Бивша най- добра приятелка манипулатор

• 1 862
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Моето впечатление е, че ако отидеш на директен сблъсък с определени хора, после дълго ближеш рани. Всякакви обяснения водят до още по-големи манипулации, както и до по-грубо или по-фино мачкане на фасона. Аз съм зодия Близнаци и съм по-дипломатчна, не обичам да влизам в конфликтни ситуации. Имах приятелки, които са от по-конфликтни зодии - Лъв, Овен. Е, не съм  могла са се разбера с тях. Винаги държат да е на тяхното и въобще не им пука колко обидни неща ще ти наговорят, ако дори и леко ги настъпиш. Като им покажеш, че не става тяхното, сами прекратяват отношения. Ако мисля, че приятелството е свършило, спирам да им вдигам телефона.
Бих ти казала кротко и безконфликтно да разредиш срещите. Не е нужно да изтъкваш истинската причина, за да си спестиш още главоболия. Казвай, че си заета в момента, измисли си някакяа причина. Никой не може да те задължи да контактуваш с хора, с които не искаш.

# 16
Ако я захранваш енергийно, няма да иска да се разкара самостоятелно, а ще си те цоца до безкрай.
Предполагам, че не си конфликтна личност и не искаш да се стига до драматични развои, следователно ще се наложи да си измисляш ангажименти и задължения. Намери сили и я отдалечи постепенно.

# 17
Здравейте!
С по-далечни познати съм директна;
Просто много години е познанството;
Някак си със самото израстване се променихме;
Иначе сме си вършили услуги ; подкрепяли сме се;
И аз тъй като държа на приятелства стари, до последно натискам ако може да се запази;
Обаче явно вече става на физическо ниво усещане , че си натоварен ;
Разбира се имаше ситуации , които затвърдиха мнението ми ;
А и да ви кажа сякаш и от нея не е на 100% искреност , аз тъй съм го приемала;
Но сега по друг начин разбирам и някои отминали ситуации;
Пак казвам не определям кой какъв човек е;
Просто се променихме;
И тя вместо като раздалечим да се държи ок;
При всяко чуване/кафе държи да напомни ,
Че не е търсена;
Много дълго време се съобразявах аз и тя не може да повярва , че се отърсвам;
Да не изпадам в зодии ;
Но Егото и Гордостта са и на макс;
За това не искам да съм директна и да и кажа каквото и да било, за да не я обидя ;
Тъй като тя най-вероятно така е проектирана;
Просто раздалечаването по тегаво става;
Благодаря на всички коментари!
Едно време не разбирах какво означава несходство в характери;
Сега разбирам че и в приятелството го има ;
И знаете ли ако от другата страна всичко беше толкова чисто като намерение нямаше и усещането да го има;
Благодаря още веднъж за адекватните коментари , олеква като споделиш ! 🙏

# 18
Какво означава че е манипулатор? Тук само квалификацията се хвърли и дотам.

С какво манипулира? Как манипулира? Как различавате лъжа от манипулация?

# 19
Baby Girl, ако не ти е приятно вече да общуваш с тази жена, ако те натоварва - действай си ти в посока раздалечаване, пък тя да мрънка. Оправдавай се с ангажименти, щом не искаш да се конфронтираш. Не си длъжна никого да търпиш, само защото сте били близки дълго.
Повече гледай себе си, защото тя прави същото.

Общи условия

Активация на акаунт