Отговори
# 240
  • Варна
 Ако искате лек и приятен филм за неделния следобед - ,,In the Blink of an Eye"(2026)  https://www.imdb.com/title/tt6341826/
За живота, обичта, загубата, надеждата, мечтите...

# 241
Нищо не е в състояние да ме накара да сменя легналото положение в киното на мол България, дори гадните пуканки.
Вече ям начос и пия пепсито, което дават в 1 л!!! чаша и винаги предупреждават, че е точно 1 л.

# 242
  • гр.София
Аз го гледах в нормална зала на Синема сити и не мисля,че съм изгубила от въздействието.

# 243
Малко е да се каже, че съм изумена от резултата на "Спайдърмен" - откриващ уикенд от... 927 милиона долара!!!
Рекордите на "Ендгейм" остават непокътнати, но и никой не е очаквал, че посещаемостта в кината ще достигне тази от 2019 г. - резултатът е много над най-оптимистичните прогнози.

"Одисея" стига до 911 милиона и по всяка вероятност ще мине милиарда още преди да влезе в Китай.
А двата филма заедно правят най-големия уикенд като кумулативен боксофис в историята на киното.

# 244
Тимъти е синът на Матю М. като малък, в Интерстелар.

Ооо, Интерстелар! Това е моят любим филм за всички времена, като измести Междузвездни войни в личната ми класация. Нещо не могат да правят качествена (научна) фантастика напоследък, само фентъзи правят. Защо ли? Thinking

П.С. От сцената с огромните вълни всеки път тръпки ме побиват, не мога да откъсна очи от екрана...!

# 245
  • Галифрей
Гледах  най- новият филм на “ Спайдърмен” трябва да гледам пак  другите,че съм по забравила. Попринцип любимата ми  вселенска ера е с Тоби Магуайър ( не харесвам неговата Мери Джейн) но ерата на Том всъщност е доста добра. Филмът е силен и различен от другите по-мрачен и емоционален. Много добра игра на Том Холанд и Сади Синк. Прекрасни бяха. Имаше малко паралено откъси  към Сади от  нейната игра на Макс от “ Странни неща”
Ам до колкото съпругата на Том, Зендая тя явно има един същ персонаж на всякъде и една съща физиономия. Но явно така са й казвали да стои.
Филмът ми хареса и си заслужава. 🫶❤

# 246
  • София
След актуалните данни Спайдърмен официално счупи рекордът на Ендгейм - 360м откриващ уикенд. А след ден 4 се очаква да удари дори 400м на домашна сцена.

Доста неочакван хайп. Другата седмица съм и аз.

# 247
След актуалните данни Спайдърмен официално счупи рекордът на Ендгейм - 360м откриващ уикенд. А след ден 4 се очаква да удари дори 400м на домашна сцена.

Доста неочакван хайп.

Ако и Dunesday се окаже толкова успешен, можем да очакваме back-to-back кампании/премиери по-често вече. Че Барбенхаймер си остана глас в пустиня за следващите три години.

# 248
  • София
Новите премиери тази седмица:

Spider-Man: Brand New Day
https://www.imdb.com/title/tt22084616/
бюджет: $225 млн.
световен приход: $927,000,000 млн.

Спайди потроши маса рекорди

1. Втори най-голям глобален дебют в историята:
Приходи от $927 млн. през първия уикенд, отстъпвайки само на Отмъстителите: Краят ($1.2 млрд.).
2. Втори най-голям домашен дебют в САЩ и Канада: $355 млн., отново след Отмъстителите: Краят ($357 млн).
3. Най-голям откриващ ден в историята: Рекордните $169,300,000 млн. за петък (31.07), надминавайки предишния лидер Отмъстителите: Краят ($157 млн.).
4. Най-много приходи от премиерни прожекции (Previews): $72 млн. от ранните прожекции, с което задмина досегашния рекорд на Отмъстителите: Краят ($60 млн.)
5. Най-силен уикенд в историята за прожекции в Dolby Cinema, ScreenX и 4DX.
6. Най-успешен стартов уикенд в историята за Sony Pictures.
7. Най-гледан трейлър в историята  за 24 часа - 718.6 милиона гледания след премиерата му през март 2026 г.

Одисея вече е с $911,397,415 млн. и то без прихода от Китай. На 99% е сигурно, че Одисеята ще мине 1 млрд. долара, въпросът е дали ще се превърне в най-касовия филм на Нолан? Да, според мен. С над 80% вероятност.

Играта на играчките 5 е с $1,065,896,126 млрд. световен приход.

$429,572,594 млн. приход от билети в САЩ и Канада за периода 31.07 - 02.08
Това е най-силният уикенд в историята на киното!

Изобщо, едно лудо, лудо боксофис лято! 😮

В България не оставаме по-назад.
Одисеята вече с 1.364 млн. евро след 3 уикенда.
Спадър-Мен тръгва много силно и унас. 418 хил. евро откриващ уикенд + около 200 хил. от предпремиерните прожекции. Само за справка, Одисеята тръгна с 270 хил. първи уикенд. Т.е. Спайди е с около 150 хилки отгоре?!

# 249
2. Втори най-голям домашен дебют в САЩ и Канада: $355 млн., отново след Отмъстителите: Краят ($357 млн).

Изобщо, едно лудо, лудо боксофис лято! 😮

Преизчислиха резултатите от неделя и вече северноамериканският боксофис е 360 милиона, или рекорд над "Отмъстителите: Краят".

# 250
  • Галифрей
Това е много хубово,защото филмът е супер и го заслужават ❤

# 251
  • София
В Моджото не са го поправили още и си стои 355 млн. а това е възможно най-известният сайт и пионер в боксофиса, още преди да бъде купен от IMDB.
Сега потърсих и в гугъл, 8 от 10 статии излизат с 355 млн. и 2 от 10 с 360 млн.
Питах и гуълския Джемини (не самото Джемини, а вграденото в гугъл) в реално време да ми даде точен отговор и той закова на 355 млн.
Докато не го оправят в БоксофисМоджо за мен си е 355 млн.

Хмм, да, ей сега всъщност и самото гугълско джемини си е дописало. Това го нямаше преди няколко часа.

===>

Приходите от премиерния уикенд на филма „Спайдър-мен: Нов ден“ (Spider-Man: Brand New Day) в Северна Америка се сочат и с двете числа в различните медии – ранните и първоначални оценки показват 355 милиона долара, докато актуализираните и окончателни боксофис отчети достигат до 360 милиона долара

<===

# 252
https://variety.com/2026/film/box-office/spider-man-brand-new-da … dgame-1236826336/

Box Office Mojo понякога се бавят с ден-два, особено за актуализациите в делник, зависи и от часовите разлики. Иначе информацията е от тази сутрин американско време - винаги окончателните данни се предават в понеделник сутрин, защото има прожекции до късно вечерта в неделя и неделните данни са preliminaries (макар и обикновено достатъчно точни).
На ИИ не може за най-актуална информация да се разчита по никаква тема, бавно "загрява".

# 253
  • Пловдив
Този Ендгейм сефте го чувам аз.  🫣
Синчето/на 20 е/ ходи вчера на Спайдъра.. каза, че е ок. Не беше уау и очаквал по-друг финал. Туй беше разказа Simple Smile

# 254
Е, то ако не се интересуваш от комикси, е нормално да не го знаеш. С него се увенча най-успешната Фаза 3 от вселената на Марвъл, и през 2019 г. за около две години стана най-касовият филм на всички времена, изпреварвайки първия "Аватар".
През ковида направиха допълнителни прожекции на "Аватар" в Китай, та дръпна напред, за да бъдат и двата задминати от "Аватар 2" впоследствие.

Общи условия

Активация на акаунт