20.07 – 26.07 – Седмокласници 2025/2026 – Второ класиране

• 22 349
  • 468
  •   18
Отговори
# 15
  • Бургас
По фестивалите ли ги разкарва, Лина😁😎.
Цъ! Тропосах ги на баба им. Тя да си ги оправя Simple Smile

# 16
  • Бургас
Благодаря за темата!
Нека късметът е с всички чакащи второ класиране! 🍀

# 17
От къде може да се пазаруват различни цветове фланелки, на които после да сложим логото на училището?

# 18
Благодаря за новата тема!
Успех на чакащите второ класиране!
Аз бях направила подборка на училища, които биха ѝ харесали според бала и я приеха в най-желаните от тях. Тя сега го проучва и е все по-доволна от избора. Напред подредих най-желаните училища, за които балът не стига. Сега чакаме второ класиране, не вярвам да стане чудо.
Радвам се, че училището ѝ хареса, въпреки че тя изобщо не беше чувала за него.

# 19
На всички , които ще смятат после, за мен лично най-удобният сайт за анализ на кое, как и защо по паралелки, си остава на Иван Давидов гитхъб-а.

Има си разбивка по училища, паралелки и години.
На мен ми беше много полезен, защото не ми трябваше малко време да осъзная, че паралелките в дадено училище може да нямат нищо общо като балове.

Което продължава да ме дразни всъщност, защото отсега трябва да знаеш повече биология или физика харесваш.. примерно.

Линк:
https://ivandavidov.github.io/nvo/7/balove/sofia/

# 20
  • София
От къде може да се пазаруват различни цветове фланелки, на които после да сложим логото на училището?
H&M, Cropp, Reserved

# 21
  • Бургас
Момичета, да попитам и аз за това директорско класиране-четвърто ли се има предвид? Ако е така и има свободни места, може ли детето записано вече в същото училище да се прехвърли в друга паралелка, ако балът е достатъчен и каква е точно процедурата? Или трябва да го отпиша след като е записан вече, не ми е много ясно, за ЕГ иде реч. Успех и късмет за всички дечица!❤️
И ние сме пред същата дилема , за смяна на паралелка в същото училище. Когато я записвах, попитах госпожата приемаща документите. Обясни ми, че след като се запишат всички ученици след класиранията ,ако има свободни места или други като нас тогава.Ако има няколко желаещи за една паралелка, се гледа кой е с по- висок бал. Мисля, че трябва да се говори с директора за тази смяна или да се пуска някаква молба ?

# 22
Туко-що погледнах, заредили са желанията за втори етап и бала на детето за Пловдив, ха дано пуснат и 2ро класиране ,исками се, но...

# 23
Здравейте, и аз в кюпа с чакащите второ класиране. Хубавото е, че така или иначе ще е в училището което искаше моят син.  Вече нямам търпение за класирането и да го записваме.

# 24
  • Бургас
При нас в Бургас не са заредени желанията за втори етап.

Туко-що погледнах, заредили са желанията за втори етап и бала на детето за Пловдив, ха дано пуснат и 2ро класиране ,исками се, но...

# 25

За София още не са заредени желанията за второ класиране.

# 26
  • Бургас
При нас в Бургас не са заредени желанията за втори етап.

Традицията трябва да се спазва Satisfied

# 27
Аз поръчвам от next.

# 28
Нали остават желанията от първо класиране, както и балът на детето? Няма как той да се промени, а само балът на училището. Странно защо всичко се зарежда наново, при положение че това са си данни от първото класиране. Тъй като ние вече сме се записали и не мога да видя тези промени, ми звучи малко глупаво да се презареждат вече въведени данни.

# 29
Нали остават желанията от първо класиране, както и балът на детето? Няма как той да се промени, а само балът на училището. Странно защо всичко се зарежда наново, при положение че това са си данни от първото класиране. Тъй като ние вече сме се записали и не мога да видя тези промени, ми звучи малко глупаво да се презареждат вече въведени данни.

Може би за да се види нагледно според бала на детето какъв е бил минималния бал на приетите в паралелката деца на второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт