Пликове от маркови магазини

• 14 072
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
Ама ето - аз си признах, че съвсем целенасочено потребявам пликчета и торби повече от веднъж и не ме е срам грам от което.
Даже бих искала повече да ползвам пликчета многократно - хем с цел опазване на природата, хем с цел намаляне печалбите на гадните капиталисти в Билла.
И маркови торби от изключително "марковата" Теранова нося Simple Smile Ох, стига бе... да не повярва човек колко успешно се маскират някои тук на възрастни разумни хора иначе.

Сигурно има люде, които парадират или биха искали да парадират с това, че пазаруват от маркови магазини. И какво? Те поне по-тънко го правят, тук у форОма например виждам същото, написано съвсем недвусмислено и черно на бяло...

# 151
Алилуя.
Айде да се изкаже и Ваня и може темата да се заключва  Grinning

# 152
  • При хората, които обичам
Алилуя.
Айде да се изкаже и Ваня и може темата да се заключва  Grinning

За кое? За пликовете? Не се заглеждам по хорските чанти.
Аз всеки път си купувам торбичка, защото възрастта ми напредна и забравям да си взема от нас - идеята за пазаруване винаги ме сварва неподготвена откъм амбалаж.

# 153
  • До хладилника, който обичам
Въй, Де Ваня, нима си купуваш маркови пликове за прост плод-зеленчук?
Ето - такива като тази съфорумка са причината за тази тема. Кой друг би сложил кило пресни картофи и връзка копър в хубава иначе торба от МNG?

# 154
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кейси, приеми че има различия в културата ...там където си в какво пазарувате  newsm78 в хартиени торби ли ? Тук си пазаруваме кой в каквото хване  Wink

# 155

Ми щото каза, че подобно носене е проява на лош вкус за теб, а и те развеселява... реших, че ги разпознаваш...
такива неща не съм и мислила, да не говорим да ги пиша

Тя темата даже не е конкретно за торбичките, ама нейсе

# 156
  • София
По повод пликчетата на MNG - те са супер удобни за ролерите на детето и за моите ски обувки  Wink, тия на мъжът ми не влизат в никъква торбичка Rolling Eyes
Аз харесвам и пликовете на Лоренцо Ленци - плътни , здрави и с удобни дръжки - използвам ги за какво ли не  Heart Eyes

# 157
  • При хората, които обичам
Дали в следствие от тази тема ще следя за втренчени погледи в посока чантата ми? Mr. Green

# 158
По повод пликчетата на MNG - те са супер удобни за ролерите на детето и за моите ски обувки  Wink, тия на мъжът ми не влизат в никъква торбичка Rolling Eyes
Аз харесвам и пликовете на Лоренцо Ленци - плътни , здрави и с удобни дръжки - използвам ги за какво ли не  Heart Eyes

Не е ли Роберто Ленци, нали онези торби от обувките...

# 159
е на роберто ленци пък кое му е толкова марковото Mr. Green ама то и на дика  е същото...

# 160
...Тя темата даже не е конкретно за торбичките...

# 161
Не обичам много никакви торбички, но все пак като ходя на аеробика ми се налага да нося. Сакче не ми се мъкне, а предпочитам някоя торбичка на някоя марка пред плик, от тези в коити си изхвърляме доклука. Помня, че когато бях малка си мъкнах физическото в така торба. Умирах от срам, все едно са ме пратили да изхвърля боклука. А за целта с аеробиката най-много ми допадат черните пликчета на сисли. Хем не се набиват на очи, хем са черни и не се вижда вътре:)

# 162
Добре де, като трябва да занесете нещо от точка А до точка Б, примерно дрехи на химическо чистене или книги в офиса, или джанки от вилата за баба, ССФ в какво ги слага? В кошница?

# 163
Добре де, като трябва да занесете нещо от точка А до точка Б, примерно дрехи на химическо чистене или книги в офиса, или джанки от вилата за баба, ССФ в какво ги слага? В кошница?
                  Няма да се учудя и на дипломатическо куфарче  hahaha.

# 164
Естествено, че в торбичка...
Но със сигурност не в една и съща хартиена,полусъдрана, и мръсна, но 'маркова', с идеята да ме забележат..  ooooh!

За това иде реч в темата. Peace

М/у другото, сляха ми се заглавията на двете съседни теми и  прочетох 'най-въздействащи пликове' и 'балади от маркови магазини'  hahaha Joy

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 18:02 от evanescent

Общи условия

Активация на акаунт