Жени с очила

• 1 654
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Авторката, ти какви мъже харесваш: с очила или без? Е, и мъжете така.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16
лафа за сгънатите очила сложени под ду*то
Какво гласи този лаф?
То не е за писане. Опитах на лично, но не става.
Никой носещ очила няма да седне на тях за да не ги счупи … останалото оставям на въображението.

# 17
Е, ще съдейства, няма да се дърпа заради очилата, то и скъпи .

# 18
Мъжете си падат по очилата. Жената е без значение.

# 19
  • София
Нося очила от 9 годишна и работя в оптика от 3 години. Когато някой мъж ми тръгне с лафче за секси очилата, ми иде да го тупна по главата. Не за друго, ми да не се мъчи горкия с тоя пилешки мозък, дето друго не може да измисли.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 14:22 от Rockstar

# 20
Не съм имал гадже с очила, не мога да кажа, че нещо променят. Има секси жени с очила, има и такива, дето приложат на зубрачки, но определено разликата не е в очилата

# 21
  • Бургас
Не.
Аз съм с късогледство, но нося лещи. Като сложа очила и ми се казва “Ох, не мога да ти видя очите така”.

# 22
Здравейте, въпросът ми е породен изцяло от чисто любопитство и лични впечатления. Според вас мъжете привличат ли се повече от жени, които носят очила и намират ли ги за по-атрактивни?
Хахах, по този повод имам една супер забавна история:
Преди 10-на години, когато жена ми още следваше в университета, когато имаше съботни лекции, чат-пат идвах с нея - особено на английски език. Жена ми имаше колежка, която явно ме хареса и, същата, в жалкия си опит да ми се хареса, виждайки, че жена ми носи очила, на 2-рата събота започна и тя да носи.... няма да го забравя, колко жалък трябва да си.....
По темата - категорично не, особено в моя случай - аз носих очила от 3 год. възраст до 15, вероятно с напредване на възрастта и, с оглед генетичното ми наследство, отново ще се наложи, в даден момент. По никакъв начин не гледам на това като на някакъв плюс/афродизиак.

# 23
Аман тези мъже, за съжаление съм чула, няколко от тях да харесват с очила, но щото им действало възбуждащо. Проблема не са очилата, а мъжете, някои харесват кожените неща например. Други пък чорапогащи.

Друг проблем е, че имаше един мъж навремето, ми каза "жените с твоето име по принцип са супер горещи, а ти не показваш нищо" и ме блокира. С име даже се провокират, представяте ли си, какво остава за очилата...

Общи условия

Активация на акаунт