19
Ами нормално е да те зареже. Когато наистина обичаш някого, го приемаш с всички недостатъци, приемаш приятелите и селото. Разбира се, че ще си слушаш, каквото искаш, но ще правиш компромиси.
Ти не знаеш как се обича, не се задълбавай. Любовта не е егоистично притежание на трофей!

# 20
Оф, тролът с темите за горканчо мъж се активира. Пет теми и пак сюжетите същите.

# 21
Оф, тролът с темите за горканчо мъж се активира. Пет теми и пак сюжетите същите.

Нямам нищо общо с другите теми, за които и да говорите.

# 22
Личи си, само се жалва, раздава го жертва и ни лук ял, ни лук мирисал!

# 23
Човече, ще ти го кажа, като мъж на мъж. По действията и езикът на тялото на тази въпросна жена, би трябвало да се усетиш, че буквално ти казва "Не си за мен вече". Не се унижавай, повечето това искат. Ако нямате все още брак, хващай багажа и се махай от там. В моите очи, тази жена или си има друг, или има намерения за друг човек. Казвам ти го най-сериозно и директно без скрито-покрито. Този филм отнавна съм го гледал, остави я да се наиграе, не се унижавай пред нея да я молиш за нещо. След такива думи от нейна страна, гаранция ти давам че е решено в нейните очи, на 99% сигурност, не би се върнала в отношения с теб, както сте били в началото. Времето което ще вложиш и да обясняваш, че не искаш да късаш с нея и да оправите нещата, точно тогава ще изглеждаш жалък в очите на всички. Човешко е да ти пука и да искаш да оправиш нещата ако си сгрешил, но само с човек който наистина държи на теб и му пука за теб, а в този случай според мен, тази жена мисли за друг, и едва ли ще оцени това което искаш да направиш за да я върнеш. Само ще паднеш още повече в очите на всички, имай лично достойнство и не сваляй звезди на такъв човек, който видимо не те заслужава.
Бъди директен, отвори картите и говори с нея. Ще продължаваме ли или не. Ако ти каже не, довиждане, хубав ден. И следващата е на ред. Тикива увъртания, ама незнам, ама ще видим, Не!
Точно и ясно, ако е решила да си тръгва, остави я, прав и път. Знай едно от мен, ако жена е решила да излиза от пътя, не можеш да спаси, неизбежно е. По добре си тръгни и намери своята жена от колкото да отиде при друг и да си рогоносец в твоите очи и в очите на всички ваши познати. Това е най-големия резил да оставиш жена да те цака с някой друг. Няма по унизително от това! Стегни се и я разкарай докато е време, това е най-мъжкото което можеш да направиш. Не е последната жена на света, няма и да бъде. Жени от хубави по-хубави, гледай напред към живота си и всичко ще си дойде на мястото с времето!

Може би е трябвало да се усетя да, но някак си не беше си променила държанието до последно.. 2 седмици по рано бяхме на море с моето семейство.. 1 седмица след морето бяхме на юбилей на майка ми, нямаше никакво отдръпване, не говорим за интимност но като държание.. отиде си на село за 3 дни след тази почивка и при връщането ми заяви решението си. Надявам се някой хубавец да не и е завъртял главата и да прави такива глупави решения. Тя се надява на приятелките и може би взима и съвети от тях...снощи ми каза  "Аз имам приятелки те никога няма да ме оставят" Ти нямаш никой намери си приятели.

# 24
Може и да не си усетил, но със сигурност решението не е взето от днес за вчера.
Колкото до коментара, че има приятелки и никога няма да я оставят.... нормално мислене, за 20 и малко годишен човек, нищо - ще се научи, с времето...

# 25
  • София
Няма да се съберете по една проста причина: тя вече не те иска. Разочаровал си я и е скъсала в душата си с теб. Има или няма друг - няма никакво значение, защото тя просто не те иска теб. Толкова.

Казваш, че не си отишъл на рождения ѝ ден - аз още тогава бих те зарязала, без да ти обяснявам ама грам! Това е нейният рожден ден, тя има пълното право да го празува както намери за добре и с когото намери за добре. А ти - жив, умрял, със слънчево изгаряне или 39,6 температура - трябва да си там. Значи, не можеш една вечер да издържиш чалга, компанията на любимата жена, свръх силите ти е, нормално е да ти е кръвно обидена. Поне аз бих била ужасно разочарована от такова решение... значи, ако не е на твоето - няма да участваш. Ми утре, ако бяхте заедно, ако има проблем какво - пак ли ако не ти е угодно ще я зарежеш?
Какво море с твоето семейство! На 24 си, тя вероятно около тази възраст... трябва да сте сами, заедно, какво я водиш при мама. Тя не иска да вижда мама, тя иска да е с теб (или е искала, щото вече не иска). Млада е, купонясва ѝ се, не иска с мама да ходи на море, разбираш ли? Не ѝ е приятно мама да а оглежда, твоята мама никаква не ѝ е... ти не си пенсионер, а я караш да живее пенсионерски по твоите стандарти. А ако ти беше казала - не ща с мама, искам само двамта? Значи, тя може да си разваля морето, ти не можеш на един рожден ден да идеш.

