Проблем със забременяването ми

• 359
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Много ми е странно.. приятелят ми казва, че свършвал в мен от няколко месеца, а аз усетих само веднъж и не съм бременна, а даже бях в овулация тогава. Той е първият ми и винаги съм си мислела, че ще стане от раз както се казва и заради това му казвах да ме пази.

Той се чуди защо не се получава. Имало проблем. Не можел да свършва напълно, а аз не съм се възбуждала и затова не ставало. Дали има нещо вярно? При положение, че дори и една капка е достъчна.

Може би не сме готови все още и затова не се получава. Той го иска прекалено много и чак вече не се възбужда както преди, а аз съм по-колеблива, обмислям прекалено много всичко и като сложим стреса от работата....

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 22:15 от gerito8712

# 1
# 2
  • София
Първо, си разяснете основните положения. Ти искаш ли дете? Той защо не ти казва като свърши в теб?

# 3
Как така не може да свършва напълно? Това, че ти втълпява че ти си проблема и за това не ставало е огромен червен флаг. Аз не бих правила опити за бебе с такъв емоционален насилник.

# 4
Аз мисля, че си много объркана и приятелят ти те лъже с лекота. Изяснете си двамата положението, не да ти вменява проблеми на теб.

# 5
  • София
Вчера първият пост изглеждаше много различно.

# 6
Като се чуди защо не се получава, да отиде да си пусне една спермограма първо.

Това с "първият" не знам какво общо има. Да не си мислите, че неуспехите са, заради честа смяна на партньора?!

Ако толкова много искате - минавате и двамата през репродуктивен лекар и изчиствате проблемите, ако има такива.

Относно обвиненията, че не става, защото не се възбуждате:
1. Обвинява Ви, че при Вас е проблемът.
2. За да се възбудите, той трябва да го провокира.
Точка!

# 7
Много ми е странно как свършва в теб, а ти не усещаш...
Ако еякулацията му е нормална по количество еякулатът тече като станеш и отидеш да се измиеш, не може да не го видиш и усетиш. Или те баламосва, или свършва непълнценно, особено щом нещо само е споменал, че не свършва нормално. Май той да ходи да се изследва. А ти хубаво си помисли и анализирай връзката, защото може той да си знае, че нещо не е наред, ама гледа да хване някоя със забременяване.
Иначе на лекар се ходи поне след година. Но за начало все пак виж колко еякулира. Ако трябва го свърши на ръка (например като си в цикъл) и огледай количеството и вида. А той да си пусне спермограма, преди да ти натяква.

Общи условия

Активация на акаунт