Но при нас даже беше и по - тежко - те не дойдоха на сватбата ни , а да не говорим , че един конец не са ни дали
Сега малко сме притеснени финансово , но спокойни , и въобще не ги виждаме
И той млъкна, оттогава не съм чула и думичка за леля им, не че имам нещо против момичето, ама нали знаете, като си се мъчила да ги носиш и раждаш става кофти когато някой ти натяква постоянно, че нямаш нищо общо с децата си, пък било то и на майтап.
Много е кофти,когато в къщи има такъв дразнител.Знаеш ли 1 моя приятелка се разведе със съпруга и точно заради свекърва и защото оперираха детето и-то беше с 3 бъбрека и от 2 от едната страна направиха 1 и преди 5 год.тя взе на заем пари за операцията,която беше много скъпа тогава нямаше още направления..Когато се прибра от болницата свекърва и каза:които е взел парите той ще ги връща.Моят син не е вземал той няма да връща. ТА ЗАБОГА НАЛИ СА 1 СЕМЕЙСТВО.Детето е негово.Сега моята приятелка казва най-голямата ми грешка беше ,че трябваше с нея да се разправям,каквото ми тежи и като ме ядоса и го казвам в очите ,а не да се разправям с моят мъж-той не е виновен
Бели кахъри... Моята свекърва навремето ми каза, че ако не била тя да разреши на сина си да ме вземе, сега съм щяла да си ходя немила-недрага с дете на ръце... Питала го дали е сигурен, че детето е от него, защото тя имала съмнения... бил боледувал от заушка като дете и това е категорично доказателство, че не може да има деца! Е имаме три
Какви свекърви има... твоята е цвете пред тях! Радва се на сина си, на детенцето ви. Ти пък се обърни към нея (макар и лицемерно) с усмивчица и добри думи (и насила ако трябва, за да провериш реакцията и). Гарантирам ти, че ще се втрещи, ако стратегията и е била да те дразни умишлено, и ще престане на мига! Успех!
.Те всичките са компетентни и знаят!
,да ми дава излишните си съвети и да настройва цялата рода срещу мен,да ми каже че трябвало да работя и да си оставям заплатата вкъщи(и аз тъпанарка го правех първоначално)ама това че само аз взимах заплата никои не го виждаше,и техните две пенсиики,издържах ги всичките,до един момент когато ми писна и така се отплеснах с приказки че на жената и дойде да се скрие некаде,и това преди сватбата точно-сещате се как реагираха
.казах че след сватбата се изнасяме и се изнесохме това е положението,и сега разбира се съм ги разделила с любимото им дете ,единственият син (имат 4 дъщери преди него ) кои виновен -аз,ама като си оправяхме апартамента ,непожелаха даже да доидат да го видят,камо ли да помогнат с нещо,после на готово.АААА сега съм толкова доволна живеят на 150км от нас и сме се виждали има няма 5 пътиза една година,не ми трябва повече .А принципно бяха много разбрани ама зад теб ела да видиш само за какво си говорим.
едно се моля само ,дано и ние майките на синове един ден да не повтаряме същите грешки!!!
едно се моля само ,дано и ние майките на синове един ден да не повтаряме същите грешки!!!Препоръчани теми