Вземи порасни. Разбирам, че на 24 ти е рано да се жениш, ама 4 години ако живееш с нея, май е било редно и нужно да повдигнеш темата, какво иска тя, как си го представя, да покажеш интерес поне. А ти кво - живееш ѝ в жилището, не ходиш на рождения ѝ ден и я водиш на море с мама. Красота.

# 26
Може и да не си усетил, но със сигурност решението не е взето от днес за вчера.
Колкото до коментара, че има приятелки и никога няма да я оставят.... нормално мислене, за 20 и малко годишен човек, нищо - ще се научи, с времето...

Може би, тя казва че го обмисля от нова година насам, но държанието
Няма да се съберете по една проста причина: тя вече не те иска. Разочаровал си я и е скъсала в душата си с теб. Има или няма друг - няма никакво значение, защото тя просто не те иска теб. Толкова.

Казваш, че не си отишъл на рождения ѝ ден - аз още тогава бих те зарязала, без да ти обяснявам ама грам! Това е нейният рожден ден, тя има пълното право да го празува както намери за добре и с когото намери за добре. А ти - жив, умрял, със слънчево изгаряне или 39,6 температура - трябва да си там. Значи, не можеш една вечер да издържиш чалга, компанията на любимата жена, свръх силите ти е, нормално е да ти е кръвно обидена. Поне аз бих била ужасно разочарована от такова решение... значи, ако не е на твоето - няма да участваш. Ми утре, ако бяхте заедно, ако има проблем какво - пак ли ако не ти е угодно ще я зарежеш?
Какво море с твоето семейство! На 24 си, тя вероятно около тази възраст... трябва да сте сами, заедно, какво я водиш при мама. Тя не иска да вижда мама, тя иска да е с теб (или е искала, щото вече не иска). Млада е, купонясва ѝ се, не иска с мама да ходи на море, разбираш ли? Не ѝ е приятно мама да а оглежда, твоята мама никаква не ѝ е... ти не си пенсионер, а я караш да живее пенсионерски по твоите стандарти. А ако ти беше казала - не ща с мама, искам само двамта? Значи, тя може да си разваля морето, ти не можеш на един рожден ден да идеш.

Вземи порасни. Разбирам, че на 24 ти е рано да се жениш, ама 4 години ако живееш с нея, май е било редно и нужно да повдигнеш темата, какво иска тя, как си го представя, да покажеш интерес поне. А ти кво - живееш ѝ в жилището, не ходиш на рождения ѝ ден и я водиш на море с мама. Красота.

Решението за морето го взе тя, аз и дадох избора да си избере дали иска да ходим с тях (не е с мама, ама няма значение), преди 2 години ходихме в Румъния на почивка, а тя доведе баща си. Разбирам си грешките и за напред никога няма да ги повторя..

# 27
Намери си квартира възможно най-скоро. Нататък животът ще те научи. Ще ти помогне ако хипотетично решиш, че ако беше предоставил брак и деца раздялата щеше да се отложи с няколко години. Тогава би ти било много по-тежко. Винаги има какво да не си свършил както трябва. Ако на теб ти бяха избягали чувствата, и ти щеше да намериш какво тя не е направила както си очаквал.

# 28

Може би е трябвало да се усетя да, но някак си не беше си променила държанието до последно.. 2 седмици по рано бяхме на море с моето семейство.. 1 седмица след морето бяхме на юбилей на майка ми, нямаше никакво отдръпване, не говорим за интимност но като държание.. отиде си на село за 3 дни след тази почивка и при връщането ми заяви решението си. Надявам се някой хубавец да не и е завъртял главата и да прави такива глупави решения. Тя се надява на приятелките и може би взима и съвети от тях...снощи ми каза  "Аз имам приятелки те никога няма да ме оставят" Ти нямаш никой намери си приятели.

Според мен, вината е в нея, не в теб. От опита който имам и на база чувство, имам големи съмнения, че нейните "ПРИЯТЕЛКИ" и мътят главата с глупости. Има нещо тука и ми намирисва от далече. Ако аз бях в тази ситуация, щях да намеря тия кокошки, които и пълнят главата с гръмотевици и щях да им поискам сериозно обяснение, въз основа на какво, ще се намесват в "нашите/вашите" взаимоотношения и ще дават оценка на чужда връзка. Колкото съм спокоен и уважителен, мога да бъда и много гневен. Такива кокошки да си знаят мястото, защото ако някои си позволят да ме коментират и да ми развалят връзката, ще ги накарам да съжалят, че са се родили.
Такива номера могат да правят на бащите си, а не на мен. Със сигурност не бих им останал длъжен, при подобна подлост и наглост. Бих ги наказал, ако многократно ми се намесват в личните взаимоотношения!

# 29
На жената не ѝ трябват приятелки да мътят любовното блато, когато момъкът се е нанесъл в нейно жилище, влачи я с родителите си, обаче пропуска нейния рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт