Микробиология-вагинален секрет-коя г.с?

• 16 263
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да на мен ми взе с една тънка пръчица към която в края имаше памуче точно като клечка за уши Peace А с онази щипка желязната ме гледа..... и опипва нещо шийката!

# 16
На мен ще ми взимат секрет сега в седмицата, която идва (пада ми се в края на 35-та, началото на 36-та седмица). Доколкото си спомням и първият път по това време ми взимаха и нямах проблеми, изследването също беше чисто, но за всеки случай слагах някакви глобули за 3 дни малко преди секциото. Не се тревожи  Simple Smile

# 17
На мен ще ми взимат секрет сега в седмицата, която идва (пада ми се в края на 35-та, началото на 36-та седмица). Доколкото си спомням и първият път по това време ми взимаха и нямах проблеми, изследването също беше чисто, но за всеки случай слагах някакви глобули за 3 дни малко преди секциото. Не се тревожи  Simple Smile

благодаря , и аз съм в 35та и 1-2 дни.
във вторник ще ходя, да записват тоновете и ще я попитам дали ще ми направи такова изследване Heart Eyes

# 18
  • София
На мен ми взеха цитонамазка и микробиология в 23 г.с. Лекарката каза, че е важно да се види дали има някакви гъби или бактерии, защото ако има и те се качат нагоре към матката, може да предизвикат преждевременно раждане. А иначе самото взимане на микробиология не е страшно - става с една клечка с памуче и не ти правят преглед с ръка.
Леко бременее и раждане!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт