Знам,че от моя страна имам грешка и егоизъм и както е моя винага е породено и от нейна страна. Знам,че не всичко се върти около секса и не става като по филмите 4 пъти всеки ден.Но започвам да се чувствам отблъснат,нежелан и тн.И все оправдания боли ме главата,много се наядох,уморена съм или сега както сме на почивка понеже като работим и се прибираме по тъмно с изключение на лятото.Топ извинението е не искала по светло да правим секс понеже не се харесвала и не ставало да направим тъмно в стаята шот не било същото.....Знам,че може би сигурно звуча банален,егоистичен,нелогичен.Но моля за помощ аз смятам,че се дължи на караници,ниско либидо или най лошото има си друг или просто има мисли за друг.Макар,че варианта да има друг не,че е невъзможен просто някак си няма време за това познавам й работата,колежките,буквално и без да ми казва знам къде е и родителите й не са такива хора.Пропуснах да кажа,че всичко друго е 8/10 в смисъл помагаме си,говорим си,излизаме,готвим си,чистим си.Моля за съвет,моля и за това без подигравки искам да чуя мнение от хора който въпреки и да не са в "мойте обувки" могат да дадът мнение по въпроса....Благодаря предварително и бъдете здрави!